Maakt Sylvester Stallone nog steeds films? Alles wat de 'Rocky'-acteur de laatste tijd heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Maakt Sylvester Stallone nog steeds films? Alles wat de 'Rocky'-acteur de laatste tijd heeft gedaan
Maakt Sylvester Stallone nog steeds films? Alles wat de 'Rocky'-acteur de laatste tijd heeft gedaan
Anonim

Het is niet overdreven om Sylvester Stallone te begroeten als een van de best betaalde, bekende acteurs in de jaren tachtig en negentig. Destijds bereikte de acteur een commercieel hoogtepunt met een hele reeks commercieel succesvolle franchises, zoals Rambo en Rocky. Na een lichte achteruitgang in de jaren 2000, zette het succes van Stallone zich in de jaren 2010 voort met The Expendables-franchise.

Stallone is misschien 75 jaar oud, maar dat betekent niet dat hij binnenkort tekenen van vertraging vertoont. De acteur is nog steeds actief en hij heeft een overvloed aan aanstaande geweldige projecten aan de horizon. Om het samen te vatten, hier is alles wat de box office-acteur heeft gedaan.

8 Gelanceerd Balboa Productions

In 2018 rekruteerde Stallone Braden Aftergood, een uitvoerend producent van Hell or High Water, om Balboa Productions te lanceren. Het bedrijf, dat duidelijk is vernoemd naar de meest iconische rol van de acteur, zou de productie gaan leiden van Jack Johnson's biopic, de eerste Afro-Amerikaanse zwaargewicht bokskampioen. De banner bevatte ook verschillende toekomstige projecten van de acteur, waaronder de nieuwste aflevering van de Rambo-franchise naast Lionsgate Films.

7 speelde in 'Rambo: Last Blood'

In de film uit 2019, getiteld Rambo: Last Blood, keert Stallone terug naar zijn iconische rol als de eenzame wolf oorlogsveteraan, op zoek naar zijn geadopteerde nicht die is ontvoerd door een Mexicaans kartel. Helaas werd de film niet enthousiast ontvangen door zowel critici als fans, met slechts $ 91 miljoen van het budget van $ 50 miljoen.

"Zijn hele geest is omgevormd, opnieuw gebeeldhouwd en opnieuw ingericht in dat bijnieren, vreselijke alternatieve universum dat oorlog wordt genoemd. Het is geen PTSS, maar een honger", zei de acteur over zijn iconische personage in een laatste bloedige laatste gordijnoproep.

6 Handgeplukte Derek Wayne Johnson om '40 Years Of Rocky' te regisseren

Vorig jaar koos Stallone King of the Underdogs-regisseur Derek Wayne Johnson om de productie te leiden van 40 Years of Rocky, een documentaire over het maken van de iconische boksfranchise. De film laat Sylvester Stallone zien terwijl hij vertelt en geeft inzicht in het creatieve proces achter de klassieke film door middel van nooit eerder vertoonde beelden achter de schermen.

Het oorspronkelijke plan was echter om de gesproken documentaire in 2016 uit te brengen ter herdenking van het exacte jubileum van vier decennia, maar dit werd om verschillende redenen uitgesteld.

5 Sylvester Stallone is gefocust op zijn gezin

Wat zijn persoonlijke leven betreft, is de filmster altijd een familieman geweest. Stallone is sinds 1994 getrouwd met Jennifer Flavin en de twee hebben nog drie levens in hun gezin verwelkomd, naast twee kinderen uit de eerdere relatie van de acteur.

De ouderlijke band tussen hem en zijn kinderen is net zo sterk als altijd. Sommige kinderen, waaronder de 23-jarige Sistine, treden zelfs in de voetsporen van hun vader als opkomende acteurs!

4 Waagde zich in stemacteren

Eerder dit jaar voegde Stallone nog een indrukwekkende titel toe aan zijn voice-actingportfolio. Hij uitte superschurk King Shark in DC's The Suicide Squad, die opende voor $ 167 miljoen bruto aan box office van zijn budget van $ 185 miljoen.

Dat gezegd hebbende, dit is niet de eerste of enige keer dat Stallone ooit een personage achter de microfoon heeft geuit. Vorig jaar hernam hij zijn Rambo-stem in de vechtvideogame Mortal Kombat 11 als downloadbare content. In 1998 sprak hij ook de stem van korporaal Weaver in Antz, wat destijds een enorme commerciële hit was.

3 Hij maakt zich op voor 'The Expendables 4'

Zoals eerder vermeld, heeft Stallone ook een ander commercieel succes geboekt dankzij de franchise The Expendables die hij samen met David Callaham heeft gemaakt. Acht jaar nadat de laatste Expendables-film werd uitgezonden, maken Stallone en zijn met sterren bezaaide castleden zich nu op voor The Expendables 4. De film staat gepland voor een release in 2022 en gaat verder met wat de derde film ophield met een paar extra castleden, waaronder Megan Fox en Curtis "50 Cent" Jackson.

2 Volgend jaar komt er ook een vervolg op 'Creed II'

Jaren nadat de laatste Rocky-film in 2006 op het scherm verscheen, kwam Stallone met een gloednieuwe spin-off. De franchise, getiteld Creed, volgt Adonis "Donnie" Johnson, de zoon van wijlen wereldkampioen Apollo Creed uit het Rocky-universum. De eerste twee films waren een enorm commercieel succes, met het iconische personage van Stallone als Donnie's mentor en Michael B. Jordan als de titulaire held.

Helaas, zoals gemeld door Vanity Fair, was Creed II zijn laatste Rocky-film toen hij de mantel naar Jordanië doorgeeft. Creed III, Jordan's regiedebuut, staat gepland voor een release in november 2022.

1 'Demolition Man 2' is ook in de maak

Een andere succesvolle franchise van de acteur, Demolition Man, is ook in de maak. Zoals vorig jaar door IGN werd gemeld, onthulde de acteur tijdens een vraag-en-antwoordsessie op Instagram dat hij met de studio heeft samengewerkt om de gevaarlijkste agent van de 21e eeuw terug op het scherm te brengen.

"Ik denk dat het eraan komt", zei de acteur. "We werken er nu samen met Warner Brothers aan en het ziet er fantastisch uit, dus dat zou eruit moeten komen. Dat gaat gebeuren."

Aanbevolen: