Love Is Blind'-fans denken dat Kyle een 'lopende rode vlag' was

Inhoudsopgave:

Love Is Blind'-fans denken dat Kyle een 'lopende rode vlag' was
Love Is Blind'-fans denken dat Kyle een 'lopende rode vlag' was
Anonim

Fans kunnen geen genoeg krijgen van Love Is Blind, de reality-datingshow op Netflix die beweert 'fysieke aantrekkingskracht te overwinnen' door deelnemers elkaar niet te laten zien totdat er een emotionele band is gesmeed. Maar met de deelnemers aan seizoen twee die voor opschudding zorgden en frustratie bij kijkers opriepen, zat seizoen 2 vol ongemakkelijke momenten en een seizoen om nooit te vergeten.

Er zijn enkele schokkende combinaties en splitsingen geweest vanaf seizoen twee, waaronder Shake en Deepti, die zich tijdens de show verloofden. "Goede dingen komen voor degenen die wachten, geen genoegen nemen", schreef Shake op Instagram, waarbij hij foto's van hem en zijn nieuwe vriendin Emily plaatste.

Shake vertelde People dat hij "de gelukkigste is die hij ooit is geweest" en voegde er ook aan toe dat het beste relatieadvies dat hij kan geven is om "jezelf prioriteit te geven".

Om eerlijk te zijn, stond niemand echt aan Shake's kant, vooral niet tijdens de recente Love is Blind-reünie. Maar fans op Reddit kregen serieuze problemen met een andere deelnemer, Kyle. Fans hebben hem zelfs bestempeld als een 'narcist' en een 'lopende rode vlag'.

Dit is wat fans op Reddit echt van Kyle denken

Kyle is misschien wel een van de meest gehate deelnemers aan Love is Blind geworden, en toch zijn er ook fans die niet helemaal begrijpen waar de haat vandaan komt.

"Ik begrijp gewoon niet waarom [Kyle wordt gehaat]. Misschien heb ik veel gemist", zei een Redditor. "Alles wat ik weet is dat er geruchten waren dat Kyle een andere vrouw zou hebben terwijl hij op Love is Blind zat. Kan iemand de Kyle-haat uitleggen?"

Het gerucht gaat nu dat Kyle en Deepti samen zijn en samen op date gingen naar een Billie Eilish-concert. Natuurlijk heeft Shake, die uit Deepti is vertrokken, zijn zegje gedaan over de relatie, in de overtuiging dat Deepti en Kyle "elkaar gebruiken om invloed uit te oefenen".

Love Is Blind-fans zijn ook niet zo dol op Kyle en gingen naar Reddit om uit te leggen waarom.

"Hij lijkt wel een enorme klootzak." Een fan zei. "Je kunt zien dat hij denkt dat hij 'Gods geschenk aan de aarde' is. Grote narcistische vibes."

"Kyle is een gasaansteker." Een andere fan merkte op. "En tbh, Deepti ging van de ene slechterik naar een nog ergere." De Redditor corrigeerde vervolgens deze verklaring om erop te wijzen dat dit slechts hun mening was.

"Hij lijkt het type man dat boos wordt als je niet blust of een gemene dronkenlap tegen me is", nam een ander aan nadat hij hem in de show had gezien.

Kyle's narcisme doet hem 'lelijk' lijken voor fans van 'Love Is Blind'

Veel Redditors zeiden dat ze zich door Kyle in de show gekriebeld voelden, waarbij een fan opmerkte hoe Kyle het feit negeerde dat Shaina zich duidelijk de hele tijd ongemakkelijk voelde, en ondanks zijn onaangename gedrag om haar heen, gaf hij de schuld haar voor de ondergang van hun relatie. Met andere woorden, Redditors zijn om veel redenen boos en hebben een hekel aan Kyle.

Een paar Love Is Blind-fans vonden dat Kyle narcistisch was, en sommige zeer opgewonden fans gingen zelfs zo ver dat ze opmerkingen maakten over zijn uiterlijk.

"Ik kan niet naar hem kijken zonder herinnerd te worden aan Dopey van Sneeuwwitje", gaf een Redditor toe. "Hij ziet eruit als een vleermuis en niet als een schattige fruitvleermuis", zei een andere Redditor. "Omdat hij er wanhopig uitziet en er ook uitziet als een waterspuwer," merkte een andere fan op, "sorry, het spijt me niet."

Het is duidelijk dat het voor kijkers gemakkelijk is om Kyle's uiterlijk te bekritiseren, omdat ze het gerechtvaardigd vinden dat hij van binnen 'lelijk' is.

Zijn Deepti en Kyle aan het daten?

Veel fans zijn eerlijk en open geweest over hun afkeuring van de relatie tussen Deepti en Kyle - als die er inderdaad is. "Deeps kan het beter dan Kyle", zei een Love Is Blind-fan. "Hij komt op mij over als onvolwassen en ik denk dat hij er alleen maar om lijkt te lijken op Shake."

"Het was een luid moment en het was waarschijnlijk niet nodig om eroverheen te gaan, vooral nadat Shake het met zijn ego probeerde te verpesten", zei een andere Redditor met betrekking tot het moment waarop Kyle toegeeft spijt te hebben dat hij niet met Deepti is getrouwd ' verdoezeld.'

"Het mooie is dat via sociale media duidelijk te zien is dat ze het proberen. Hopelijk leren we er in de loop van de tijd meer over."

"Aan het einde van de reünie zei Deepti dat ze haar man niet had ontmoet tijdens de show, maar wegliep met beste vrienden. En tegen mij zei dat: ik ga met geen van deze mensen uit," zei een ander met betrekking tot de Kyle en Deepti datinggeruchten.

"Kyle was raar en nep; het leek nooit alsof hij oprechte interesse had in Shaina", zei een andere boze Love Is Blind-fan. "Hij had deze oneerlijke 'duper's delight'-look elke [expletieve] keer dat hij voor de camera stond."

Kyle is om verschillende redenen een 'walking red flag' genoemd, waardoor fans zich zorgen maken over Deepti en hopen dat de relatiegeruchten niets meer zijn dan dat. Fans hopen dat nadat Deepti voor zichzelf opkwam met Shake, ze de volgende vrijgezellin zal worden - maar alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: