Welke onze vlag betekent dat Death Star de hoogste nettowaarde heeft?

Inhoudsopgave:

Welke onze vlag betekent dat Death Star de hoogste nettowaarde heeft?
Welke onze vlag betekent dat Death Star de hoogste nettowaarde heeft?
Anonim

Als het gaat om het leren van informatie over onze favoriete programma's, is een onderwerp dat regelmatig naar voren komt dat van vermogen. Fans zijn gefascineerd door alles te weten te komen over hoeveel geldsterren in de loop van de tijd hebben binnengehaald en hoe ze het doen ten opzichte van hun medesterren. Of het nu gaat om mensen uit een tienerserie, acteurs uit een populair drama of zelfs leden van een realityshow, de discussie over vermogen is altijd de moeite waard.

Our Flag Means Death werd eerder dit jaar een doorbraakhit en de cast was subliem in de show. De nettowaarde-gesprekken zijn geborreld en hieronder hebben we wat informatie over welk castlid het hoogste vermogen heeft!

'Our Flag Means Death' is een uitstekende show

Eerder in 2022 maakte Our Flag Means Death zijn officiële debuut op HBO Max. Het project leek een perfecte mix van actie op volle zee met briljante komedie, en de serie stelde niet in het minst teleur.

Met in de hoofdrol Rhys Darby, Taika Waititi, evenals een groot aantal artiesten en gaststerren, raakte Our Flag Means Death alle juiste tonen, grotendeels dankzij wat de cast met hun scripts kon doen.

De show geniet momenteel een 92% van de critici op Rotten Tomatoes, evenals een enorme 94% van het publiek. Het heeft misschien een paar weken geduurd voordat het echt aansloeg, maar toen het nieuws zich verspreidde over de kwaliteit van de show, was het in staat om zijn concurrentie te decimeren op weg naar een van de populairste nieuwe shows van 2022.

Gelukkig is bevestigd dat onze favoriete bemanning voor een tweede seizoen weer zal zeilen. Het duurt nog even voordat we het zien, maar de verwachting is nu al hooggespannen.

Om de zaken eenvoudig te houden, kijken we alleen naar de bemanning van Stede, en niet naar elke persoon die op de show verscheen.

Joel Fry heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Een indrukwekkende schatting van $ 10 miljoen is Joel Fry, die Frenchie speelt in de show. Fry is misschien geen bekende naam in de VS, maar de artiest levert al eeuwenlang kwaliteitswerk, wat zijn vermogen heeft opgedreven.

Op het grote scherm was Fry te zien in films als 10.000 BC, Paddington 2 en Yesterday. Vorig jaar speelde hij Jasper in Cruella, waarin hij samen met Emma Watson acteerde tijdens haar fantastische vertolking van de legendarische Disney-schurk.

Fry is sinds de jaren 2000 ook actief op tv. De acteur is betrokken geweest bij shows als The Bill, White Van Man, Trollied, Plebs, Game of Thrones en Drunk History.

Fry heeft van alles een beetje gedaan, maar hij heeft zich niet beperkt tot alleen acteren. De acteur bracht in 2012 ook een album uit met Animal Circus.

Hoe indrukwekkend Fry's vermogen ook is, het voldoet niet aan de man die bovenaan de lijst staat.

Taika Waititi heeft een nettowaarde van $13 miljoen

Op de eerste plaats komt Taika Waititi, die Blackbeard speelt in de show, op de eerste plaats met maar liefst $13 miljoen. Waititi is natuurlijk al geruime tijd een krachtpatser, maar hij heeft ook uitzonderlijk werk verricht door zijn acteerprestaties door de jaren heen te verbeteren.

Als regisseur heeft Taika projecten bemand als What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople, Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok, en dit jaar regisseerde hij Thor: Love and Thunder, Marvel's nieuwste grote scherm laat los. Die films hebben samen wereldwijd meer dan $ 1 miljard opgebracht.

Als acteur is Taika in verschillende films te zien geweest. Buiten zijn eigen films speelde hij in Green Lantern, The Suicide Squad, Free Guy en Lightyear, die net voor Thor: Love and Thunder in de bioscoop debuteerden. Dat is een indrukwekkende lijst met acteercredits voor iemand die zich voornamelijk richt op regisseren.

Waititi zelf heeft toegegeven dat zijn acteerwerk altijd op de tweede plaats is gekomen, maar dat zijn werk aan Our Flag Means Death hem ertoe heeft aangezet om meer om zijn acteerwerk te geven.

"Ik hield echt van het idee om iets te doen waar ik gewoon kon gaan acteren en me nergens zorgen over hoefde te maken. Omdat ik altijd het acteerwerk in mijn spullen stop, wat jij kunt doen om te zien wanneer je een van mijn werk bekijkt, heb ik het als laatste op de lijst van belangrijkheid gezet, "zei hij.

Our Flag Means Death komt terug voor een tweede seizoen, en ik kan niet wachten om de bemanning van The Revenge weer op volle zee te zien strijden.

Aanbevolen: