Onze vlag betekent dood: alles wat de cast heeft gezegd over het werken aan de show

Inhoudsopgave:

Onze vlag betekent dood: alles wat de cast heeft gezegd over het werken aan de show
Onze vlag betekent dood: alles wat de cast heeft gezegd over het werken aan de show
Anonim

Taika Waititi is een van de namen die dit jaar de krantenkoppen in Hollywood domineert. Om te beginnen, zijn meest recente film: Thor: Love and Thunder is momenteel de op zes na best scorende film van het jaar.

Naast het succes van het MCU-project, is Waititi ook het gesprek geweest van sociale en traditionele media, na verschillende geruchten over zijn liefdesleven. De in Nieuw-Zeeland geboren filmmaker heeft momenteel een relatie met de Britse muzikant Rita Ora en zou eerder een affaire hebben gehad met Tessa Thompson, met wie hij samenwerkte in Thor.

Een andere reden waarom Waititi recentelijk in de schijnwerpers stond, was de overweldigend positieve ontvangst van zijn romantische komedieserie Our Flag Means Death op HBO Max.

De tien afleveringen van het eerste seizoen van de show werden in maart van dit jaar op het platform uitgebracht. Na lovende recensies van zowel fans als critici, werd Our Flag in juni officieel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Naast het regisseren van de eerste aflevering, is Waititi ook een van de hoofdrolspelers. Dit is wat hij – en enkele van zijn andere castgenoten – hebben gezegd over het werken aan de show.

8 Rhys Darby werkt graag met zijn mede-sterren in onze vlag, betekent dood

Rhys Darby is de landgenoot van Taika Waititi, en ze spelen rivalen, werden piratencollega's, werden vrienden, werden geliefden in dit grotendeels fictieve verhaal. Hun personages – respectievelijk Stede Bonnet en Edward “Ed” Teach / Blackbeard – zijn echte historische figuren.

Darby besprak de show eerder dit jaar met Collider en onthulde hoeveel zijn co-sterren voor hem betekenen, door te zeggen: "Ik ben echt dol op ze allemaal!"

7 Onze vlag betekent dat de dood "de leukste oplichting is die O'Neill ooit heeft gehad"

Engelse acteur Con O'Neill speelt Israel "Izzy" Hands, de vertrouwde nummer twee van Blackbeard. Het personage is ook gebaseerd op een echte piraat uit de geschiedenis. Voordat de show in maart in première ging op HBO Max, deelde hij een trailer op zijn Twitter-profiel.

O'Neill vergezelde de trailer met een bijschrift dat luidde: "Ok, hier [is] de nieuwe trailer voor ' Our Flag Means Death '. Het is het leukste dat ik ooit heb gehad met mijn kleren aan… of uit.”

6 Samba Schutte voegde zich bij de cast om met Rhys Darby te werken

Samba Schutte speelt in Our Flag als een van de bezoldigde piratenbemanningsleden van Stede Bonnet. De in Mauritanië geboren Nederlandse acteur was voor de show een enorme fan van Rhys Darby, en hij was vastbesloten om er een rol in te spelen zodra hij wist dat de Yes Man-acteur een van de hoofdrolspelers zou zijn.

"Toen ik zag dat [Rhys] ergens bij betrokken zou zijn, dacht ik: 'Ik moet hier deel van uitmaken. Ik moet hier deel van uitmaken'", vertelde hij aan Nerds and Beyond terwijl hij zijn rol in Our Flag besprak.

5 Vico Ortiz is trots om deel uit te maken van de cast

Vico Ortiz komt in Our Flag voor als een niet-binair personage genaamd Jim Jimenez. Omdat Ortiz zelf niet-binair is, is hij erg trots om deel uit te maken van een show die zo weloverwogen is over representatie.

“Toen ik het script voor het eerst las, moest ik huilen”, vertelde Ortiz aan Entertainment Weekly na de release van seizoen 1. “Het is verbazingwekkend wat ze met dit verhaal doen. Dus het is enorm, en ik ben heel, heel trots om er deel van uit te maken.”

4 Leslie Jones was klaar om gratis Spaanse Jackie te spelen

Voormalig SNL-ster Leslie Jones speelt een terugkerende rol in Our Flag Means Death. Haar karakter, de Spaanse Jackie, is geworteld in piratenfolklore, hoewel haar bestaan nooit concreet is bevestigd.

Jones hield blijkbaar zo veel van de rol dat ze het graag gratis had willen doen. "Ik heb altijd al zo'n vrouw willen spelen", zei ze in maart in gesprek met Polygon.

3 Kristian Nairn was opgewonden toen onze vlag betekent dat de dood werd vernieuwd

Het kan even duren voordat Kristian Nairn de perceptie van het publiek van hem als "de Hodor-acteur" van Game of Thrones van zich afschudt. In Our Flag heet zijn personage Wee John Feeney, nog een van de bemanningsleden van Stede.

Toen HBO Max bevestigde dat er een tweede seizoen van de show zou komen, schreef Nairn op Instagram: Ik weet zeker dat de meesten van jullie het geweldige nieuws inmiddels hebben gezien! De steun die jullie hebben getoond is gewoon onwerkelijk.”

2 Rory Kinnear houdt van de ontvangst van fans, want onze vlag betekent dood

Rory Kinnear speelt twee verschillende personages in Our Flag Means Death, beide tweelingbroers die dienen bij de Britse marine. De James Bond-ster is onder de indruk van de reacties van fans op de show.

“De ontvangst [is] fantastisch geweest”, zei Kinnear tegen The Wrap. "Ik ben zo opgewonden, niet alleen voor de cast en crew, maar ook voor David, de schrijver."

1 Onze vlag betekent dat de dood Taika Waititi's liefde voor acteren nieuw leven heeft ingeblazen

Naast het regisseren van één aflevering van Our Flag, kon Taika Waititi zich puur op zijn acteerrol concentreren. Dit hielp volgens hem om de vlam voor het vaartuig opnieuw aan te wakkeren, iets dat hij eerder op de een of andere manier verloor.

"Ik hield echt van het idee om iets te doen waar ik gewoon kon gaan acteren en me nergens anders zorgen over hoefde te maken", legde hij uit in een interview gepubliceerd op The PlayList.

Aanbevolen: