10 vrouwen met Michael Jackson gedateerd (10 hij had geen kans met)

Inhoudsopgave:

10 vrouwen met Michael Jackson gedateerd (10 hij had geen kans met)
10 vrouwen met Michael Jackson gedateerd (10 hij had geen kans met)
Anonim

The King of Pop. De gehandschoende. Wacko Jacko. Noem hem wat je wilt - Michael Jackson werd gezien als een icoon van zijn generatie en zelfs in de dood beschouwen zoveel critici en fans hem nog steeds als een van de meest getalenteerde namen die ooit de muziekindustrie hebben betreden.

Vooral vanwege de vernietigende aantijgingen tegen hem vergeten mensen dat vrouwen het hof werden gemaakt door de teksten van MJ en hadden ze ontzag voor de man, en voordat de beschuldigingen alles veranderden, was Jacksons esthetische aantrekkingskracht duidelijk en stroomden mensen naar hem toe ervoor. Zijn liefdesleven is net zo interessant als alle hypothetische relaties of geruchten die de media destijds voor hem hebben bedacht.

Bijgewerkt op 19 maart 2022: Er zijn meer beschuldigingen geuit sinds de dood van Micheal in 2009. Tien jaar later kwam er een documentaire uit waarin James Safechuck en Wade Robson werden geïnterviewd, die beiden Jackson goed kenden als kinderen en hebben beschuldigingen geuit tegen 's werelds grootste popster. Maar ondanks de beschuldigingen in een hartverscheurende en intense documentaire Leaving Neverland, die zijn nalatenschap heeft aangetast en sommige fans verdeeld heeft achtergelaten, heeft Micheal Jackson nog steeds een legioen toegewijde volgers die het moeilijk hebben om de verhalen van Micheal's vermeende slachtoffers te geloven. Micheal's kinderen zijn ook naar voren gekomen om hun overleden vader te verdedigen tegen de beschuldigingen van kindermisbruik tegen hem.

Dus laten we, met dat alles in gedachten, een trip down memory lane maken naar enkele van Michael Jackson's oude relaties, en ook enkele vrouwen noemen met wie zelfs hij geen kans had.

20 Geen kans - Cher

Cher (1)
Cher (1)

Cher werkte met Michael Jackson toen hij nog maar een jong lid van de Jackson 5 was. Sinds zijn dood heeft ze gloeiend over de man en zijn talenten gesproken, maar voor zijn dood vertelde ze aan TV Guide in 2003 dat ze dacht dat "de man gek was" om zijn baby opgerold in een deken te houden. Grote afknapper ervan door de geluiden ervan.

19 Gedateerd - Tatum O'Neal

Michael Jackson en Tatum O' Neal dansen op een feest in een bank ter ere van de gouden platen van The Jackson in Los Angeles, Californië
Michael Jackson en Tatum O' Neal dansen op een feest in een bank ter ere van de gouden platen van The Jackson in Los Angeles, Californië

Michael Jackson's eerste publiekelijk gedocumenteerde relatie was met Oscarwinnaar Tatum O'Neal. Ze raakten bevriend toen zij 12 was en hij 17 en kort daarna bloeide een relatie op. In een editie van Jet Magazine uit 1982 zei hij dat hun liefde "afgekoeld" was en dat ze uiteindelijk besloten om gewoon vrienden te blijven.

18 Geen kans - Kim Kardashian

Een weinig bekend feit over Kim Kardashian is dat haar eerste vriendje de neef van Michael Jackson was, TJ. Ze was haar allereerste liefde en door associatie raakte ze bevriend met Michael. Verhuizen van een neef naar een oom zou een rare, onmogelijke overgang zijn, zelfs voor Kim Kardashian. Het is veilig om te zeggen dat MJ geen kans zou maken als hij het zou proberen.

17 Gedateerd - Brooke Shields

Michael Jackson ontmoette Brooke Shields tijdens de Academy Awards van 1981 en ze begonnen elkaar al snel leuk te vinden, tot op heden voor meerdere jaren. Er was zelfs een punt waarop ze een huwelijk overwogen, maar Shields was nooit zo enthousiast over het vooruitzicht. "Je hebt me voor de rest van je leven, je hoeft niet met me te trouwen", herinnert ze zich tegen MJ in een Rolling Stone-interview uit 2009.

16 Geen kans - JK Rowling

Deze lijkt op het eerste gezicht een beetje willekeurig, maar geloof ons, Michael Jackson en J. K. Rowling zijn duidelijker verwant dan je zou denken. Het bleek dat de wereld bijna een crossover van Michael Jackson en 'Harry Potter' kreeg. In een interview in 2015 met Oprah Winfrey, onthulde Rowling dat MJ haar benaderde over een Harry Potter-musical spin-off. Ze was niet snel gecharmeerd van MJ's, nou ja, charme, ze sloeg het aanbod af.

15 Gedateerd - Tatiana Thumbtzen

Tatiana Thumbtzen is de vrouw die Michael Jackson prominent speelde in zijn videoclip "The Way You Make Me Feel", maar Thumbtzen heeft sindsdien gesuggereerd dat hun samenwerking veel verder ging dan de video. Ze herinnert zich dat ze een gepassioneerde chemie deelden toen hij haar op tournee bracht om op te treden, maar toen de tour voorbij was, gold dat ook voor alles wat ze samen hadden.

14 Geen kans - Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor's beroemde violette ogen
Elizabeth Taylor's beroemde violette ogen

Michael Jackson was ook nauw verbonden met Elizabeth Taylor en ze werden gezien als de beste vrienden. Hij gaf aan Contact Music toe dat hij meer wenste, maar hij was bang dat de media hen voor de gek zou houden als "het vreemde paar" omdat ze 27 jaar oud waren. "Het zou veranderen in een circus en dat is de pijn van dit alles," voegde hij eraan toe.

13 Gedateerd - Diana Ross

In Jermaine Jackson's boek You Are Not Alone sprak de broer van Michael uitgebreid over Michael's aan-en-uit relatie met Diana Ross. Jermaine zei dat zijn broer Ross openlijk zijn vriendin noemde en niemand anders bij haar in de buurt zou laten. Hij overwoog zelfs met haar te trouwen ondanks het leeftijdsverschil van 15 jaar. Helaas, het was het leeftijdsverschil dat Ross ervan weerhield om met Michael uit te gaan en hem een goede vriend te houden - maar Diana was dol op Micheal en heeft in het verleden openhartig over hem gesproken.

12 Geen kans - Sheryl Crow

Sheryl kraai witte achtergrond van instagram
Sheryl kraai witte achtergrond van instagram

Voordat Sheryl Crow zelf een aantal singles bekendheid verwierf, was ze een back-updanseres voor Michael Jackson. Ze herinnerde zich haar ervaringen eerder dit jaar aan The Telegraph en zei dat ze backstage "echt vreemde dingen" zag. Ze gaf geen details, maar we denken dat ze vreemd genoeg waren om haar ervan te weerhouden met de man uit te gaan.

11 Gedateerd - Stephanie Mills

Stephanie Mills won prijzen en werd geprezen voor het spelen van Dorothy in de originele serie van The Wiz. Ze werd vervangen door Diana Ross voor de verfilming, maar zoals Mills in 2015 op SiriusXM uitlegde, vond ze dat niet erg omdat ze destijds verkering had met Michael Jackson, die haar vaak meenam naar de set terwijl hij zijn scènes filmde.

10 Geen kans - Kelly Osbourne

Kelly Osborne
Kelly Osborne

In 2009 werd de wereld geschokt door de aankondiging van de dood van Michael Jackson en verschillende celebs zeiden positieve dingen over hem. Behalve Kelly Osbourne, die in augustus van dat jaar tweette: "Kunnen mensen gewoon over Michael Jackson heen komen. Hij is dood!" Als ze na de dood niet onder de indruk van hem was, zou hij haar waarschijnlijk niet kunnen bereiken in het leven.

9 Gedateerd - Madonna

Amerikaanse singer-songwriter en actrice Madonna poseert in een Instagram-foto
Amerikaanse singer-songwriter en actrice Madonna poseert in een Instagram-foto

De entertainmentwereld stond versteld toen Michael Jackson in 1991 de rode loperscène van de Academy Awards betrad met Madonna of all people. Er werd allemaal aangenomen dat de relatie niet veranderde na drie dinerdates, volgens een paar vrienden van beide partijen, maar in een interview met James Corden op zijn Carpool Karaoke, gaf Madonna toe dat ze MJ met de tong kuste en hem zover kreeg om "los te komen" met een glas Chardonnay.

8 Geen kans - Beyonce

jay-z-beyonce-limo
jay-z-beyonce-limo

Beyonce, alleen al in termen van pure sterrenkracht, is de persoon die we op dit moment het dichtst bij sterrenkracht hebben. Als MJ vandaag zou leven en beiden nek aan nek zouden zijn voor de toppositie in de muziekwereld, zouden we ons voorstellen dat ze super competitief met elkaar zouden zijn. Dat soort concurrentie is ongezond voor een relatie, dus het zou gewoon niet werken.

7 Gedateerd - Shana Mangatal

Deze bevindt zich een beetje in troebel water. Shana Mangatal werd beroemd populair na het uitbrengen van een allesomvattend boek genaamd Michael and Me: The Untold Story of Michael Jackson's Secret Romance. Het lijkt erop dat ze enkele privédetails over MJ's persoonlijke leven uit een affaire uit 1992 onthult, maar kreeg kritiek omdat zo weinig geloofwaardige namen haar beweringen mede konden ondertekenen.

6 Geen kans - Britney Spears

michael jackson en britney spears
michael jackson en britney spears

Onder de beschuldigingen van degenen die de documentaire Leaving Neverland hebben gemaakt, werden beweringen gedaan dat MJ "een obsessie had" met Britney Spears. Toen Wade Robson als choreograaf aan haar eerste commerciële tournee werkte, herinnerde hij zich hoe MJ altijd belde over hoe het met Spears ging en haar 'sexy' noemde." Klinkt als iets waar Spears van zou schrikken.

5 Gedateerd - Whitney Houston

Michael Jackson's voormalige lijfwacht Matt Fiddes bezocht de Today-show in 2012, waar hij onthulde dat MJ twee weken lang een "flirt" had met Whitney Houston op de Neverland Ranch. Ze verhuisde "praktisch" naar de ranch en MJ overwoog zelfs om snel met haar te trouwen en wenste dat hun relatie meer was dan alleen maar een affaire.

4 Geen kans - Katie Couric

In 2013, tijdens een bezoek aan de Sirius XM-show van Howard Stern, onthulde de voormalige presentator van de Today-show dat MJ's spirituele adviseur Rabbi "Shmuley" Boteach 12 jaar eerder haar had verteld dat MJ hoopte op een etentje te gaan met haar. Omdat ze op dat moment iemand zag, weigerde ze, hoewel ze Stern vertelde dat ze wenste dat ze het accepteerde.

3 Gedateerd - Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley en Michael Jackson in 1994
Lisa Marie Presley en Michael Jackson in 1994

Een 16-jarige MJ ontmoette de zesjarige dochter van Elvis in 1974, maar een relatie was pas begonnen toen beiden in 1992 volwassen waren na een privédiner in LA. Van daaruit spraken ze elke dag aan de telefoon en er volgde een voorstel. Ze trouwden op 26 mei 1994 in de Dominicaanse Republiek. Ze scheidden in 1996 vanwege 'onoverbrugbare verschillen', zoals toen Lisa Marie het niet eens was over het krijgen van kinderen met Michael omdat hij 'emotioneel onvolwassen' was.

2 Geen kans - Nicole Kidman

Nicole Kidman in een stilstaand beeld uit haar HBO-serie 'Big Little Lies&39
Nicole Kidman in een stilstaand beeld uit haar HBO-serie 'Big Little Lies&39

In de vroege jaren 2000 herinnerde Nicole Kidman zich aan een lokaal Australisch radiostation (volgens femalefirst.co.uk) dat ze een telefoontje kreeg van MJ's mensen die zeiden dat hij haar naar de MTV Video Music Awards wilde begeleiden als een date. Omdat ze hem nooit had ontmoet, vond Kidman het allemaal 'vreemd' en sloeg het aanbod beleefd af.

1 Gedateerd - Debbie Rowe

paris jackson moeder debbie rowe
paris jackson moeder debbie rowe

Michael Jackson ontmoette Debbie Rowe oorspronkelijk toen ze als assistent voor zijn dermatoloog werkte. Er bloeide een vriendschap op en ze bood aan zijn kind te dragen nadat Lisa Marie Presley weigerde zijn kinderen te dragen. Nadat hij van Presley was gescheiden, was Rowe zwanger van zijn kind en niet lang daarna trouwden ze. Ze had twee van zijn kinderen voor en daarna een derde na hun scheiding.

Aanbevolen: