De waarheid over het schetsmatige verleden van Jonathan Davino voordat hij uitging met Sydney Sweeney

Inhoudsopgave:

De waarheid over het schetsmatige verleden van Jonathan Davino voordat hij uitging met Sydney Sweeney
De waarheid over het schetsmatige verleden van Jonathan Davino voordat hij uitging met Sydney Sweeney
Anonim

Sydney Sweeney heeft in een zeer korte tijd veel geweldige rollen binnengehaald. Haar eerste rol was een klein meisje in de tv-serie Heroes in 2009. Maar alleen al in de afgelopen vier jaar heeft ze rollen verzameld in series als The Handmaid's Tale, Sharp Objects, Euphoria, The White Lotus en haar nieuwste rol, Strawberry. Lente. Ze is ook te zien in films als Once Upon a Time… In Hollywood van Quentin Tarantino en indiefilms als Clementine, Big Time Adolescence, Nocturne, Downfalls High en The Voyeurs.

Maar hoewel haar carrière spraakmakend is geworden, is haar liefdesleven vrijwel onbestaande. Dat is tenminste wat ze ons allemaal wil laten denken. Ze is naar verluidt sinds 2018 met Jonathan Davino, maar heeft het zo privé gehouden dat haar trouwste fans bijna online speurneuzen moesten worden om meer over hun relatie te ontdekken.

Sydney Sweeney heeft heel hard geprobeerd om haar en Jonathan Davino's relatie privé te houden

Zoals gezegd, zouden Sweeney en Davino rond 2018 met elkaar zijn gaan daten. Fans hebben haar als een havik in de gaten gehouden sinds ze enig succes had. In november 2020 kregen ze (althans een soort van) antwoord op de brandende vraag die ze zichzelf al een tijdje stelden: ja, Sydney Sweeney was met iemand aan het daten. Een mysterieuze man die op het strand werd gefotografeerd terwijl ze kuste.

"Sydney Sweeney heeft een man… Thanksgiving geannuleerd", schreef een fan op Twitter. Sweeney plaatste de opmerking opnieuw op haar sociale media, samen met een foto van zichzelf en een vriend op het schoolbal met de opmerking: "meisje, ga maar feesten.your girl at prom," met een knipoog aan het einde. Fans wisten niet wat ze daarvan moesten denken, echt waar.

Eerder werden zij en Davino een paar keer gezien in 2018. Ze werden gefotografeerd tijdens een diner van InStyle en Kate Spade in Los Angeles en de TAO Chicago Nightclub. Tijdens een reis naar de kust van Amalfi in 2019 vertelde Sweeney aan Elite Daily dat ze bij 'een vriend' was.

Anders dan dat, hebben we niet veel meer te vertellen over hun vermeende relatie. Maar wie is Davino en kunnen de trouwste fans van Sweeney erop vertrouwen dat hij voor haar zorgt?

Wat we weten over het schetsmatige verleden van Jonathan Davino

Wat we over Jonathan Davino weten, is dat hij een restaurateur en erfgenaam is van het pizzabedrijf Pompei, dat in 1909 werd geopend. Maar dat is alles wat we tot nu toe over Davino weten. Hij heeft geen sociale media, wat hem extreem privé houdt, maar die online speurneuzen hebben meer ontdekt over Sweeney's mysterieuze man. Hij heeft blijkbaar een vaag gezinsleven.

Volgens Celeb Suburb is Davino de zoon van Roger en Velda Davino en de kleinzoon van Ralph en Marie F. Davino. Zijn grootmoeder, Marie (bekend als "Mama Marie" in een opvangcentrum voor Italiaanse immigranten in de jaren 1900), stierf in april 2011.

Davino is samen met zijn vader mede-eigenaar van een restaurant genaamd Mista Pizza, gevestigd in Chicago. Ze hadden ook een restaurant genaamd Pompei Xpress in Lakeview. Echter, kort nadat ze Pompei in gebruik hadden genomen, klaagde Davino's oom Ralph Davino, de eigenaar van Pompei Bakery Ltd, hem en zijn vader aan wegens het gebruik van de naam Pompei, volgens CelebSuburb.

Ralph is ook eigenaar van Pompei Little Italy-restaurants. Hij diende in juli 2013 een klacht in tegen zijn broer Roger en Jonathan bij de Amerikaanse districtsrechtbank in Chicago.

"Hij beweerde dat de naam van hun restaurant Pompeii Xpress in strijd was met het handelsmerk op Pompei", schreef Celeb Suburbs."Hij zei verder in zijn klacht dat zijn familieleden ook klanten misleiden door te zeggen dat hun restaurant is aangesloten bij de Pompei-franchise. Volgens bronnen gebruikte Jonathan's Lakeview-restaurant ook rode letters, vergelijkbaar met die al gebruikt door het restaurant van zijn oom."

Ralph's advocaat Daniel Tarpey vertelde Chicago Business: "We hebben meer dan een maand gewacht (om een aanklacht in te dienen) om te zien of ze het juiste zouden doen." Uiteindelijk beval de Amerikaanse districtsrechter Robert Gettleman de vader en zoon om de naam van hun restaurant te veranderen. Ze veranderden de naam van hun restaurant in Davino's Xpress. Dat was echter niet alles wat de rechter beval. Hij gaf ze ook een tijdelijk straatverbod.

"Bovendien was de pionier van het merk Luigi Davino die Pompei opende in 1909. En de naam Pompei werd geïnspireerd door de locatie in de buurt van de Onze-Lieve-Vrouw van Pompeii-kerk", concludeerde Celeb Suburbs. Ze schrijven ook dat het vermogen van Davino vanaf 2021 ongeveer $ 300.000 is.

Davino heeft dus geen sprankelend cv. Er zitten een paar vlekjes op. Maar dat betekent niet dat hij Sweeney niet kan behandelen als de koningin die ze is. Hoewel dit een interessante ontwikkeling is, moeten we gewoon blijven wachten tot het paar zelf meer onthult over hun relatie. We wachten.

Aanbevolen: