Wie is de vrouw van Michael Cera en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Michael Cera en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Michael Cera en wat doet ze?
Anonim

Michael Cera, 33, heeft zich onopvallend gehouden sinds Superbad. Natuurlijk, hij is nog steeds een onderwerp op sommige niche-subreddits, waarschijnlijk vanwege zijn cultklassieker Scott Pilgrim vs. the World. Maar niemand weet echt wat hij tegenwoordig heeft uitgespookt. Tegenwoordig wordt hij nog steeds herinnerd voor zijn films van bijna tien jaar geleden - Juno, Nick and Norah's Infinite Playlist en This is the End waar hij een bizar incident had met Rihanna, 33. Een van zijn meest recente films was Cryptozoo, een animatiedrama voor volwassenen.

Anders dan dat, het enige dat we weten over het leven van de acteur, is dat hij in 2018 is getrouwd. Veel fans weten dat waarschijnlijk niet eens. Het enige publieke optreden dat het paar maakte, was tenslotte tijdens de Tony Awards van 2018 (afgezien van die paparazzi-shots van hen die in een park vrijen). Wat is er tegenwoordig met dit stel aan de hand? Het belangrijkste is, wat doet Cera's vrouw Nadine? Dit is wat we weten.

Het anti-publiciteitspaar

Er is niet veel bekend over Nadine. We weten niet eens wat haar achternaam is. Toen ze in 2018 met Cera trouwde, hadden de media niet veel over haar te melden. Het enige wat we weten is dat zij en Cera, voordat ze in het huwelijksbootje stapten, al heel lang aan het daten waren. Ze hielden het gewoon onder de radar. Voor het geval je het nog niet wist, het is bekend dat de Juno-ster een uitgesproken mening heeft tegen publiciteit. Toen hem werd gevraagd waarom hij niet op sociale media zat, antwoordde hij: "De dwang van Twitter is zo vreemd; ik zie de aantrekkingskracht niet. Ik hou er gewoon niet van mijn tijd op die manier door te brengen. Het is gewoon luiheid."

Fans wisten niet eens dat hij een serieuze relatie had met Aubrey Plaza, 37, en dat ze bijna gingen trouwen. De Parks and Recreation-actrice morste de thee later in 2016. "Hij is een heel speciale - ik bedoel, we houden van elkaar", zei Plaza tijdens de podcast van RuPaul, What's the Tee? "We zijn nog steeds hele goede vrienden. Hij is gewoon een rare kleine freak en we spreken dezelfde taal. Hij is een van de grappigste mensen die ik ken."

Zelfs het huwelijk van Cera en Nadine vond plaats zonder dat iemand het merkte. Pas toen hij werd gezien met zijn trouwring, begonnen mensen ernaar te vragen. Dus toen de acteur te maken kreeg met terugslag vanwege zijn breuk met een andere oude ex, Charlyne Yi, 35, nam hij ook niet de moeite om een verklaring af te leggen. Destijds beschuldigde een bron hem van "jeuk om met andere mensen te daten" omdat hij nu "superberoemd" was.

Dat kan echter niet verder van de waarheid zijn. Cera heeft de high-life van beroemdheden altijd afgewezen. "Ik denk dat ik me niet zo onder controle had; dat is de enige manier waarop ik het kan zeggen", zei hij over zijn opkomst tot roem. "Ik voelde me niet op mijn gemak over de manier waarop dingen over mij waren geconstrueerd. […] Ik wist gewoon niet zeker of ik het leuk vond om acteur te zijn en alle rare dingen die daarbij horen." Hij weigerde zelfs om naar Los Angeles te verhuizen, waar hij grotere projecten had kunnen binnenhalen."Ik ben niet aangesloten op die wereld", legde hij uit.

"Het is echt een goede stad om een huismus te zijn en met vrienden films te kijken." Hij woont momenteel in New York.

Wat heeft Michael Cera tegenwoordig gedaan?

De Year One-ster acteert tegenwoordig nog steeds. Hoewel hij misschien niet meer in blockbuster-films verschijnt, lijkt hij blij te zijn met het werken aan niet-commerciële projecten, waaronder een paar onafhankelijke films. Hij is de laatste tijd ook bezig met voice-overs. Naast Cryptozoo speelde hij rollen in de kinderprogramma's Rollie Pollie Olie en Braceface. Daarna werd hij gecast in Sausage Party, The Lego Batman Movie en de computeranimatie uit 2021, Blazing Samurai.

Cera heeft ook het theater veroverd sinds hij in 2014 zijn Broadway-debuut maakte in This Is Our Youth van Kenneth Lonergan. Zijn tweede Lonergan-project, Lobby Hero, leverde hem ook zijn eerste Tony-nominatie op in 2018. Hoewel hij niet won, bleef hij samenwerken met de regisseur aan zijn derde theaterstuk, The Waverly Gallery. Toen begon hij ook met muziek.

Cera is in het echte leven eigenlijk een muzikant. Hij zingt en speelt mandoline en bas. Hij was een van de frontmannen van Long Goodbye, een akoestische band. Hij droeg bij aan Weezer's album Hurley uit 2010, bracht zijn eigen album True That uit in 2014 en maakte een EP genaamd Canada in Space met Alden Penner van de Unicorns. In 2014 probeerde Cera TV ook eens uit. Hij voegde zich bij de cast van How and Why. Helaas heeft de show het niet gehaald op het netwerk. Maar we zijn er zeker van dat dit zijn huidige vermogen van $ 20 miljoen niet heeft geschaad.

Aanbevolen: