Ranking Grey's Anatomy's grootste karakteruitgangen, van tegenvaller tot noodzakelijk

Inhoudsopgave:

Ranking Grey's Anatomy's grootste karakteruitgangen, van tegenvaller tot noodzakelijk
Ranking Grey's Anatomy's grootste karakteruitgangen, van tegenvaller tot noodzakelijk
Anonim

Als het gaat om een show die zo lang duurt als Grey's Anatomy, is een groter dan gemiddelde cast te verwachten. In de loop van de afgelopen 16 seizoenen hebben we tonnen personages ontmoet, waarvan we sommige respecteren en sommige die we gewoon nooit zullen hebben. Dat gezegd hebbende, ongeacht hoe we ons voelen over elke chirurg, hun uitgangen zijn meestal tragisch genoeg om aan onze emoties te trekken, zelfs als we diep van binnen blij zijn ze te zien verdwijnen.

Vandaag hebben we 15 van Grey's Anatomy's grootste personage-uitgangen getrokken en gerangschikt. We beginnen met de personages die we niet konden zien vertrekken en vervolgen onze weg naar degenen die echt niet langer konden blijven (zelfs als hun vertrek nog steeds triest was).

15 De show had moeten eindigen toen Cristina vertrok

Cristina in taxi neemt afscheid van meredith
Cristina in taxi neemt afscheid van meredith

We gaan het gewoon zeggen. De serie had moeten eindigen met het vertrek van Cristina. De cardiogod bewees meerdere keren dat ze het beste personage van de show was. In feite lijkt het een enorm understatement om haar vertrek een spelbreker te noemen. Ze hoefde gewoon niet te gaan, behalve dat Sandra Oh wilde vertrekken.

14 Lexie verdiende meer tijd

Lexie en Mark hand in hand na de vliegtuigcrash
Lexie en Mark hand in hand na de vliegtuigcrash

De dood van Lexie was niet alleen een van de treurigste momenten in de geschiedenis van Grey's Anatomy, maar het was ook niet echt nodig voor het verhaal. Haar karakter was verre van saai toen ze werd uitgeschreven, met een mooie carrière voor haar en een liefdesverhaal dat we allemaal graag beter hadden gezien.

13 Na dat alles was Derek binnen enkele seconden weg

Meredith staat Derek bij tijdens zijn laatste scène
Meredith staat Derek bij tijdens zijn laatste scène

Hoe konden Meredith en Derek niet eens een goed afscheid krijgen na alles wat ze hebben meegemaakt!? Vergeet de teleurstelling, Dereks vertrek was even tragisch als frustrerend. We hebben allemaal de geruchten gehoord dat Shonda en Derek niet met elkaar overweg konden BTS en Shonda heeft zelfs bekend dat ze in het verleden personages uit wrok heeft vermoord, maar nee, zijn dood was niet nodig voor de serie.

12 George was ons eerste grote verlies en het was absoluut een tegenvaller

George O'Malley in zijn legerkostuum na zijn dood
George O'Malley in zijn legerkostuum na zijn dood

Iedereen hield van George O'Malley. Dat was het hele punt van zijn karakter. Zelfs degenen die niet zijn beste vrienden waren, konden zien dat hij eigenlijk gewoon een geweldige kerel was. Dus toen we erachter kwamen dat John Doe in feite George was, waren we niet alleen geschokt, we waren er kapot van. Zijn vertrek was zo onnodig dat niemand het had kunnen zien aankomen.

11 Marks vertrek werd pas nodig nadat Lexie weg was

Mark Sloan in ziekenhuisbed vlak voor zijn dood
Mark Sloan in ziekenhuisbed vlak voor zijn dood

Shonda heeft deze keer echt met ons geknoeid. Voor een aflevering leek het bijna alsof Mark hersteld was van zijn vliegtuigcrashverwondingen, maar helaas was het niet de bedoeling. Was zijn dood nodig? Nee, hij was een hilarisch personage en een verrassend goede vader. Het verlies van Lexie maakte zijn vertrek echter een beetje begrijpelijker.

10 Afscheid nemen van Alex was alsof je een klap in je maag kreeg

Alex Karev ziet er een beetje slordig uit
Alex Karev ziet er een beetje slordig uit

Het is veilig om te zeggen dat we allemaal behoorlijk geschokt waren toen we Alex Karev het afgelopen seizoen zagen vertrekken. Voor zover we begrijpen dat Justin Chambers na 16 jaar wilde vertrekken, was zijn vertrek niet gemakkelijk voor fans om te verwerken. We twijfelen er niet aan dat de schrijvers uitstekend materiaal voor zijn personage hadden kunnen blijven leveren, dus we denken niet dat zijn vertrek zo nodig was.

9 Denny wilde niet meer gaan dan we hem wilden

Izzie houdt vast aan Denny na zijn dood
Izzie houdt vast aan Denny na zijn dood

Acteur Jeffrey Dean Morgan heeft bekend dat hij Shonda Rhimes bijna heeft gesmeekt om zijn personage te laten leven. Ze weigerde echter te wijken. Het overlijden van Denny wordt nog steeds gezien als een van de meest hartverscheurende tv-momenten ooit. Dat gezegd hebbende, hij was toch een harttransplantatiepatiënt, dus hem laten sterven lijkt een logische keuze.

8 Arizona's exit werd noodzakelijk dankzij Callie's dwaasheid

Arizona Robbins ziet er erg verdrietig uit in Grey's Anatomy
Arizona Robbins ziet er erg verdrietig uit in Grey's Anatomy

Luister, we waren net zo verdrietig als iedereen om Arizona Robbins de show te zien verlaten. Ze was misschien niet origineel, maar je zou liegen als je zou zeggen dat ze zich niet een weg baande naar je hart. Dat gezegd hebbende, haar vertrek was enigszins noodzakelijk. Callie is verhuisd en co-ouderschap op afstand is geen sinecure. Ze wilde wat het beste was voor haar baby.

7 April verliezen was stom, maar hier bleef het personage doodlopen

April Kepner draagt gele sjaal en blauwe jas
April Kepner draagt gele sjaal en blauwe jas

Hoewel het lijkt alsof Ellen Pompeo in ieder geval geen kwaad kan doen naar de mening van Shonda Rhimes, zijn er enkele andere acteurs die de beroemde schrijver duidelijk niet zoveel respecteert. Hoe verdrietig wij en Sarah Drew zelf ook waren dat april werd uitgeschreven, we zullen zeggen dat haar verhaallijnen steeds moeilijker werden om achter te staan.

6 Stephanie verdiende een leven buiten het ziekenhuis

Stephanie Edwards in het ziekenhuis na de brand
Stephanie Edwards in het ziekenhuis na de brand

Begrijp ons niet verkeerd, Stephanie's vertrek was brutaal. De verhaallijn van haar personage was echter zo perfect ingepakt dat je kunt beweren dat het nodig was dat de dingen zouden eindigen zoals ze voor haar waren. Na een jeugd en de helft van haar volwassen leven in een ziekenhuis te hebben doorgebracht, was haar besef dat ze verlost moest worden van die wereld prachtig.

5 Oh ja, Callie moest gaan…

Callie Torres huilt op Meredith' etentje
Callie Torres huilt op Meredith' etentje

Er was eens, Callie was een van onze favorieten. Het werd echter vermoeiend om haar voortdurend slechte keuzes te zien maken in haar liefdesleven. De laatste druppel voor Callie's karakter was die waanzinnige voogdijstrijd waar ze Arizona doorheen dwong. Daarna denken we dat zelfs de schrijvers wisten dat haar tijd erop zat.

4 We kunnen niet beslissen of het vertrek van Izzie of Katherine Heigl meer nodig was

Izzie Stevens in ziekenhuisjas in gesprek met Cristina
Izzie Stevens in ziekenhuisjas in gesprek met Cristina

Uiteraard hebben we allemaal veel gehoord over Heigl's capriolen en onbeschofte opmerkingen achter de schermen, maar laten we niet doen alsof Izzie's tijd op de show toch niet op was. Haar liefdesverhaal met Denny was er een voor alle tijden, maar alles wat daarna kwam, voelde in vergelijking zeker als een blindganger.

3 Erica Hahn heeft haar doel gediend, maar ze was nooit een favoriet bij fans

Erica Hahn in de OK tijdens Grey's Anatomy-scène
Erica Hahn in de OK tijdens Grey's Anatomy-scène

Erica Hahns korte romance met Callie was een belangrijke. We zijn er echter zeker van dat we het moeilijk zouden hebben om een fan te vinden die wenste dat Callie en Erica meer eindspel waren geweest dan Callie en Arizona. Haar karakter was nogal gemeen en laten we eerlijk zijn, ze paste niet in Seattle Grace. Haar instorting door Izzie's gebrek aan straf bewees dat.

2 Doorgaan met de bruiloft zou een enorme fout zijn geweest

Burke verlaat Cristina op hun trouwdag
Burke verlaat Cristina op hun trouwdag

Ongeacht alles wat er op BTS gebeurde, was het noodzakelijk dat Preston Burke wegliep van de bruiloft van hem en Cristina en uiteindelijk de serie moest verlaten. Hun huwelijk zou waarschijnlijk een nog grotere ramp zijn geweest dan het huwelijk dat ze later met Owen had gehad, en het feit dat ze op de locatie werd achtergelaten was zo'n belangrijk moment voor Cristina's groei.

1 Merediths verhaal zou niet hebben gewerkt als Ellis het had overleefd

Ellis Gray neemt afscheid van Meredith
Ellis Gray neemt afscheid van Meredith

Ellis Gray was een uitstekend personage. Een vreselijke moeder natuurlijk, maar desalniettemin een uitstekend karakter. Haar vertrek was echter de meest noodzakelijke van allemaal. Meredith zou nooit in staat zijn geweest om de zaken emotioneel om te draaien met Ellis nog steeds op de foto. We zijn er zelfs zeker van dat haar kamergenoten haar nog steeds uit badkuipen zouden trekken als Ellis er nog was.

Aanbevolen: