Gordon Ramsay werd bijna geannuleerd na dit interview met Sofia Vergara

Inhoudsopgave:

Gordon Ramsay werd bijna geannuleerd na dit interview met Sofia Vergara
Gordon Ramsay werd bijna geannuleerd na dit interview met Sofia Vergara
Anonim

In een snel geval kan de carrière van een acteur op zijn kop worden gezet. In deze tijd is het een stuk moeilijker om weg te komen met ongepast gedrag in vergelijking met jaren geleden.

Geannuleerd worden kan het onmogelijk maken om een baan in het bedrijf te vinden, vraag maar aan Kevin Spacey wie eindelijk weer werk vindt, dit keer in Italië. Wie weet of Travis Scott weer zal werken na de ramp met 'Astroworld'.

Tegenwoordig staat chef-kok Gordon Ramsay bekend als een familieman, maar in 2010 leek alles heel anders te zijn. Terwijl hij naast Jay Leno voor een interview ging zitten, ging Ramsay misschien te ver naast Sofia Vergara.

We kijken terug op het controversiële interview en waarom het jaren later weer opdook.

Het interview met Sofia Vergara en Gordon Ramsay over Jay Leno dook weer op in 2019

Het eigenlijke interview vond plaats in 2010, bijna tien jaar later, in januari 2019, dook het interview weer online op, en laten we zeggen dat fans niet blij waren met Ramsay's gedrag toen ze met Sofia Vergara spraken. Als dit interview in deze tijd had plaatsgevonden, zou Ramsay misschien voorgoed uit de schijnwerpers zijn verdwenen.

Fans op YouTube roosterden allebei Gordon Ramsay terwijl ze Sofia Vergara prezen omdat ze het tijdens het interview stijlvol hield.

"Sofia is de ultieme vrouw. Slim, zooo grappig en geestig, getalenteerd, bomfiguur, prachtig gezicht, lijkt een geweldige moeder, hardwerkend en laat zich niet intimideren of voelen zich ontkracht door vrouwenhaat. Deze twee hadden GEEN CLUE hoe te handelen om haar heen."

"Dit heeft niets te maken met feminist zijn, iedereen die een greintje zelfrespect en een gevoel van empathie heeft, kan zien dat dit de grens overschrijdt. Ik ben een man en ik zou geen willekeurige vrouw/man om zo mijn privacy te schenden, zowel fysiek als verbaal."

"Dit is erg griezelig om te zien. Maar Sofia was echt stijlvol."

Dus wat gebeurde er tijdens het interview… laten we eens terugkijken op wat Gordon Ramsay bijna heeft geannuleerd.

Gordon Ramsay maakte enkele seksuele opmerkingen richting Sofia Vergara

Het begon allemaal met een onschuldige diavoorstelling van Sofia Vergara's reis naar Italië. Maar al snel zouden de zaken een wending nemen als Gordon Ramsay een paar harde opmerkingen begon te maken en de zaken een beetje te ver doordreef.

Ramsay maakte in het bijzonder een opmerking over Sofia die genoot van een hap pizza… die door het publiek werd opgewacht door een ongemakkelijke zucht. Vanaf dat moment zou het alleen maar moeilijker worden om naar te kijken.

Sofia zou zeggen: "Ik schreeuw niet zo in het echte leven," alleen voor Gordon om haar ongepast aan te raken en te zeggen: "alleen in de slaapkamer." De opmerking werd opnieuw opgewacht door een zucht van het publiek.

Ramsay zou zelfs zo ver gaan om de actrice op haar bovenbeen te tikken, het is duidelijk dat Vergara op dat moment een beetje meer van streek raakte door te zeggen: "niet gevoelig."

Fans zeiden dat Jay Leno tijdens het interview misschien beter de situatie had kunnen beheersen. Voor sommigen zou het feit dat Conan de gastheer was tijdens het gesprek ertoe hebben geleid dat Gordon werd geroosterd.

"Conan zou haar komisch hebben verdedigd en zijn best hebben gedaan om Gordon gewoon te verwijderen of hem sterke signalen te geven om te stoppen met wat hij ook doet."

Er gaat op zijn minst veel respect uit naar Sofia Vergara omdat ze zich tijdens het interview als een klasse-act heeft gedragen.

Sofia Vergara was een klasse-act tijdens het Jay Leno-interview

Om de zaken nog veel erger te maken, hoewel Ramsay erbij was, was het Sofia Vergara's interview en tijd om in de show te praten. Hoewel Ramsay het direct uit de poort duidelijk maakte, wilde hij meedoen.

Het is Sofia's verdienste dat ze dingen ongemakkelijk had kunnen maken, hoewel ze tijdens het interview de stijlvolle benadering hanteerde, de situatie diffuus maakte en er meestal om lachte, of het onderwerp volledig veranderde als er iets ongepasts naar voren werd gebracht.

Bovendien prees Sofia Gordon Ramsay om zijn kookkunsten en alle goede restaurants die hij bezit, wat ze echt niet hoefde te doen gezien de manier waarop het interview met Jay Leno verliep.

Fans zouden verder in de YouTube-opmerkingen aangeven dat Sofia's lichaamstaal echt alles zei tijdens het interview.

"Ik zou er geen probleem mee hebben als ze grappen en plagen ALS ze niet zo ongemakkelijk was. Ze ziet er duidelijk niet op haar gemak uit en hij bleef maar doorgaan."

Props voor Vergara voor de manier waarop ze de hele beproeving heeft afgehandeld. Zeker, in deze tijd zullen we die kant van Ramsay niet meer zien, vooral niet gezien het feit dat hij tegenwoordig een familieman is. We hopen dat hij op een gegeven moment zijn excuses heeft aangeboden aan de ster 'Modern Family'.

Aanbevolen: