J-Lo's familie hield het feest gaande na haar 'New Year's Rockin' Eve'-optreden

Inhoudsopgave:

J-Lo's familie hield het feest gaande na haar 'New Year's Rockin' Eve'-optreden
J-Lo's familie hield het feest gaande na haar 'New Year's Rockin' Eve'-optreden
Anonim

Voorafgaand aan haar optreden beloofde Jennifer Lopez energie en ja, dat is precies wat we kregen. We proberen er nog steeds achter te komen dat het icoon 52 wordt in 2021… ze is een tijdloos wonder.

Samen met de geweldige prestatie had J-Lo een aantal geweldige woorden, waarin hij het jaar besprak dat 2020 was en dat het in de toekomst zou komen;

“2020 is bijna voorbij. We maakten het. We hebben het gehaald', zei ze emotioneel. Als dit jaar ons iets heeft geleerd, heeft het ons geleerd dankbaar te zijn voor wat we wel hebben - elk moment te koesteren. “We hebben te veel verloren. Te veel,' voegde ze er huilend aan toe. “Dus vanavond gaan we leven, we gaan liefhebben en we gaan weer dansen. En we blijven dromen. Twintig jaar geleden zong ik dit lied, en we hadden het nooit meer nodig dan vanavond.”

J-Lo verhief iedereen om haar heen en het bleek dat het feest niet compleet was toen ze klaar was. Gezien een bericht van haar man Alex Rodriguez, lijkt het alsof het feest doorging op hun woon-werkverkeer terug naar het hotel.

Sprinter Van Party

A-Rod plaatste de epische video van J-Lo die het feest voortzet in de sprinter op de terugweg naar het hotel, terwijl de kinderen ook achterin door bleven gaan;

Fans waren dol op de clip, het is duidelijk dat de familie 2021 goed begon;

“Mijn favoriete familie!! God zegene je.'

“Zoals gewoonlijk was @jlo geweldig en ik hou ervan om jullie hele familie samen te zien!!!”

“Dit is het MEEST LEUKSTE KRACHTPAAR & FAMILIE dat ik ooit heb gezien!! Ik hou van jullie."

“Ik vind het geweldig, ook al zijn jij en Max in de minderheid door vrouwen❤️.”

“J Lo is de sfeer ?. Gelukkig nieuwjaar."

Het lijkt alsof J-Lo en de familie een geweldige tijd hebben gehad - J-Lo zou zelfs de draak steken met zichzelf omdat ze na een epische dia in de camera was geslagen, ze bedacht het als: Smashing into 2021 like.”

Van haar Super Bowl-optreden tot gisteravond, J-Lo blijft haar erfenis verstevigen als een van de echte grootheden die er is.

Aanbevolen: