20 duistere geheimen die de producenten van opslagoorlogen willen dat we vergeten

Inhoudsopgave:

20 duistere geheimen die de producenten van opslagoorlogen willen dat we vergeten
20 duistere geheimen die de producenten van opslagoorlogen willen dat we vergeten
Anonim

Of we het nu leuk vinden of niet, de spanning van de jacht windt de meeste mensen op. Hoewel velen van ons de jacht op trofeeën niet steunen, steunen we wel de jacht op trofeeën. Vooral als die trofeeën in de vorm van echte gouden standbeelden komen! Je weet nooit wat je kunt vinden als het gaat om opslageenheden, en Storage Wars weet dat. Dit is een show die absoluut inspeelt op onze aangeboren liefde voor het zoeken naar schatten.

Storage Wars is vanaf het begin uitgebreid en is sindsdien een fervente speler geworden in de wereld van reality-tv. Er zijn spin-offs, spelers en meer kijkers dan iemand kan tellen. Maar is het allemaal wel zo onschuldig en leuk als het lijkt? Geloof het of niet, Storage Wars heeft een donkere kant. Immers, wie weet wat er zich in die verlaten eenheden verbergt. Tijd om onze weddenschappen te plaatsen en erachter te komen!

20 Er is eigenlijk geen veiling

Een deel van de spanning van Storage Wars is de opwinding die voortkomt uit mensen die potentieel veel kunnen winnen. Tussen de veiling en de spannende jacht door de eenheid zelf, is de spanning in deze show geweldig. Helaas is de veiling niet echt. Iedereen weet wie welke eenheid gaat winnen, volgens een inside-informant bij Looper.

19 Ze stellen de opslageenheden absoluut vooraf in

Net zoals Survivor de teams een voorproefje van de uitdagingen laat doen, wordt er ook wat met de hand gemaakt in de opslageenheden. Reality-tv kan behoorlijk geconstrueerd zijn, dus waarom zou u niet een paar grote, geld verdienende stukken in bepaalde opslagruimten planten? Dat hebben de producenten tenminste gedaan.

18 Het operatieschandaal

Dit is een situatie waar de meesten van ons niets van hebben gehoord. Volgens Looper kwam Storage Wars onder vuur te liggen voor het zogenaamd betalen van een castlid / veilingmeester om onder het mes te gaan. Hoewel we niet zeker weten of verbetering iets was waar ze eerder aan had gedacht, weten we wel dat een netwerkshow die aanbiedt om te betalen voor dit soort operaties niet onze favoriete bezigheid is.

17 Ze ontslaan veel leden van de cast

En geloof ons, ze komen niet vaak terug. We kunnen zelfs geen tijd bedenken waarin iemand werd teruggebracht. Is dit omdat ze dingen vers willen houden? Kan zijn. Het enige wat we weten is dat Looper een ex-castlid citeerde die super ongelukkig was met de manier waarop ze de show leidden.

16 En één sprak over slechte behandeling

Over gesproken, laten we het hebben over dit volgende punt. Iedereen weet dat het filmen van een tv-programma moeilijk is. Het is niet eenvoudig om te doen, en de meeste mensen kunnen het niet aan om elke dag zo lang op en naast de camera te staan. Gelukkig voor ons sprak één persoon zich uit. Ze noemden hoe Storage Wars een "show is en mensen die gewoon niet om anderen en hun kwaliteit van leven geven".

15 Juridisch gezien is het geen spelshow

Volgens de regels van de televisie moet er een kanselement (of iets dergelijks) zijn om een spelshow te zijn. Voor Storage Wars betekent dit dat ze technisch niet als zodanig zijn geclassificeerd. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat ze niets met toeval te maken hebben, aangezien de meeste eenheden toch al voorgestapeld zijn.

14 Wat betekent dat ze niet per se 'authenticiteit' nodig hebben

Dit brengt een interessant punt naar voren, namelijk dat de show weg kan komen met het verleggen van de grenzen van hoeveel 'realiteit' ze daadwerkelijk gebruiken. Ze hoeven niet authentiek te zijn in termen van hoeveel mensen zich kunnen veroorloven om te wedden. De producenten zullen alles laten gebeuren, en de castleden gaan er gewoon in mee.

13 Opslagoorlogen: Miami beëindigd vanwege juridische problemen

Om eerlijk te zijn, de jury is er nog steeds niet (misschien letterlijk) over of dit de enige reden was waarom Storage Wars: Miami niet voor nog een seizoen werd verlengd. Volgens Looper had een van de castleden een familielid dat uiteindelijk een misdrijf beging. De juridische verwikkelingen hadden te veel kunnen zijn, hoewel de serie haar lippen stijf op elkaar heeft gehouden.

12 Intimidatie is niet ongehoord

Hoewel we niet op de spier-en-kracht-manier bedoelen. Intimidatie komt in vele vormen voor en verschijnt op verschillende manieren in de show. Soms is het in de vorm van mensen die zich provocerend kleden om anderen af te leiden. Soms gooit het om de andere eenheid een hoop geld op. Soms is het een goede, ouderwetse blik naar beneden. Hoe dan ook, intimidatie is springlevend.

11 Er was een juridische strijd over één woord

Alle fans van Storage Wars weten dat het hoogtepunt van elke aflevering is om Hester "Yuuup!" te horen schreeuwen. zo hard als hij kan (of gewoon met serieuze overtuiging). Maar wie wist dat het drama kon veroorzaken? Blijkbaar is Hester in een juridische strijd verwikkeld met Trey Songz, een artiest die ook "Yuup!" op zijn koopwaar en in zijn muziek.

10 Hester wordt veel meer betaald dan we dachten

Gooi maar eens: hoeveel denk je dat Hester wordt betaald om "Yuuup!" en de show soepel laten verlopen? Een paar honderd per aflevering? Denk nog eens na. Looper zegt dat Hester gemakkelijk "$ 799, 500 krijgt om te schitteren in een seizoen van een show over het kopen van verlaten opslageenheden." Wauw! Dat krijgt een grote "Yuuup!" van ons!

9 Sommige castleden hebben moeilijke verledens

Het is waar wat ze zeggen, althans naar onze mening. Drama maakt reality-tv rijker om naar te kijken, ook al betekent het ook dat het netwerk meer moet verbergen. In dit geval heeft de show zelf niet veel te verbergen. Sommige castleden echter wel. Van misdadigers tot rechtszaken, veel van de castleden schommelen tot op zekere hoogte in juridische dossiers.

8 De ‘klanten’ worden uitgekozen (natuurlijk)

Net zoals wanneer we zeggen dat sommige opslagruimtes zijn ingepakt en een deel van de dialoog is gescript, worden sommige klanten ook handmatig uitgekozen. Producenten hebben toegegeven dat ze veilingpubliek zo hebben geconfigureerd dat het aantrekkelijk is voor tv. Of dat betekent dat ze werden gebouwd voor drama of dat ze werden gebouwd voor de lol is een ander verhaal.

7 Dan Dotson haalde het bijna niet

Geliefde Dan hield bijna op te bestaan. Storage Wars heeft nooit geprobeerd dit te verdoezelen, maar het maakt ons wel een beetje verdrietig; en dat is misschien de reden waarom iedereen er niet meer over sprak. Alleen al vanwege de natuurlijke slijtage van het leven, kreeg Dan Dotson uiteindelijk een dubbel hersenaneurysma, zoals vermeld door TMZ. Gelukkig heeft hij het overleefd, en dat is het deel van het verhaal dat we kennen.

6 Emily Wears is een volwaardig wonderkind

En als we wonder zeggen, bedoelen we wonderkind. Ze is niet alleen "de eerste vrouw die grote veilingwedstrijden in Colorado en Wyoming wint", maar ze behaalde ook "de tweede en eerste plaats in het International Junior Auctioneer Championship", aldus Looper. Ze is ook veilingmeester sinds ze 10 was, wat een deel van de reden kan zijn dat ze zo goed is.

5 Veel is, verrassend genoeg, gescript

Net als bij elke goede reality-tv, moeten we een beetje enscenering verwachten. Producenten hebben volgens Looper meermaals aangegeven dat ze bepaalde dingen over de show in scène zetten. Van opslageenheden tot wie hoeveel biedt, Storage Wars is zowel geconstrueerd als geïmproviseerd, genietend van de spanning van de opslagjacht.

4 Er zijn nogal wat spin-offs geweest met unieke sterren…

Inclusief alles, van luide en trotse Miami-opslagsterren tot units in het grote witte noorden. Hoewel sommige van deze spin-offs niet lang standhielden, lijkt Storage Wars zo'n grote aanhang te hebben dat we nog steeds afleveringen en hoogtepunten online kunnen vinden; het bewijs dat de opwinding nog lang na de veiling voortduurt.

3 Inclusief weergevechten

Ja, het grote witte noorden doet zijn naam eer aan in deze versie van Storage Wars. Meestal hebben deelnemers alleen met de andere deelnemers te maken als ze willen winnen in de klassieke Storage Wars. Over de noordelijke versie vertelt Huffington Post ons echter dat ze te maken hebben met sneeuw, ijs, wind en regen. Natuurlijk is het niet hetzelfde als vechten om een standbeeld, maar het is nog steeds intens!

2 Er is een echte, letterlijke schat in sommigen

Geloof het of niet, iemand heeft een echte schat gevonden in een opslagruimte. Looper vertelt dat iemand een piratenschat vond die gelijk was aan een hoog geldbedrag in de opslagruimte die ze kochten. Het beste gedeelte? De schat was zo begraven dat de producenten er zogenaamd niets van wisten! Het nieuws kwam later naar buiten over deze piratenpremie.

1 Een hoofdrolspeler verliet de show een tijdje om een verrassende reden

Iedereen kent Barry Weiss, toch? Super chill persoon, en was al een aantal seizoenen in de show voordat hij stopte. Hoewel sommigen denken dat hij wegging vanwege planningsproblemen of omwille van verandering, weten we dat hij het deed om zijn andere tv-show, Barry'd Treasure, te starten.

Aanbevolen: