20 duistere geheimen waarvan RuPaul niet wil dat de deelnemers iets weten

Inhoudsopgave:

20 duistere geheimen waarvan RuPaul niet wil dat de deelnemers iets weten
20 duistere geheimen waarvan RuPaul niet wil dat de deelnemers iets weten
Anonim

25 jaar geleden bracht koningin RuPaul Charles een clubknaller uit voor de eeuwigheid die een tijd lang symbolisch werd nadat de clubs voor de nacht gesloten waren. "Supermodel (You Better Work)" werd een zelfliefdevolk dat de ontdekking en viering van het authentieke zelf van elke ziel promootte.

RuPaul's missie om liefde en acceptatie naar de voorgrond van het wereldwijde bewustzijn te brengen, heeft geen greintje stoom verloren sinds de iconische single bijna drie decennia geleden werd uitgebracht; een van de vele bijdragen voor inclusiviteit komt met dank aan RuPaul's Drag Race en zijn meerdere spin-offs. In de elf seizoenen sinds de première zijn legio strijdende koninginnen sterren in hun eigen rechten geworden, die de fakkel dragen en doorgeven voor de erfenis van de show!

Achter alle glinsterende kostuums en felle persoonlijkheden zijn er echter enkele onnoemelijke geheimen achter de schermen van het maken van de show die het waard zijn om ontdekt en besproken te worden!

20 Networks vond de show groot nieuws

Zelfs als je nog nooit een aflevering van RuPaul's Drag Race hebt gezien, is RuPaul bekend in de populaire cultuur en culturele gesprekken over menselijke gelijkheid en hij heeft geen tekenen van vertraging getoond!

Het bestaan van RuPaul's Drag Race is slechts een smetje op de bijdrage van RuPaul aan de samenleving en volgens de New York Times trok het uitgangspunt oorspronkelijk wat wenkbrauwen op. Gelukkig ten goede!

19 Er is af en toe gekibbel achter de schermen

Met zoveel koninginnen met persoonlijkheden die klaar zijn voor de schijnwerpers aan boord, moeten de deelnemers zich er zeker van bewust zijn dat een of twee ruzies achter de schermen onvermijdelijk moeten zijn!

Geruzie tussen deelnemers wordt snel geplet op de set en heeft zelfs de kracht om een niche binnen grap te worden tussen deelnemers en fans! The New York Times meldde dat een ruzie van seizoen vijf nog steeds wordt genoemd "als een giftige meta-referentie". Terugblik!

18 Competitie komt met een waarschuwing

Ook al kijken we naar een realityshow, het kan zijn dat we niet altijd het volledige beeld krijgen van de realiteit van een deelnemer op RuPaul's Drag Race.

Als je op zoek bent naar kattigheid op de set, kijk dan ergens anders! RuPaul sprak met The Guardian en legde zijn redenering achter de visie van Drag Race uit. RuPaul legde uit: "Ik wil niets gemeens doen."

17 De show kwam uit een bescheiden begin

Elke populaire cultuurtitan heeft zijn wortels! Voor fans kan het extra speciaal zijn om de verhalen van onze favoriete tv-programma's te volgen, omdat onze banden extra hecht aanvoelen.

Fans weten heel goed hoe persoonlijk 'Drag Race' is voor RuPaul. Hij bedacht het concept in eerste instantie op een klassieke locatie; de garage! Ranker legde de semi-serieuze reden uit achter het oorspronkelijke startpunt van de locatie!

16 Elke koningin is beter voorbereid

Alle koninginnen moeten in gedachten houden dat het belangrijk is om te allen tijde "aan" en klaar voor de schijnwerpers te zijn! Een groot voorbeeld van de realiteit op RuPaul's Drag Race komt voort uit de manier waarop de show is gefilmd.

De uiteindelijke winnaar van elk seizoen wordt stil gehouden van elke deelnemer tot het laatste bekroningsmoment! Volgens PopBuzz worden "meerdere eindes gefilmd met elke koningin" om spoilers te voorkomen!

15 Het leven buiten de schijnwerpers is beperkt

Als je ooit koninginnen hebt zien strijden in RuPaul's Drag Race en de toewijding van de koninginnen aan hun optredens hebt bewonderd, hebben alle deelnemers veel tijd om zich te concentreren op hun aanwezigheid op het podium.

Misschien zou je kunnen zeggen dat de koninginnen Assepoester-verhalen hebben! Een deel van de achter-de-schermen-omgeving van 'Drag Race' komt voort uit de regel waarbij "de koninginnen na het werk in hun hotelkamers worden opgesloten"!

14 The Queens weten wat fans denken

Ondanks het schijnbaar beperkte contact van de koninginnen met de buitenwereld, is de hele crew van RuPaul's Drag Race zich bewust van de perceptie van fans!

Het publiek is natuurlijk de belangrijkste doelgroep voor wie je inhoud produceert, en als je show niet in orde is, is het voorbij! Volgens Billboard "zien" de crew allemaal wat fans online zeggen, en letten ze allemaal op het commentaar.

13 Vijf koffers zijn heftig genoeg

Tussen alle deelnemers die door de 'Drag Race'-fase zijn gekomen, is het logisch dat fans van de koninginnen alle glanzende kostuums in de 'Drag Race'-garderobe in de gaten willen houden!

Het blijkt dat de koninginnen maar een beperkte bibliotheek met stijlen hebben. Volgens Reddit: "De deelnemers mogen maar vijf koffers meenemen" om mee te strijden!

12 Beroemdheden houden ook van de show

RuPaul's Drag Race is niet alleen een museum voor legendarische koninginnen, maar de show is ook een eregalerij voor beroemde juryleden!

Miley Cyrus, Lady GaGa en Ariana Grande behoren tot de beroemde gezichten die zullen verschijnen. Ariana was zo ontroerd door haar tijd op de show, dat ze persoonlijk afscheid nam van een geëlimineerde deelnemer, volgens BuzzFeed.

11 Lunchtijd is niet altijd lekker

Wat zou het toppunt van backstagedrama kunnen zijn? De knutseltafel voor al uw etenswaren! De backstage-sfeer van RuPaul's Drag Race kan een beetje hongerig worden naar wat culinaire spanning.

Volgens BuzzFeed sprak Willam in een interview via In Magazine, waarin hij uiteenzette dat "de show geen vegetarische opties biedt" voor de behoeften van bepaalde deelnemers.

Willam besprak ook dat "niet-gereguleerde voedselpauzes" de norm zijn.

10 Sommige koninginnen worden pittig op sociale media

Vroeger zou de cafetaria of speeltuin de setting zijn waar drama zou worden opgegraven, maar aangezien we niet langer in het stenen tijdperk leven, worden er regelmatig grieven geuit op sociale media; de koninginnen van 'Drag Race' zijn in het verleden onderworpen aan online drama; toekomstige deelnemers, let op!

Volgens BuzzFeed News hebben sommige deelnemers anderen niet meer gevolgd.

9 Er is getwijfeld aan de authenticiteit van de show

De koninginnen van 'Drag Race' geven natuurlijk alles aan de show, dus het zou logisch zijn dat ze het een en ander weten over de innerlijke werking van de show.

Het geroezemoes achter de schermen met het potentieel om RuPaul te laten stoppen met luisteren, zou het gefluister zijn over de authenticiteit van de show. Volgens Teen Vogue: "Sommige koninginnen geloven dat hele seizoenen vanaf het begin worden gemanipuleerd."

8 Filmen is niet altijd in volgorde

Om toe te voegen aan de discussie over de verwarring achter de schermen, is het bekend dat afleveringen volgens Teen Vogue niet in de volgorde worden uitgezonden van waaruit ze zijn gefilmd, dus het is begrijpelijk dat elke toekomstige koningin hiervan op de hoogte moet zijn!

Teen Vogue meldde: "[Afleveringen van de reünie] worden uitgezonden na de kroning, soms is het na de kroning …", wat in strijd is met het format van een vroegere koningin-kroning van de show. Wat?

7 Sommige koninginnen denken dat anderen niet zo toegewijd zijn

Als deelnemer aan een realityshow zou het logisch zijn dat je vrede en harmonie wilt tussen jou en je mededeelnemers. Realistisch gezien is vrede niet altijd gemakkelijk te bereiken, en de backstage-sfeer bij RuPaul's Drag Race is niet altijd regenbogen en rozen!

Als er veel gezichten bij betrokken zijn, spelen fans favorieten. Volgens Buzzfeed News hebben sommige deelnemers een betere publieke perceptie dan andere.

6 Zelfs RuPaul kan het niet bijhouden

Als het brein van de operatie heeft RuPaul veel te verantwoorden! Door de jaren heen heeft hij talloze gezichten ontmoet en ooit heeft hij iets heel eerlijks toegegeven in een interview met The Advocate.

Na 140 koninginnen gaf Ru toe: "Luister, ze zijn allemaal geweldig, maar sommige van deze kinderen, eerlijk gezegd, je weet hun namen niet meer." Ru's quote kan dienen als inspiratie voor koninginnen om indruk te maken!

5 The Queens hebben de beroemde popcultuur beïnvloed

Sommigen zeggen dat imitatie de hoogste vorm van vleierij is, maar het hangt ook af van wie je het vraagt!

Als je RuPaul vraagt naar de invloed van de show, aarzelt hij niet om je te vertellen wat hij denkt. Volgens BuzzFeed, volgens een artikel in Vulture, schreef Ru dat een beroemd stuk uit een talkshow uit de show werd "opgeheven".

Geen harde gevoelens, hoor! Ru kijkt uit!

4 Fashion Faux-Pas maken nog steeds de ether

Geef toe, we hebben allemaal wel eens momenten gehad waarop er per ongeluk een stukje weefsel aan onze schoenen was geplakt, maar gelukkig worden onze fashion faux pas niet door het publiek gezien!

Met alle schoonheidsproducten die een deelnemer nodig heeft, betekent de realiteit dat niet elke schoonheidsfout kan worden verborgen! Volgens BuzzFeed: "Sharon mocht haar entree twee keer filmen toen haar hoed eraf viel."

3 Geen telefoongesprek voor de koninginnen

Fans weten hoeveel tijd deelnemers aan het eind van de dag in hun hotelkamers moeten doorbrengen, maar toekomstige koninginnen moeten erop worden gewezen dat het contact met de buitenwereld beperkt is!

De koninginnen mogen hun telefoons niet in de buurt hebben "terwijl ze aan het concurreren zijn", aldus BuzzFeed! Over ware toewijding aan kunst gesproken!

2 Sommige nummers zijn opnieuw gefilmd voor Show Biz

De muziekindustrie kan een lastige weg zijn, dus het is logisch om te horen dat onze favoriete 'Drag Race'-deelnemers zijn beïnvloed door de fijne kneepjes van de muziekindustrie!

Zodra een koningin haar optreden doet, moet ze zich ervan bewust zijn dat het misschien niet de laatste keer is dat ze haar nummer uitvoert. Volgens PopBuzz: "Sommige koninginnen wordt gevraagd om hun optredens te wijzigen vanwege 'rechtenkwesties'."

1 De koninginnen werken beter aan hun voetenwerk

Met de korte tijd die de koninginnen hebben om te ontspannen, zou het voor haar voordelig zijn om zoveel mogelijk van haar voeten te blijven om zich voor te bereiden op die hoge hakken!

De deelnemers moeten letterlijk en figuurlijk "op punt" zijn, want "De show wordt ongeveer 11 en 12 uur per dag gefilmd en de koninginnen staan op het hoofdpodium, op hakken…" Ouch!

Referenties: YouTube, New York Times, TheGuardian, Ranker, PopBuzz, Billboard, Reddit, BuzzFeed, W Magazine, In Magazine, Teen Vogue, The Advocate

Aanbevolen: