Grimes en Elon Musk verwelkomen in het geheim tweede kind

Inhoudsopgave:

Grimes en Elon Musk verwelkomen in het geheim tweede kind
Grimes en Elon Musk verwelkomen in het geheim tweede kind
Anonim

Elon Musk en Grimes hebben hun tweede kind verwelkomd via een draagmoeder, zo heeft een Vanity Fair-verhaal onthuld.

Het paar probeerde de geboorte van hun dochter te verbergen totdat ze halverwege het interview begon te huilen.

Grimes onthult geboorte van tweede kind

De 'Genesis'-zangeres staat deze maand op de cover van Vanity Fair, maar onthulde niet vrijwillig de geboorte van haar kind.

"Ze heeft ook een beetje koliek", zei Grimes nadat de verslaggever vroeg wat er aan de hand was toen een baby werd horen huilen. De zangeres merkte op dat haar eerste kind, de 22 maanden oude X Æ A-Xii, bij zijn vader, Musk, was.

“Ik weet het niet. Ik weet niet wat ik dacht, 'vertelde ze aan het tijdschrift over haar pogingen om de baby geheim te houden.

Grimes, 34, onthulde dat hun dochter Exa Dark Sideræl heet, maar ze verwijzen naar haar Y, wat passend is aangezien haar oudere broer bekend staat als X. De naam Exa is een supercomputerterm terwijl Dark het onbekende vertegenwoordigt.

"Mensen zijn er bang voor, maar het is echt de afwezigheid van fotonen. Donkere materie is het prachtige mysterie van ons universum."

Sideræl, uitgesproken als "sigh-deer-ee-el", is "een meer elven" spelling van siderisch, die ze definieerde als "de ware tijd van het universum, stertijd, diepe ruimtetijd, niet onze relatieve aardse tijd."

Grimes vertelde de publicatie ook dat ze vocht om haar dochter Odysseus Musk te noemen, omdat "Een meisje met de naam Odysseus is mijn droom", maar zij en Musk kozen uiteindelijk voor de naam Exa Dark Sideræl.

Grimes en Elon Musk weer samen

Y werd in december 2021 geboren via een draagmoeder - een paar maanden nadat zij en Musk na drie jaar samen uit elkaar waren gegaan. Nu is het paar weer bij elkaar, maar Grimes heeft niet onthuld in welke hoedanigheid.

“Ik zou hem waarschijnlijk mijn vriendje noemen, maar we zijn erg vloeiend. We wonen in aparte huizen. Wij zijn beste vriendinnen. We zien elkaar de hele tijd. … We hebben gewoon ons eigen ding aan de hand, en ik verwacht niet dat andere mensen het begrijpen,” legde ze uit aan de journalist die haar interviewde.

"Dit is de beste die het ooit is geweest", onthult ze. "We moeten gewoon vrij zijn."

Ze vertelde Vanity Fair dat ze meer kinderen zou willen, en onthulde dat ze " altijd minstens drie of vier wilden".

De 50-jarige tech-magnaat heeft vijf zonen met ex-vrouw Justine Wilson. Hij trouwde ook twee keer met Inception-actrice Tallulah Riley en was gelinkt aan Amber Heard na haar huwelijk met Johnny Depp.

Aanbevolen: