Kayne West woont de Big 3 Matchup van Ice Cube bij, volledig bedekt van top tot teen

Inhoudsopgave:

Kayne West woont de Big 3 Matchup van Ice Cube bij, volledig bedekt van top tot teen
Kayne West woont de Big 3 Matchup van Ice Cube bij, volledig bedekt van top tot teen
Anonim

Kanye West verschijnt op Ice Cube's Big 3 Basketball matchup… nou ja, soort van.

We weten niet zeker of het nog steeds als een 'uiterlijk' kan worden beschouwd als er geen enkele fysieke centimeter van zijn huid te zien is onder zijn zware vermomming… maar hij was er zeker persoonlijk!

Ice Cube ging trots naar sociale media om te onthullen dat een van de groten in de muziekindustrie, muziekmagnaat Kanye West, aanwezig was om Big 3 te steunen.

Toen fans door de eerste beelden van de basketbalwedstrijd klikten in de hoop een glimp van Kanye op te vangen tijdens de wedstrijd, werd het al snel duidelijk dat hij zijn nu gebruikelijke routine voortzette om zichzelf van top tot teen te bedekken.

Kanye West woont The Big 3 bij

Toen Ice Cube zijn 3 op 3 professionele basketbalcompetitie oprichtte, wist hij dat zijn verfrissende unieke draai aan het spel alom zou worden ontvangen.

Fans zijn massaal toegestroomd om te zien hoe zijn celebrity-matchups strijden in intense 3 op 3 basketbalrondes, en hij heeft ook heel wat betrokkenheid van beroemdheden gehad. Van veel beroemdheden is bekend dat ze hun weg naar de games hebben gevonden, ter ondersteuning van Ice Cube en natuurlijk vanwege hun liefde voor de sport.

Het idee om Kanye West in de menigte te zien was een enorme aantrekkingskracht voor fans, die snel massaal naar sociale media stroomden om een glimp van Kanye West op te vangen, zich niet realiserend dat slechts een glimp alles is wat ze zouden krijgen.

Kanye was erbij, maar zijn identiteit was volledig verborgen - alweer.

Zijn masker lijkt meer op een Halloween-masker met uitgesneden ogen dan een echt gezichtsmasker dat is ontworpen om de verspreiding van ziektekiemen tijdens de wereldwijde pandemie af te weren. Wat de zaken nog intenser maakte, was zijn nu kenmerkende look, waaronder het dragen van zijn gezwollen jas die onlangs werd uitgebracht door de samenwerking van zijn Yeezy-merk met Gap.

Het is moeilijk te zeggen, maar Kanye West zat onder dat alles en observeerde de Big 3.

Fans hebben uitzicht…

Uit reacties van fans blijkt dat ze blij waren te ontdekken dat Kanye West weer op pad is en van zijn leven geniet. Ze waren vooral blij dat hij Ice Cube's Big 3 ondersteunde en de game onder de aandacht bracht.

Dat weerhield de trollen er echter niet van om op te duiken. Velen konden het gewoon niet laten om zich te richten op de belachelijke overdekkingen van Kanye, vooral gezien de hittegolf in Los Angeles op dit moment.

Eén fan reageerde zelfs door te zeggen; "Kanye doet auditie voor de volgende Avengers-film als Baron Zemo …" terwijl een andere fan schreef om te zeggen; "was hij het echter? Ik zou het kunnen zijn onder dat masker."

Aanbevolen: