Bare Faced Jennifer Lopez laat fans zien hoe ze moeten WashAway2020

Inhoudsopgave:

Bare Faced Jennifer Lopez laat fans zien hoe ze moeten WashAway2020
Bare Faced Jennifer Lopez laat fans zien hoe ze moeten WashAway2020
Anonim

Pop krachtpatser Jennifer Lopez wil dit jaar je IG-feed EN je badkamermeubel overnemen. Ze moedigt haar fans aan om "GlowGetters" te worden die "WashAway2020"=mensen in staat stellen die krijgen wat ze willen, vooral wanneer ze haar nieuwe lijn huidverzorgingsproducten willen.

Het is een op gloed gericht assortiment waarvan is gemeld dat het anti-verouderingsvoordelen biedt. Sommige mensen hebben kritiek geuit op haar keuze om deze antiverouderingsformuleringen op haar jonge dochters te gebruiken, maar dat is een heel ander verhaal.

Voor nu gebruikt ze haar eigen producten samen met enkele beproefde methoden om schoon te worden en positief te blijven terwijl we allemaal 2021 binnenstappen.

Ze begon in Full Glam

"Zijn jullie klaar om 2020 weg te spoelen?!" J-Lo begint in haar 7 en een halve minuut durende IGTV. "Ga schoner huid, yasss."

Ze had veel af te wassen, ze kwam net binnen van haar live optreden op oudejaarsavond met dramatische oogmake-up en zware contouren.

"Ik ben in mijn badjas, ik heb nog steeds al mijn toneelmake-up op zoals je kunt zien. Het is veel make-up, het is veel make-up. Ik ben klaar om het af te wassen."

Ze hield het simpel

Na een bijzonder uitdagend jaar heeft J-Lo ervoor gekozen om haar er meestal natuurlijk uit te laten zien. Om haar transformatie van superster naar supermoeder te voltooien, begon Jennifers reinigingsroutine zoals elke goede reinigingsroutine zou moeten.

"Ik doe er graag eerst een beetje water op," legde ze uit, terwijl ze kraanwater over haar gezicht depte. Daarna gaat ze naar binnen met een aantal van de producten van haar eigen huidverzorgingslijn, zoals een "kwart maat" hoeveelheid van haar 'Hit Single'-reiniger.

Ze droogde haar gezicht af met een handdoek en juichte dat ze haar huid de eerste ademtocht van 2021 had gegeven.

"Daar gaat het, spoel 2020 weg!" juichte ze toen haar natuurlijke huidtextuur in beeld kwam. "Ugh, het is klaar! Ja. Jezus, God zij dank, we hebben het gehaald."

Optredens Krijg make-up in haar haar

Het is een open schoonheidsgeheim dat beroemdheden (en dragqueens) vaak cosmetica gebruiken om hun haarlijnen te egaliseren. In het geval van J-Lo voegden veel dansen, zweten en zware foundationtoepassing toe aan de hoeveelheid make-up die niet echt op haar gezicht terechtkwam.

"Er zit altijd een klein beetje in mijn haar, maar ik krijg het niet uit mijn haar", gaf ze toe in de video. "Maar mijn huid is helemaal schoon."

Ze wijst op haar gebreken

Als J-Lo overgaat op de toning en hydraterende stappen in haar na het optreden afvegen, neemt ze de tijd om fans te laten zien dat zelfs ZIJ huidonvolkomenheden heeft.

"Alle make-up is weg, je kunt een klein beetje van de roodheid zien die ik van nature heb, een beetje van wat ik heb onder mijn ogen," zei ze, terwijl ze op de donkere pigmentatie boven haar jukbeenderen tikte. Maar nog steeds gloeiend, niet?

Aanbevolen: