Hier komt Honey Boo Boo: 20 foto's van hoe de cast er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Hier komt Honey Boo Boo: 20 foto's van hoe de cast er nu uitziet
Hier komt Honey Boo Boo: 20 foto's van hoe de cast er nu uitziet
Anonim

Wie herinnert zich Honey Boo Boo niet? Deze enthousiaste jonge deelnemer aan een schoonheidswedstrijd en haar familie werden enorm beroemd dankzij een noodlottige meme. Nadat we onze sokken hadden uitgegooid op Toddlers & Tiaras, liet Alana "Honey Boo Boo" Thompson ons zien dat ze net zo mooi is achter de grote rokken en glitter. Haar sprankelende persoonlijkheid kreeg een eigen reality-tv-show en de wereld was eindelijk compleet. Wie wist dat dit was wat we al die tijd nodig hadden?

Hoewel IMDb ons eraan herinnert dat de show Here Comes Honey Boo Boo in 2014 niet meer werd uitgezonden, beleefde het een heropleving toen de "verloren afleveringen" kort geleden werden uitgezonden. Is de tijd veranderd Honey Boo Boo? En de rest van haar familie? Geloof het of niet, ja. En sommige veranderingen zijn bijna niet te geloven.

20 Mama June heeft wat veranderingen ondergaan

Velen van ons hebben foto's gezien van Mama June na het afvallen, maar het is nog steeds een verrassing om zo nu en dan een glimp van haar op te vangen. Vergeleken met de oude mama is deze mama een vreemd en wonderbaarlijk wezen. Met haar blonde haar en haar sprankelende grijns kunnen we geen genoeg krijgen van deze nieuwe Mama June-look!

19 Hoewel haar afgeslankte frame niet heeft geduurd

Wat naar beneden gaat, moet naar boven komen? Oké, misschien werkt dat cliché niet als het op gewicht aankomt, maar het v alt niet te ontkennen dat Mama June een beetje terug is gekomen. Haar haar is nog steeds blond en haar uiterlijk is net zo brutaal als altijd. En ze lijkt gelukkig, dus we gaan niet oordelen.

18 Ze ziet er nog steeds fris uit voor een oma, hoewel

Kijk eens naar dat kapsel! En die gladde huid! We zouden willen dat we er net zo fris uitzagen als zij. Het is moeilijk te geloven dat ze ook een oma is, alleen al vanwege het gebrek aan rimpels op haar gezicht. Het moet een teken zijn dat ze goed voor zichzelf zorgt, ondanks "sketti".

17 Dat klopt: een van de baby's van juni had een baby

En ook niet slechts één kind. Volgens Us Weekly is Anna Cardwell (ook bekend als "Chickadee" in de show) tot nu toe bevallen van twee prachtige baby's. Het lijkt een terugkerend thema te zijn dat de Shannon/Thompson-families zich beginnen te vertakken als ze jong zijn, maar toch; dat is een grote verandering in de afgelopen jaren!

16 En ze ziet er nog steeds uit als een model

Achter al die baby (en die bril) is Anna Cardwell eigenlijk prachtig. Ze kan zelfs dat camouflage-t-shirt uittrekken met de opgerolde mouwen, wat niet een look is waar velen van ons zelfs maar aan zouden kunnen denken. Lief en levendig, deze ooit vervreemde dochter is absoluut een van de grootste opbloeien van de Shannon/Thompson-familie.

15 Vind ik leuk, eigenlijk een model

Zo serieus, kijk maar eens naar haar dienende gezicht op deze foto. Die pruillip en die blonde, uitgeblazen krullen zijn niet te stoppen. Hoewel ze nooit te zwaar in de show te zien was, slaagde ze er toch in om in ons bewustzijn te blijven als iemand om naar te kijken. En het was het naar onze bescheiden mening waard!

14 De andere zussen zijn ook volwassen

Laten we ter opfrissing nog eens de kernzussen doornemen: Alana, AKA Honey Boo Boo (natuurlijk). Anna, de vervreemde. Lauryn, de andere. En "Chubbs". Chubbs, AKA Jessica, is een van de zussen waarvan we nog nooit echt veel hebben gehoord buiten die eerste afleveringen. Ze is echter zeker volwassen geworden.

13 Hoewel Chubbs achteruit zou kunnen verouderen

Hoewel ze recentelijk achteruit is gaan verouderen. Deze foto toont Chubbs in een iets ander licht. Ze heeft nog steeds heldere ogen en een pluizige staart, maar ze is niet per se op Anna's niveau. Ze ziet er in ieder geval gelukkig uit! Misschien lijkt ze daarom zo jong en lief. Niets kan die glimlach veranderen.

12 We kunnen Honey Boo Boo zichzelf niet vergeten

Dit is degene waar iedereen op heeft gewacht, toch? Van haar glamoureuze begin op Toddlers & Tiaras tot deze alledaagse diva, Alana "Honey Boo Boo" Thompson is zeker veranderd. Ooit was Alana een mooi roze optochtmeisje, maar ze is op weg om een fantastische, in het oog springende persoon te worden. Tenminste, op basis van deze foto die we van haar hebben gevonden.

11 De familiegelijkenis is er nog steeds, hoewel

Je kunt het kind uit de Honey Boo Boo halen, maar je kunt Honey Boo Boo nooit uit het kind halen, ongeacht hoeveel ze is gegroeid. Mama June is onbetwist haar moeder; kijk eens naar die familiegelijkenis! Van de vergelijkbare grijns tot de vergelijkbare gezichtsstructuren, deze twee zijn absoluut erwten in een pod.

10 Sugar Bear is helemaal opgeruimd

Toegegeven, deze foto kwam van zijn bruiloft, dus het is niet meer dan normaal dat hij zijn hoed en plaid (of camo) thuis laat. Geloof het of niet, maar hij begint een beetje beter op te ruimen, ongeacht of hij door een gangpad loopt of niet. Als dat geen grote verandering is, weten we het ook niet meer.

9 Jennifer Lamb heeft enkele grote veranderingen doorgevoerd

Een deel van de Mama June-spin-off, waar we serieus niet over hoeven te praten, is deze Jennifer Lamb-verandering. Radar herinnert ons eraan dat ze uiteindelijk geopereerd werd om wat van haar overgewicht kwijt te raken. En het werkte! Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze de rest van haar look heeft opgefrist met een nieuw kapsel.

8 Pompoen ziet er een beetje zoeter uit dan voorheen

Weet je nog dat Pumpkin een beetje scherper was? Ze bracht balans bij de rest van de zussen in de show, vooral in Alana's roze en donzige houding. Pumpkin is echter niet helemaal in deze staat gebleven en de tijd is heel, heel aardig voor haar geweest. En aan haar haar, dat er absoluut niet meer zo uitziet.

7 En ze heeft haar eigen familie begonnen

Haar haar is langer, voller en wordt waarschijnlijk aangetrokken door kleine babyhandjes. Ze lijkt nu zoveel gelukkiger en heeft haar eigen gezin gesticht. Mama June was waarschijnlijk dolgelukkig om weer oma te zijn; we weten dat we dat zouden zijn! Het is echter een behoorlijk grote verandering, en misschien wel de grootste in de familie.

6 Honey Boo Boo's haar wordt steeds groter

Hoe groter het haar, hoe dichter bij het sterrendom! Tenminste, dat lijkt de sfeer te zijn die Honey Boo Boo de laatste tijd channelt. En we zouden haar zeker niet uitdagen als ze zo'n blik heeft. Honey Boo Boo is nu hardcore en we zouden het voor geen geld van de wereld willen veranderen. We zouden ook graag haar haargeheimen willen weten, alsjeblieft en bedankt.

5 En haar stijl wordt ouder

De bovenste knoop, de lippenstift en de casual sportjas. Dit is een meisje dat echt tiener wordt en het doet met zowel gratie als aanwezigheid op sociale media. Hoewel we niet met zekerheid kunnen zeggen of ze haar make-up al dan niet professioneel heeft gedaan, zijn we er zeker van dat ze er zelf mee is gaan spelen.

4 En we kunnen McDaniel niet vergeten

Ongeacht hoe we ons voelen over McDaniel als persoon, we kunnen erkennen dat hij deel uitmaakt van het Shannon/Thompson-huishouden. Zijn smerige verleden terzijde, hij leek zeker gelukkiger en gezonder te zijn sinds hij werd vrijgelaten. En als je ons niet gelooft, kijk dan eens naar die glimlach. Helemaal blij om vrij te zijn.

3 Oom Poedel verandert zijn gezichtshaar

Goede oude oom Poedel zal er altijd zijn. Hoewel hij niet zoveel op de show was als Mama June en Honey Boo Boo, waren hij en zijn vriend er nog steeds af en toe. Zijn gezichtshaar is echter veranderd, waardoor hij net iets ouder lijkt dan hij ooit was.

2 Al met al, ze blijven maar groeien

We weten het, we weten het: deze foto is niet zo recent als sommige andere. Net buiten de verkiezingsraces, maar niet zo volwassen als ze nu is, leek Alana snel volwassen te worden, zelfs toen de show liep. Kras dat, eigenlijk. Ze zijn allemaal te snel groot geworden! We begrijpen hoe Mama June zich moet voelen.

1 Maar ze hebben tenminste elkaar

Hoeveel ze ook groeien en veranderen, de mensen van Here Comes Honey Boo Boo zullen altijd in onze gedachten voortleven. Mama June kan verliezen en winnen, maar ze zal altijd Honey Boo Boo hebben om op terug te vallen. En Alan zelf? Nou, ze is nog jong. We zijn verheugd om te zien wat er in de toekomst gebeurt.

Aanbevolen: