Fans lachen om Tekashi 6ix9ine terwijl iemand een drankje naar hem gooide in de UFC Arena

Inhoudsopgave:

Fans lachen om Tekashi 6ix9ine terwijl iemand een drankje naar hem gooide in de UFC Arena
Fans lachen om Tekashi 6ix9ine terwijl iemand een drankje naar hem gooide in de UFC Arena
Anonim

Toen Tekashi 6ix9ine plannen maakte om UFC 266 bij te wonen, had hij geen idee dat hij zoveel weerstand zou ondervinden. Dat feit werd duidelijk gemaakt toen iemand zijn drankje naar hem gooide.

T-Mobile arena zat vol met UFC-fans, en onder andere prominente figuren in het gebouw was Tekashi 6ix9ine. Hij probeerde de beelden en geluiden van de gevechten in zich op te nemen, maar raakte snel afgeleid toen een lid van zijn haatclub hem begon uit te dagen met een reeks beledigingen.

Het duurde niet lang of er werd hem een drankje toegegooid, en hij deed hem een plezier en herinnerde het publiek er nogmaals aan dat elke keer dat Tekashi het huis verlaat, ze het onverwachte moesten verwachten.

Tekashi wordt gericht

Tekashi 6ix9ine had niet verwacht dat hij met zoveel haat en verzet zou worden geconfronteerd, simpelweg door de T-Mobile Arena binnen te gaan en plaats te nemen om de gevechten te observeren. Er waren echter duidelijk enkele mensen die niet geïnteresseerd waren om hun ruimte met hem te delen. Eén man in het bijzonder begon luid beledigingen naar Tekashi te schreeuwen en hem op te hitsen door hem uit te dagen.

Onder andere boeiende woorden, begon hij Tekashi herhaaldelijk een "btch" te noemen, en in een moment van woede en frustratie gooide de man een drankje naar Tekashi en spetterde hem en toeschouwers die naast hem stonden.

Ondanks het feit dat Tekashi voorwaardelijk vrij is en zich op zijn best moet blijven gedragen, lanceerde hij in ruil daarvoor zijn drankje naar deze man.

Beveiliging raakte verstrikt in deze situatie, en hun methode van de-escalatie omvatte het leiden van de man uit de arena, in handboeien.

Tekashi wordt getrolld

Natuurlijk werd deze hele woordenwisseling op video vastgelegd en mensen verspilden geen tijd aan het trollen met Tekashi 6ix9ine omdat ze zo diep gehaat waren en omdat ze de drank van een andere man droegen.

De haters reageerden sterk op de video en maakten een absolute bespotting van Tekashi.

Een fan bespotte zijn instinct om te rennen, in plaats van zichzelf te verdedigen, door te schrijven; "Hij probeert op te schieten en weg te lopen ???."

Andere fans schreven; "werd tijd!" "goed!" en "Is een drankje niet genoeg?"

Sommige mensen zeiden; 'gooi meer, mik op zijn gezicht' en 'hij verdiende het' en 'hahaha, loser, ik zou er meer dan één gooien als ik je ooit zou zien.'

De haat ging door met; "Zoals ze hadden moeten doen?," Lol wachtte op zijn beveiliging. Zou je ter plaatse kunnen zwaaien?" "Ze hadden geen stenen om te gooien?"

Aanbevolen: