Britney Spears' verloofde onthult of ze het geslacht van hun baby ontdekken

Inhoudsopgave:

Britney Spears' verloofde onthult of ze het geslacht van hun baby ontdekken
Britney Spears' verloofde onthult of ze het geslacht van hun baby ontdekken
Anonim

Britney Spears' verloofde Sam Asghari staat te trappelen om voor het eerst vader te worden.

Sam Asghari wil het geslacht van zijn baby weten als ze geboren worden

In een interview met Access Hollywood zei de acteur en personal trainer: "Dat is [het geslacht achterhalen] tot aan [Britney], maar ik wil het niet. Het is iets waar ik op wil wachten."

Asghari - die ook een fitnessmodel is - voegde toe: "Als het een dochter is, wordt het de meest verwende prinses ooit. Als het een zoon is, wordt het de zwaarste zoon. Ik zal het moeilijk zijn op het kind."

Toen hem werd gevraagd naar zijn rol als vader, gaf Asghari toe dat hij "absoluut" zoveel mogelijk hands-on wil zijn.

Britney Spears vertelde dat ze bang was om een nieuw leven in deze wereld te brengen

Vorige maand onthulde Spears dat ze "bang is om in deze wereld een baby te krijgen", slechts vijf dagen nadat ze haar schokkende zwangerschapsaankondiging had gedaan.

De zangeres "…Baby, One More Time" deelde een oude foto van zichzelf terwijl ze zwanger was van haar oudste zoon Sean Preston. Spears verwelkomde haar eerstgeborene in 2005 met haar toenmalige echtgenoot Kevin Federline. Het jaar daarop verwelkomde het popicoon Jayden James Federline. In 2007 eindigde haar huwelijk met Federline in een scheiding.

Britney Spears verpletterde de documentaires met de nadruk op haar conservatorium

Britney Spears Sons Kinderen Topless
Britney Spears Sons Kinderen Topless

In de zwart-witte throwback-snap wordt Spears gezien terwijl ze haar babybuil wiegt in een zijden kanten jurk. In een nu verwijderd bijschrift uitte de ster haar angsten over het verwachten van nog een baby voor haar 40,7 miljoen Instagram-volgers.

Britney-Spears-en-haar-kinderen
Britney-Spears-en-haar-kinderen

Spears vertelde fans dat ze "vooral bang is om een baby te krijgen in deze wereld" na de veelheid aan documentaires over haar 13 jaar durende conservatorium. De documentaires kwamen voort uit de documentaire The New York Times Presents: Framing Britney Spears die vorig jaar in première ging.

Kevin Federline met zijn vrouw Victoria Prince en zijn kinderen, waaronder Kori Federline
Kevin Federline met zijn vrouw Victoria Prince en zijn kinderen, waaronder Kori Federline

"Ik denk niet dat ik ooit zoveel documentaires over iemand heb gezien, tenzij ze dood zijn!!!" ze ondertitelde de snap. "Ik bedoel, was dat zelfs toegestaan???? Nogmaals OH WELL, het is perspectief weet je???"

Zijn Britney Spears en Sam Asghari getrouwd?

Spears, 40, heeft vaak naar haar langdurige vriend Asghari, 28, verwezen als haar "echtgenoot", wat geruchten heeft doen ontstaan dat het paar in het geheim is getrouwd. Asghari bevestigde Spear's zwangerschapsnieuws op Instagram, verwijzend naar de popster-partner als een "leeuwin" en deelde een geschilderde afbeelding van twee leeuwen met hun welp.

Hij schreef: “Het huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie vol liefde en respect. Vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat neem ik niet licht op. Het is de belangrijkste taak die ik heb ooit zal doen."

Aanbevolen: