Jennifer Lopez heeft zojuist selfies gepost vanuit de auto van Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez heeft zojuist selfies gepost vanuit de auto van Ben Affleck
Jennifer Lopez heeft zojuist selfies gepost vanuit de auto van Ben Affleck
Anonim

Jennifer Lopez vertelde ons al in 2001, ze is echt! Maar fans weten niet zeker of ze hetzelfde kunnen zeggen over haar relatie met Ben Affleck.

Terwijl sommigen denken dat hun reünie een zorgvuldig georkestreerde PR-stunt is of een overdreven rebound van JLo's relatie met Alex Rodriguez, beginnen anderen warm te worden voor het idee dat Bennifer (of zoals ze bekend staan onder hun andere hilarische scheepsnaam, Jenjamin) gebeurt echt.

Dit weekend gaf ze meer foto-bewijs dat het ZEER serieus wordt voor het nieuwe/oude stel…

De huizenjacht gaat door

Eerder deze week werden Jen en Ben gespot terwijl ze samen aan het shoppen waren voor herenhuizen in LA. Twitter flipte meteen bij het idee dat hun favorieten eindelijk gaan samenwonen, maar de enige beelden van die excursie kwamen van de paparazzi (zoals degene die hierboven getweet werden).

Als Blake Lively ons dit weekend iets heeft geleerd, is het dat de paparazzi een nogal duistere onderneming kunnen zijn om te ondersteunen, dus fans waren blij om de ervaring vanmorgen vanuit Jen's eigen perspectief op haar socials te zien.

Ze deelde foto's van het tweede dagje uit van de familie op jacht naar huis, dit keer in Santa Monica (zoals ze door paps met dit soort looks werd betrapt):

Jen en Emme waren allemaal glimlachen

Hier zijn de foto's die JLo deelde vanuit haar eigen filmrol. Ze plaatste de selfie hierboven op haar hoofdfeed en die hieronder op haar IG Stories, waarbij ze zichzelf en dochter Emme liet zien met de WeekendVibes.

JLo en dochter Emme IG Stories
JLo en dochter Emme IG Stories

Fans zien ze graag gelukkig

De meeste reacties van fans op Jen's dagje uit waren superpositief en waren gericht op haar onmiskenbare JLo Glow (tm) of haar lieve relatie met haar kinderen. Commentaren op Jennifer's IG waren vooral blij om te zien dat Emme er vrolijker uitzag dan ze denken dat ze eruitzag in de weken sinds haar moeder die relatie met A-Rod beëindigde.

Berichten zoals "jullie zien er allebei zo gelukkig uit" vullen het commentaargedeelte van Jen's IG-bericht samen met honderden hartemoji's (en ook tientallen schattige kleine kokosnootemoji's).

"Je zult nooit weten hoe blij ik ben om je zo blij en tevreden te zien", twitterde een andere fan in reactie op haar Twitter-bericht van de foto. "Geniet van de quality time met al je dierbaren in alle rust jen en maak je nergens zorgen over…"

Het is een welkome afwisseling, aangezien arme Emme er de laatste tijd behoorlijk ellendig uitzag tijdens andere ontmoetingen met Ben Affleck. Ik hoop dat deze nieuwe kleine gezinseenheid snel hun droomhuis vindt!

Aanbevolen: