Florence Pugh's Yelena Belova vecht tegen Clint Barton in 'Hawkeye

Inhoudsopgave:

Florence Pugh's Yelena Belova vecht tegen Clint Barton in 'Hawkeye
Florence Pugh's Yelena Belova vecht tegen Clint Barton in 'Hawkeye
Anonim

Grote spoilers voor Hawkeye-aflevering 4 staan hieronder! Sinds Florence Pugh's Yelena Belova een foto van Clint Barton/Hawkeye kreeg als haar volgende doelwit aan het einde van MCU's Black Widow, het personage zal naar verwachting de hoofdrol spelen in Hawkeye. De show, met Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als Clint Barton en Kate Bishop, heeft ons eindelijk een korte glimp gegeven van Yelena's terugkeer, terwijl ze vocht tegen de twee boogschutters in de aflevering die op 8 december werd uitgebracht.

Yelena is terug… voor wraak?

De moordenaar keert terug om haar zus Natasha Romanoff te wreken, die volgens Belova is vermoord door Clint Barton. Ze is zich niet bewust van de vriendschap tussen Natasha en Barton en de echte reden achter de dood van haar zus.

Het personage verscheen in de laatste minuten van de aflevering in de show. Yelena tackelt Clint Barton op een dak nadat ze Kate Bishop naar een appartement heeft geleid waar de mysterieuze Avengers Compound Rolex verborgen was. Hij krijgt ruzie met Yelena terwijl Kate Maya Lopez/Echo, de de facto leider van de trainingspakmaffia en de eigenaar van het appartement waar Bishop inbrak, van zich af vecht.

Na een aantal ongelooflijke actiescènes kan Barton Yelena's masker afzetten en wordt haar identiteit eindelijk onthuld. Wanneer Maya Clint opnieuw aanv alt, dreigt Kate Yelena pijn te doen door met haar pijl en boog over haar heen te zweven, maar ze wordt overgehaald de moordenaar geen pijn te doen.

Yelena ontsnapt kort daarna en Clint verklaart dat hij niet kan doorgaan met het achtervolgen van criminelen met Kate omdat het te gevaarlijk is geworden. 'Iemand heeft een Black Widow-moordenaar ingehuurd,' zegt hij bezorgd. Barton weet niet dat Yelena om heel verschillende redenen achter hem aan zit, en het heeft niets te maken met Ronin zijn.

Florence Pugh's karakter is precies zoals we ons haar herinneren - Yelena droeg zelfs een vlecht die lijkt op die van haar overleden zus, Natasha Romanoff. Barton weet misschien nog niet hoe groot haar verdriet is, maar er zijn nog twee afleveringen te gaan en we zullen zeker binnenkort meer van Pugh zien!

Zal Clint Barton thuiskomen voor zijn eerste kerst na de blip? We zullen moeten wachten en kijken.

Een nieuwe aflevering van Hawkeye gaat elke woensdag in première op Disney+.

Aanbevolen: