Kim Kardashian verandert naar verluidt 'KKW' in 'SKKN' na de scheiding van Kanye

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian verandert naar verluidt 'KKW' in 'SKKN' na de scheiding van Kanye
Kim Kardashian verandert naar verluidt 'KKW' in 'SKKN' na de scheiding van Kanye
Anonim

Zoals eerder aangekondigd, verandert Kim Kardashian haar make-uplijn en fans denken dat ze de "W" in "KKW" wil laten vallen. Na haar scheiding van haar ex-man, Kanye West, achtte dat aanvankelijk niet langer nodig voor haar lijn.

Er is bevestigd dat het bedrijf van de Keeping Up With the Kardashians-ster handelsmerkdocumenten heeft ingediend voor de rechten op SKKN. S hij kondigde aan fans aan dat haar KKW Beauty-website de productie op 1 augustus zou stopzetten vanwege het rebrandingproces.

De outlet meldde dat SKKN.com en @SKKN social media-handvatten in december 2020 door het team van Kim werden geclaimd, wat aangeeft dat het project al een tijdje in de maak is.

Kim is van plan de nieuwe naam op veel schoonheidsproducten in de wereld te gebruiken.

KKW Beauty Shutdown-aankondiging

Hoewel fans speculeerden dat de rebranding het gevolg is van haar scheiding, houdt Kim vol dat dit onjuist is. Kim beweert dat Kayne deel uitmaakte van het idee om haar bedrijf een nieuwe naam te geven en zelfs hielp om de focus van KKW te verleggen.

Kanye staat er altijd om bekend Kim te helpen met haar zakelijke inspanningen, dus het is geen verrassing dat hij hier de hand in had. De beautymagnaat heeft modeadvies van de rapper altijd op prijs gesteld.

"Kim is nog steeds Kim Kardashian West en heeft haar officiële naam niet veranderd", aldus de bron. "De rebranding is al een tijdje in de maak. Kanye heeft Kim zelfs geholpen bij het bedenken van de nieuwe naam en de verpakking", aldus de insider. "Innovatieve formules en zelfs de winkelervaring om alle categorieën in schoonheid en cosmetica onder één merk te kunnen shoppen, één website is altijd al vanaf het begin de visie van Kim geweest. Ze is ongelooflijk enthousiast over deze volgende fase."

Kim heeft al een zeer succesvol merk genaamd SKIMS, dat ondergoed, loungewear en shapewear verkoopt.

SKIMS-collectie

Fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt voor haar schoonheidslijn. Haar bedrijf is niet voor niets succesvol, dus het lijdt geen twijfel dat deze rebranding Kims prestaties alleen maar zal vergroten.

SKKM's zouden eerder op de markt kunnen zijn dan consumenten denken. Houd online en in de winkelrekken de nieuwe beautylijn van Kim Kardashian in de gaten!

Aanbevolen: