Nieuwe 'Black Adam'-stills zien Dwayne Johnson in zijn superschurkenpak

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'Black Adam'-stills zien Dwayne Johnson in zijn superschurkenpak
Nieuwe 'Black Adam'-stills zien Dwayne Johnson in zijn superschurkenpak
Anonim

Dwayne Johnson heeft opnieuw een kijk op zijn moreel dubieuze hoofdrolspeler onthuld in Black Adam, de film die hij het afgelopen jaar heeft getraind. Het is de eerste verschijning op een groot scherm van de DC Comics-superschurk en schittert met een overvloed aan andere personages uit de DC-overlevering, waaronder - Aldis Hodge's Hawkman, Noah Centineo's Atom Smasher en Pierce Brosnan's Doctor Fate.

Footage van de film werd vertoond op het FanDome-evenement van DC, waar fans de film prezen vanwege Johnsons verschijning als de antiheld Teth-Adam. De voormalige WWE-ster heeft een nieuwe look voor zijn personage gedeeld en het pak van zijn personage ziet er ongelooflijk uit.

Alleen Dwayne Johnson kon het voor elkaar krijgen als de aartsvijand van Shazam

Het iconische personage, de aartsvijand van de superheld Shazam, poseert in zijn donderende zwart-gouden pak, dat is versierd met een bliksemschichtmotief dat lijkt op het motief dat Ezra Miller droeg als The Flash en Zachary Levi als Shazam.

Nu de film maanden duurt, heeft Total Film een eerste blik op de antiheld gedeeld, waarin Johnson in al zijn glorie poseert.

Teth-Adam komt uit Kahndaq, een fictief land in het Midden-Oosten. Hij heeft zijn krachten dankzij de oude tovenaar Shazam en zal worden gezien als de wrede vijand van Shazam.

"De wereld had een held nodig, in plaats daarvan kreeg hij mij", schreef de acteur in zijn bijschrift. "Ik deel mijn 10-jarige reis om de Khandaq-disruptor naar het grote scherm te brengen", voegde hij eraan toe en vroeg zijn fans om het interview te bekijken.

Een teaser voor de film onthulde eerder een glimp van Kahndaq, het thuisland van de machtige Black Adam. In de strips is het personage een Egyptische volwassene die wordt gekozen als de kampioen van de oude tovenaar Shazam. Nadat hij de naam van de tovenaar heeft uitgesproken, wordt Teth-Adam een bovenmenselijke krijger die krachten kan putten uit grote en machtige goden.

De plot voor Black Adam is nog niet onthuld, maar de film wordt de filmversie van de Justice Society of America genoemd. Black Adam is krachtiger dan DC's Superman - hij kan vliegen, hij heeft bovenmenselijke kracht en duurzaamheid, evenals de kracht van snelheid. Samen met zijn enorme schat aan kennis, kan Teth-Adam magische blikseminslagen uitbrengen.

Johnson bevestigde in september 2014 dat hij het personage zou spelen en zou in Shazam! voordat Warner Bros. besloot de acteur in een solofilm te casten.

Aanbevolen: