Orange Is The New Black' en 'Seinfeld' Kathryn Kates dood op 73

Inhoudsopgave:

Orange Is The New Black' en 'Seinfeld' Kathryn Kates dood op 73
Orange Is The New Black' en 'Seinfeld' Kathryn Kates dood op 73
Anonim

Kathryn Kates, die favoriet was bij 'Orange Is The New Black' en 'Seinfeld', is op 73-jarige leeftijd overleden aan kanker. Het droevige nieuws werd dinsdag bekendgemaakt door haar agenten, die de schitteren als een "krachtige kracht van de natuur" in hun eerbetoon.

Longkanker is de vorm van kanker waaraan Kates zou zijn bezweken, en haar agenten concludeerden dat ze eerder tegen de ziekte had gevochten en beweerden dat de kanker deze keer "terugkwam".

De agenten van Kathryn Kates onthulden dat haar laatste gevecht met longkanker de tweede keer was geweest dat ze tegen de ziekte had gevochten

Vertegenwoordigers van 'Headline Talent Agency' verklaarden: "Kathryn is al vele jaren onze klant en we zijn het afgelopen jaar veel dichter bij haar gekomen sinds ze wist dat haar kanker terugkeerde."

“Ze was altijd ongelooflijk dapper en wijs en benaderde elke rol met de grootste passie. Ze zal enorm worden gemist.”

Een verdere proclamatie werd vervolgens op de Instagram-pagina van het bureau geplaatst waarin stond: Onze machtige @officialkathrynkates is overleden. Ze zal altijd in onze harten worden herinnerd en aanbeden als de krachtige natuurkracht die ze was.”

“Ze hield van dit vaartuig en had genoeg geduld om 10 schepen te vullen. Een waar icoon. We zullen je missen.”

De manager van Kathryn Kates vertelde: "De hele tijd dat ze ziek was, klaagde ze nooit"

Bob McGowan, de manager van de overleden actrice, was net zo verwoest en vertrouwde mensen toe: "Mijn hart is gebroken, ze was de beste… De hele tijd dat ze ziek was, klaagde ze nooit."

Terwijl de officiële aankondiging gisteren werd gedaan, stierf Kates op zaterdag en die zondag werd er een aangrijpend stuk geplaatst op haar officiële sociale media:

"Sta niet bij mijn graf en huil, ik ben er niet. Ik slaap niet. Ik ben duizend winden die waaien. Ik ben de diamanten glinstering op sneeuw. Ik ben het zonlicht op gerijpt graan. ben de zachte herfstregen."

"Als je wakker wordt in de stilte van de ochtend, ben ik de snelle opbeurende stormloop, Van stille vogels in een cirkelende vlucht. Ik ben de zachte sterren die 's nachts schijnen. Sta niet bij mijn graf en huil; ik ben niet daar. Ik ben niet doodgegaan…"

"Houd me in je mooie harten met onvergetelijke herinneringen. Leer anderen wat je van mij hebt geleerd en ik zal voor altijd in leven blijven."

Deze woorden werden gevolgd door drie emoji's: een 'knuffel'-emoji, een boeket en een duif.

Aanbevolen: