Quotes From The Orange Is The New Black Cast over het werken aan de show

Inhoudsopgave:

Quotes From The Orange Is The New Black Cast over het werken aan de show
Quotes From The Orange Is The New Black Cast over het werken aan de show
Anonim

In de zeven jaar dat Orange Is The New Black werd uitgezonden, zijn fans over de hele wereld verliefd geworden op de cast. Wat deze show zo speciaal maakt, is niet alleen het meeslepende plot en de getalenteerde acteurs, maar ook de manier waarop het belangrijke sociale kwesties aanpakt waar normaal gesproken niet over wordt gesproken. Enkele daarvan zijn de omstandigheden die mensen tot misdaad drijven, de wreedheid van het gevangenissysteem, systemisch racisme, vreemdelingenhaat, enzovoort.

Hoewel sommige leden van de cast al ervaren acteurs waren, was het voor velen van hen hun eerste grote doorbraak. Dit is wat ze hebben gezegd over het werken aan de show.

10 Laura Prepon

OITNB, Alex Vause
OITNB, Alex Vause

Laura speelde Alex Vause, een high-end drugsdealer en de liefde van Piper's leven. Het leek erop dat alles mis zou gaan voor haar, maar Laura zei dat ze erg blij was met het einde dat de serie haar gaf.

"Ik was echt blij toen ik hoorde hoe dit seizoen zou eindigen. Als fan van de show was ik erg blij om te zien hoe het eindigde, in termen van de relatie tussen Alex en Piper, "ze gezegd. "Orange doen was een echt geschenk, Alex spelen was een echt geschenk, en het vertegenwoordigen van dit soort vrouw en relatie was een echt geschenk."

9 Taylor Schilling

OITNB, Piper Chapman
OITNB, Piper Chapman

Taylor Schilling was de ster van de show. Ze speelde Piper Chapman, een onschuldig rijk meisje dat verstrikt raakt in de wervelwind van datingcrimineel. Taylor deelde haar gevoelens over haar karakter en wat de show voor haar betekende.

"Orange is zo'n groot hoofdstuk in mijn leven geweest, persoonlijk en professioneel. Ik ben zo dankbaar dat ik deze rol van Piper heb mogen spelen. Ik ben verheugd om Piper te laten gaan en haar te laten rusten prachtig, zoals ik zeker weet dat Jenji (Kohan, de maker) dat zal doen, en haar een beetje zal laten voortleven in haar eigen wereld, als die tijd daar is."

8 Natasha Lyonne

OITNB, Nicky Nichols
OITNB, Nicky Nichols

Fans hebben te zien hoe Nicky, het personage van Natasha Lyonne, haar worsteling met verslaving overwint en zich wijdt aan het helpen van anderen. Maar afgezien van haar rol, waardeert deze actrice het meest haar castmates.

"Ze hebben zulke iconisch briljante rollen opgebouwd in de show, en nu ben ik zo opgewonden om de rest van mijn leven heel dicht bij hen te blijven en gewoon al het ongelooflijke werk te zien dat ze hebben gemaakt gaan doen, "zei ze over de rest van de cast.

7 Amanda Fuller

OITNB, Badison
OITNB, Badison

Amanda' geportretteerd Badison, was een van de meest gehate personages van de show. Ze was een pestkop en ze pestte Alex en Piper, maar ze was de beschermeling van de baas, dus niemand nam het tegen haar op. Ondanks dat ze een schurk was, zei Amanda dat ze veel over haar karakter had geleerd.

"Ik zou wat meer van (Badison's zelfvertrouwen) kunnen gebruiken. Niet op de gemene manier. Maar in de zin dat in plaats van in een hol te huilen, een grot in te gaan en zich voor de wereld te verbergen, haar overleving mechanisme is om te verschijnen. En dat is moeilijk voor mij om veel te doen."

6 Taryn Manning

OITNB, Pennsatucky
OITNB, Pennsatucky

Tiffany "Pennsatucky" Doggett's lot was waarschijnlijk een van de meest trieste dingen die in de show zijn gebeurd, en het was hartverscheurend, niet alleen voor de fans, maar ook voor Taryn Manning zelf. Ze zei dat het in het begin moeilijk voor haar was om het te accepteren, maar toen ze dat deed, realiseerde ze zich dat het een waardevolle les was.

"Het is bedoeld om je met zo'n gevoel achter te laten. Het was erg verdrietig. Ik word nog steeds verdrietig. We gaan allemaal dood. Niemand komt hier levend uit. En voor mensen om dit idee gewoon te begrijpen, denk ik dat de wereld zou een betere plek zijn."

5 Uzo Aduba

OITNB, Suzanne Warren
OITNB, Suzanne Warren

Uzo Aduba speelde Suzanne "Crazy Eyes" Warren. Ze had geen vrienden toen de serie begon, maar uiteindelijk leerden mensen haar waarderen.

"In het begin was ze Suzanne voor mij, en alleen Suzanne," legde Uzo uit. "Ik nam aanstoot toen mensen haar Crazy Eyes noemden. Ze is niet gek. Ze wordt verkeerd begrepen. Ze is uniek, zoals ze ooit zei. "Ik heb berichten gekregen van mensen uit alle verschillende kanten van het spectrum van de geestelijke gezondheid", voegde ze eraan toe."En ze waren altijd anders. Ik wilde proberen om zoveel mogelijk verschillende kanten een stem te geven."

4 Laverne Cox

OITNB, Sophia Burset
OITNB, Sophia Burset

Laverne Cox speelde Sophia Burset en ze was erg trots op haar optreden en hoe divers en innovatief de show was. Ze zei dat het de situatie van transgenders in de showbusiness totaal veranderde.

"Toen Orange Is the New Black zeven jaar geleden in première ging, waren er geen transgender-acteurs met terugkerende rollen op televisie. Nu zijn er 20-iets dat we hebben gecontroleerd en er zijn zoveel meer trans-personages gespeeld door trans-acteurs en meer transverhaallijnen op televisie die minder problematisch zijn. Orange Is the New Black is waarschijnlijk een van de meest diverse casts die televisie ooit heeft gezien. Daar ben ik zo trots op."

3 Yael Stone

OITNB, Lorna Morello
OITNB, Lorna Morello

Lorna Morello was een ingewikkeld personage. Ondanks dat ze veel slechte dingen heeft gedaan, had ze nooit slechte bedoelingen en vocht ze haar eigen strijd, dus het was moeilijk voor fans om een hekel aan haar te hebben.

"Ik begrijp haar fantasiegeest", zei ze over haar karakter. "Ik begrijp haar sterke gevoelens die het overnemen, en de manier waarop ze geen controle kan krijgen. Ik heb het eerder bij mensen gezien, en ik denk dat dat de reden is waarom mensen genegenheid voor haar hebben omdat er iets met haar is… zelfs hoewel ze in sommige opzichten behoorlijk groter is dan het leven, komt ze haar bekend voor."

2 Samira Wiley

OITNB, Poussey Washington
OITNB, Poussey Washington

Veel mensen waren boos over het verwoestende einde dat Poussey Washington had, maar haar offer bracht ook een revolutie teweeg in de gevangenis. Voor Samira was de show een levensveranderende ervaring, zowel persoonlijk als professioneel.

"Het is echt geweldig hoe het is veranderd, en zo geweldig om samen te zijn met de andere meisjes (haar castmates), wiens leven ook verandert. De grootste verandering die ik denk voor mij is dat ik mijn anonimiteit ben kwijtgeraakt als ik over straat loop. Er zijn mensen die deze show in de loop van een dag bekijken, of in de loop van twee dagen, wat grappig is omdat we maanden en maanden bezig zijn om het te maken en dan na slechts één weekend, al deze mensen hebben het gezien en zijn er enthousiast over."

1 Dascha Polanco

OITNB, Daya Diaz
OITNB, Daya Diaz

Dayanara Diaz' einde is onzeker, maar wat kijkers zeker wisten, is dat ze veel vijanden maakte en helaas hetzelfde pad volgde als haar moeder. Dit is iets waar Dascha naar verwijst als ze haar mening over de show geeft.

"Haar verhaal is het product van een cyclus waarin wij als gemeenschap moeten ingrijpen. Als we echt een echt rechtssysteem hadden waarin het is opgezet voor gedetineerde individuen om te slagen, zouden we dit minder zien soort evolutie. Er is sprake van machtsmisbruik, (de cyclus) van moeders en dochters en er zijn geestelijke gezondheidsproblemen die moeten worden aangepakt, evenals postpartum. Er zijn veel dingen die moeten worden aangepakt om een persoon te helpen evolueren, zichzelf te onderwijzen en de ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben om hier niet opnieuw in te vervallen."

Aanbevolen: