De waarheid over de relatie van Lea Michele en Cory Monteith

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Lea Michele en Cory Monteith
De waarheid over de relatie van Lea Michele en Cory Monteith
Anonim

In 2011 stonden Lea Michele en Cory Monteith aan de top van de wereld.

Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de Fox-show Glee - waar ze het publiek boeiden met hun liefde op het scherm als Rachel Berry en Finn Hudson. Het stel reisde samen de wereld rond terwijl ze zongen voor een groot publiek - superfans die zichzelf "Glicks" noemden. Als ze niet aan het werk waren, werden Monteith en Michele vaak afgebeeld op weelderige vakanties en op de rode loper.

Maar het noodlot sloeg toe op 13 juli 2013, toen Monteith stierf aan een accidentele overdosis drugs. Hij was net 31 jaar oud. Zijn dood liet fans van Glee ontroostbaar en Michele zonder de man met wie ze dacht dat ze zou trouwen. Hoe kon iets schijnbaar zo perfect leiden tot de dood van een geliefde tv-ster? Hier is de waarheid achter de relatie tussen Lea Michele en Cory Monteith.

Cory en Lea verpletterden elkaar in het geheim

Afbeelding
Afbeelding

Lea Michele en Cory Monteith gingen in augustus 2012 officieel naar de beurs tijdens de Do Something Awards. Maar fans wisten niet dat hun liefde begon te bloeien lang voordat de camera's hun rode loperdebuut maakten. Michele gaf in 2013 aan Elle toe dat zij en Monteith echt verliefd op elkaar begonnen te worden toen Glee voor het eerst op onze schermen zong in 2009. Maar ze hielden hun romance en de daaropvolgende breuk geheim voor co-sterren en fans.

Michele begon toen te daten met Broadway-ster Theo Stockman - maar bleef goede vrienden met Monteith. In een Teen Vogue-interview uit 2010 spraken Michele en Monteith over hun hechte relatie."We zijn zulke goede vrienden dat we dat niveau van gekheid gepasseerd zijn. Cory laat een scheet voor me", grapte Michele.

Maar twee jaar later vonden Michele en Monteith hun weg weer bij elkaar. "Op een dag keken we elkaar gewoon aan en we hadden zoiets van: 'Wil je dit doen?' We wisten het, "zei Michele.

Lea Michele voelde zich 'geluk' om bij Cory Monteith te zijn

Cory Monteith Lea Michele
Cory Monteith Lea Michele

In een emotionele verschijning in 2013 op The Ellen DeGeneres Show na het overlijden van Monteith, vertelde Michele hoe trots ze was om aan zijn zijde te staan.

Michele vertelde de komiek: "Ik werd elke dag wakker met het gevoel alsof ik in een soort van betovering was of zoiets, dat ik het geluk had hem in mijn leven te hebben. Er was geen grotere man dan Cory, dus voor de tijd die we samen doorbrachten, beschouw ik mezelf als heel gelukkig."

Lea Michele stond aan de zijde van Cory Monteith tijdens zijn verslavingsstrijd

Cory Monteith zingt met Lea Michele
Cory Monteith zingt met Lea Michele

Lea Michele steunde Cory Monteith nadat hij in 2013 naar een afkickkliniek ging nadat hij hulp had gezocht voor zijn problemen met drugsmisbruik. Zijn vertegenwoordiger bevestigde aan People dat de Glee-ster "zichzelf vrijwillig had opgenomen in een behandelcentrum voor middelenverslaving". In de dagen na de dood van Monteith bevestigde Glee-producer Ryan Murphy aan The Hollywood Reporter dat Monteith werd aangespoord om in behandeling te gaan na een noodinterventie door de cast en crew van de show, waaronder zijn vriendin Michele.

Michele gaf haar eigen verklaring af tegen People: "Ik hou van Cory en steun hem en zal hem hierbij bijstaan. Ik ben dankbaar en trots dat hij deze beslissing heeft genomen." De twee werden samen gespot op paparazzi-foto's na zijn terugkeer uit de afkickkliniek, die vanuit Canada naar Los Angeles vloog. Michele ging ook naar Twitter om hun reünie te vieren en schreef: "Vandaag is een geweldige dag Ik hou van jullie allemaal! Xo."

Lea Michele belde de moeder van Cory Monteith om zijn dood te bevestigen

Ann McGregor Cory Monteith moeder
Ann McGregor Cory Monteith moeder

Cory Monteith was het jongste kind van Ann McGregor en Joe Monteith. Hij had een oudere broer die Shaun heette.

Op die noodlottige nacht van 13 juli kreeg McGregor een wereldschokkend telefoontje. McGregor vertelde de hartverscheurende reeks gebeurtenissen aan People in 2018. "Ik kreeg een telefoontje van Lea en ze schreeuwde aan de telefoon", herinnerde ze zich. "Ze schreeuwde: 'Is het waar, is het waar over Cory?' en ik zei: 'Hoe zit het met Cory?' Ik had niets gehoord. En toen klopte de politie op mijn voordeur."

Lea-Michele-Cory-Monteith-1
Lea-Michele-Cory-Monteith-1

In een optreden in 2014 op Good Morning America, onthulde McGregor dat Michele een constante steun was na de dood van haar zoon. Michele is sindsdien weer liefde gaan vinden en een eigen gezin stichten. Ze trouwde in 2019 met Zandy Reich en ze verwelkomden hun eerste zoon, Ever, in 2020. Ze lijkt echter uit de gratie te zijn geraakt bij de rest van de Glee-cast.

Michele, 35, werd beschuldigd door co-ster Samantha Ware - die Jane Hayward speelde op Glee voor 11 afleveringen in 2015 - van het maken van haar leven een "levende hel" op de set van de muzikale tv-serie. Michele verontschuldigde zich in juni 2020 en zei in een verklaring dat "ik duidelijk heb gehandeld op manieren die andere mensen pijn hebben gedaan" en verzekerde dat ze "in de toekomst beter zal worden van deze ervaring". Nog meer aantijgingen hebben Michele gedwongen een minder zichtbare benadering van de publieke verblinding te kiezen.

Aanbevolen: