De cast van 'Family Karma' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Family Karma' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Family Karma' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In de loop van de tijd zijn mensen van hun thuisland naar andere landen verhuisd op zoek naar groenere weiden. Het proces is voor de meeste mensen meestal anders en daarom besloot Bravo, in tegenstelling tot hun andere shows zoals Vanderpump Rules en Winter House, een nieuwe weg in te slaan en een show te maken gebaseerd op het leven van sommige immigrantenfamilies.

Family Karma volgt de levens van een paar Indiaas-Amerikaanse families over een periode van drie generaties die ongeveer tegelijkertijd naar Florida verhuisden. In detail toont het veel van de uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad en enkele voordelen die hun emigratie hen heeft gebracht. Het eerste seizoen van de show ging in première in 2020 en na een succesvolle run werd het verlengd voor een tweede aflevering in 2021.

Tot nu toe is het veilig om te zeggen dat de tweede aflevering fans nog meer spanning heeft gegeven dan de eerste aflevering met meer drama en plot. Zoals verwacht, nadat de show een groot succes werd, lanceerde het de castleden ook op veel manieren, vooral financieel, hoewel de meesten al veel verdienen met hun reguliere baan. Hier zijn enkele van de rijkste castleden van Family Karma.

8 Shaan Patel - $750, 000

Hoewel hij uit een van de rijkste families en eerste kolonisten in de gemeenschap komt, koos Shaan Patel ervoor om het entertainmentpad te volgen. Hoewel hij nog steeds veel verdient met wat zaken erbij, waaronder een paar vastgoedholdings en een ontwerpbedrijf. Momenteel heeft Patel een geschat vermogen van $ 750.000.

7 Vishal Parvani - $750, 000

Vishal Parvani is consequent in de krantenkoppen sinds zijn verloofde destijds, Richa Sadana gaf zijn ring terug na enkele problemen waarmee ze te maken hadden. Vorig jaar sprak Parvani echter met PEOPLE over hoe hij erin slaagde zijn bruid terug te winnen, waaronder een ander voorstel. "Ik heb Richa opnieuw voorgesteld, omdat ze me de ring teruggaf, en er waren veel problemen die we met elkaar moesten oplossen voordat we verder konden gaan,"

In een exclusief interview na de bruiloft vertelde Parvani PEOPLE: "Er waren enkele, denk ik, fundamentele problemen tussen mij en haar die we echt diep moesten graven om erachter te komen of we vooruit kunnen of niet. Ik denk dat het culmineerde toen ik me realiseerde dat, ja, we kunnen vooruit, toen ik haar opnieuw een aanzoek deed en haar verraste met een mariachi-band in de badkamer."

Nu lijkt het paar gelukkiger te zijn en zijn ze van plan om de fans te laten zien hoe het voelt om pasgetrouwden te zijn. Parvani komt uit een rijke familie met verschillende onroerendgoedbedrijven, maar de ster koos ervoor om het entertainmentpad te volgen vanwege het gebrek aan diversiteit in de sector. Momenteel wordt zijn vermogen geschat op $ 750.000.

6 Rish Karam - $750, 000

Rish Karam is een van de nieuwste castleden die in de tweede aflevering van de show meedeed. Zijn entree in de wereld van reality-tv was vanwege zijn relatie met Monica Vaswani. Voor iemand van achter in de twintig lijkt Karam het uitzonderlijk goed te doen, aangezien hij een restaurant bezit en beheert. In combinatie met andere zakelijke ondernemingen wordt het vermogen van Karam geschat op $ 750.000.

5 Brian Benni - $300, 000

Brian Benni, de playboy van Family Karma, is veel meer dan dat. Hoewel hij al een behoorlijk succesvolle carrière als realityster had, volgde hij een hbo-opleiding en na een tijdje werd hij ingewijd in de FSU Pre-Dental Society. Later stapte hij over naar de technische wereld en kreeg hij een leidinggevende functie bij een topbedrijf in Miami. Naast zijn geld voor de realityshow, heeft zijn dagelijkse baan hem ook geholpen om vooruit te komen, en nu wordt de 30-jarige geschat op $ 300.000.

4 Amrit Kapai - $200, 000

Toen hij opgroeide in een zeer conservatief en religieus Indiaas-Amerikaans huishouden, was het een beetje moeilijk voor Amrit Kapai om uit de kast te komen voor zijn familie. Maar vorig jaar ging hij tegen alle verwachtingen in en kwam uit de kast voor zijn grootmoeder. Niet alleen dat, hij stelde ook zijn vriend Nicholas Kouchoukos voor, en het lijkt erop dat seizoen drie van de show voor dit paar vooral over huwelijksvoorbereidingen gaat. Afgezien van het geld dat hij krijgt als hij een reality-tv-ster is, is hij ook een procesadvocaat bij een topbedrijf in de VS. Dit heeft zijn nettowaarde op $ 200.000 gebracht.

3 Bali Chainani - $ 175, 000

Navigeren door het leven als realityster kan soms overweldigend zijn, en dit beïnvloedde Bali Chainani een tijdje. In haar geval zorgde het er echter alleen maar voor dat fans meer van haar gingen houden. Als het oudste castlid van de show woonde ze enige tijd in India voordat ze naar Miami verhuisde, in tegenstelling tot de meeste andere castleden.

Een ander ding dat Bali Chainani in de ogen van het publiek heeft gehouden, waren haar relaties. Ze trouwde voor het eerst op 22-jarige leeftijd met een rijke zakenman en scheidde na tien jaar van hem. Met haar tweede huwelijk was het nog korter, omdat hij verstrikt raakte in een vreemdgaanschandaal. In de loop van de tijd heeft ze verschillende manieren gecreëerd om geld te verdienen, waaronder de verkoop van een verscheidenheid aan merchandise. Samen hebben haar zakelijke inspanningen haar geholpen om een geschat vermogen van $ 175.000 te verdienen.

2 Monica Vaswani - $150, 000

Hoewel sommigen misschien geloven dat er niet zoiets bestaat als het "perfecte Indiase meisje", zou de gemeenschap van Monica Vaswani smeken om anders te zijn, want dat is letterlijk wat ze haar noemen. Overdag is de 30-jarige ster een tech-specialist, en terwijl iedereen slaapt, is ze een aspirant-Bollywood-choreograaf.

Haar inspanningen lijken vruchten af te werpen, aangezien is onthuld dat ze $ 150.000 waard is. Tijdens de show werd Vaswani geconfronteerd met de belangrijkste beslissing om te beslissen of ze een romantische relatie wil met haar beste jeugdvriend, Brian. Hoewel ze misschien diep van binnen weet dat hij een goede vent is, lijkt haar angst om bij de verkeerde persoon te zijn, als enige kind van gescheiden ouders, een factor te zijn.

1 Anisha Ramakrishna - $100, 000

Anisha Ramakrishna is erin geslaagd het grootste deel van haar persoonlijke leven privé te houden, wat raar is gezien het feit dat ze een reality-tv-ster is. Buiten haar tijd als realityster is ze gefocust op haar kledinglijn die is opgedragen aan alle vrouwen in de wereld, ongeacht hun achtergrond en vormen. Voordat ze haar bedrijf startte, werkte Ramakrishna bij Apple en ze heeft momenteel een nettowaarde van $ 100.000.

Aanbevolen: