De cast van 'Modern Family', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Modern Family', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Modern Family', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Landen op een succesvolle sitcom is de droom van veel artiesten, en daarom is het pilotseizoen zo belangrijk in Hollywood. Sommige shows slaan aan en worden hits, terwijl andere vrijwel onmiddellijk worden geschrapt. Het risico is groot, maar het kan in de loop van de tijd dividend uitkeren.

Modern Family was een enorm succes op het kleine scherm, en de grootste sterren gingen er als bandieten vandoor met hun salaris. Dit verhoogde op zijn beurt elk van hun vermogens.

Laten we eens kijken naar de cast van Modern Family en zien hoe ze scoren in de nettowaarde-afdeling, volgens het nettovermogen van beroemdheden.

8 Ariel Winter - $12 miljoen

Alex Dunphy moderne familie
Alex Dunphy moderne familie

Als een van de jongere castleden in de show, is Ariel Winter iemand die niet zoveel carrièremogelijkheden heeft gehad om bank te maken. Desondanks heeft ze nog steeds een indrukwekkend vermogen van $ 12 miljoen verzameld. Winter is een uitzonderlijk getalenteerde artiest en ze was fantastisch in de show. Daarom verwachten we volledig dat dit aantal zal blijven groeien als ze deelneemt aan andere reguliere projecten.

7 Sarah Hyland - $ 14 miljoen

Sarah Hyland Modern Family
Sarah Hyland Modern Family

Net zoals Ariel Winter, die haar zus speelde in de show, is Sarah Hyland een andere artiest die veel heeft om naar uit te kijken in de entertainmentindustrie. Op dit punt in haar carrière heeft Hyland $ 14 miljoen verdiend, een aantal dat de meerderheid van de mensen nooit zal bereiken. Het zal fascinerend zijn om te zien hoe zowel Hyland als Winter hun kaarten spelen als er kansen op hun pad komen.

6 Julie Bowen - $ 18 miljoen

Julie Bowen is een fenomenale actrice die al jaren in de entertainmentindustrie werkt, en Modern Family was precies het voertuig dat ze nodig had om het reguliere publiek te laten zien hoe geweldig ze is terwijl de camera's draaien. Bowen was in staat om een groot salaris binnen te halen tijdens Modern Family, en dit speelde een grote rol bij het behalen van een nettowaarde van $ 18 miljoen.

5 Eric Stonestreet - $23 miljoen

Als we het hebben over de primaire leads op Modern Family, kunnen we onmogelijk negeren dat Eric Stonestreet een van de grappigste en meest memorabele artiesten in de show was. Hij kreeg geweldig materiaal om mee te werken, maar het is wat hij ermee deed dat hem echt onderscheidde van de meerderheid van de mensen op de show. Stonestreet heeft een nettowaarde van $ 23 miljoen kunnen verzamelen en we denken dat fans goed op zijn volgende grote project zullen letten.

4 Jesse Tyler Ferguson - $ 25 miljoen

Jesse Tyler Ferguson is al sinds het begin van de jaren 2000 bij het bedrijf betrokken, en hoewel het enige tijd duurde voordat hij volledig op gang kwam, zorgde hij ervoor dat hij zijn grote kans als Mitchell optimaal benutte Pritchett op het moderne gezin. Met een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft Ferguson een groot fortuin voor zichzelf veilig gesteld, en hij kan nu redelijk comfortabel leven.

3 Ty Burrell - $26 miljoen

Ty Burrell was misschien niet meteen een ster in Hollywood, maar hij heeft een aantal echt unieke kansen gekregen op zowel het grote als het kleine scherm. De meeste mensen vergeten dat hij daadwerkelijk in de MCU zat voordat hij de rol van Phil Dunphy op Modern Family kreeg, en in de loop van de tijd heeft Burrell een nettowaarde van $ 26 miljoen kunnen scoren. De acteur speelde recentelijk in Duncanville, dat werd opgepikt voor een derde seizoen.

2 Ed O'Neill - $65 miljoen

Jay Modern Family
Jay Modern Family

Mensen die de entertainmentindustrie lang genoeg volgen, zouden niet verbaasd moeten zijn om de legendarische Ed O'Neill helemaal bovenaan deze lijst te zien staan. O'Neill was al een legende van het kleine scherm geworden dankzij zijn tijd met het spelen van Al Bundy op Married with Children, en het kunnen scoren van Modern Family voor een enorme heropleving van zijn carrière was gewoon de kers op de taart voor de komische acteur. Wie weet krijgen we in de toekomst de kans om O'Neill in een andere hitshow te zien.

1 Sofia Vergara - $180 miljoen

Zeggen dat Sofia Vergara een wereldwijde superster werd tijdens haar tijd bij Modern Family zou een enorm understatement zijn. Op het hoogtepunt van de populariteit van de show was Vergara een van de best betaalde artiesten op televisie, en ze wordt grotendeels beschouwd als een van de beste aspecten van de hele show. Ze heeft een hoop werk verzet sinds ze uitbrak, en haar vermogen van $ 180 miljoen plaatst haar comfortabel bovenaan deze lijst.

Aanbevolen: