Dit is wat je moet weten over Amazon's sappige nieuwe realityshow 'Tampa Baes

Inhoudsopgave:

Dit is wat je moet weten over Amazon's sappige nieuwe realityshow 'Tampa Baes
Dit is wat je moet weten over Amazon's sappige nieuwe realityshow 'Tampa Baes
Anonim

Amazon Studios breidt zijn herfstprogrammering uit en staat blijkbaar te popelen om deel te nemen aan de queer reality-televisiegame, die zulke succesverhalen heeft als Queer Eye of Het L-woord: Generatie Q. Amazon heeft aangekondigd dat zijn nieuwste show, Tampa Baes, dit najaar wordt uitgezonden. De docuserie bevat een ensemble over lesbiennes die een goed leven leiden in Tampa Bay, waar de queergemeenschap niet wordt bezongen en niet algemeen bekend is, maar in feite bol staat van het queerleven. De studio heeft de hoofdrolspelers van de show "de jonge lesbische 'it-crowd'" genoemd en heeft gezegd dat de show zich zal concentreren op deze vrouwen "die navigeren en het leven vieren in Tampa Bay."

De show heeft al wat kritiek gekregen vanwege de keuze van de castleden (lees verder om erachter te komen waarom), maar het productieteam zal hopelijk deze waarschuwingen in acht nemen en doorgaan met de input van het publiek in gedachten. Veel Twitter-gebruikers hebben hoge verwachtingen uitgesproken van de blijvende kracht van de show en het heerlijke drama dat wacht om zich te ontvouwen. Er is nog geen officiële releasedatum vastgesteld, maar lees in de tussentijd verder om alles te weten te komen wat we tot nu toe over Tampa Baes weten.

6 Er zijn 12 hoofdcastleden

De show bevat 12 hoofdspelers, hoewel de promotionele afbeeldingen gewoonlijk slechts 8 bevatten. De belangrijkste spelers zijn Ali Myers, Nelly Ramirez, Shiva Pishdad, Jordan Whitley, Marissa Gialousis, Summer Mitchell, Cuppie Bragg, Brianna Murphy, Haley Grable, Melanie Posner, Olivia Mullins en Mack McKenzie. Ze lijken allemaal de hogere middenklasse te zijn en een glamoureuze, stijlvolle levensstijl te leiden in de omgeving van Tampa Bay.

5 Het wordt geproduceerd door 3 Ball Productions

3 Ball Productions produceert de show, wat waarschijnlijk een goed voorteken is voor de kans op succes. 3 Ball Productions is geen onbekende voor reality-televisie en is verantwoordelijk voor een aantal andere realityshows die het behoorlijk groot hebben gemaakt, waaronder Extreme Weight Loss, Bar Rescue, The Biggest Loser, Beauty and the Geek, Breaking Bonaduce en Marriage Rescue.

4 Velen in het productieteam zijn LGBTQ

De sterren op het scherm zijn niet de enigen die investeren in het uitbeelden van het LHBTQ-leven. De showrunner en veel leden van het productieteam zijn ook queer en hebben gesproken over de nieuwe grens van realityshows waarin queer mensen en hun leven en worstelingen te zien zijn. Melissa Bidwell, de showrunner van Tampa Baes, zei het volgende: Het was een ongelooflijke ervaring om aan deze show te werken, en als lid van de LGBTQ+-gemeenschap vind ik het geweldig dat dit soort series kan bestaan in de premium streamingruimte. cast is echt dynamisch, verfrissend en anders dan alle andere waarmee ik heb gewerkt - ze zullen zeker niet teleurstellen! met onze Tampa Baes.”

3 Er is een mix van singles en koppels

Tampa Baes gaat niet alleen over singles die uitgaan om te feesten. We zullen ook een glimp opvangen van de echte relaties van veel van zijn sterren, vergelijkbaar met andere succesvolle realityshows zoals Vanderpump Rules. Laat het niet verdraaien, er zal zeker gefeest worden - maar gooi relaties in de mix, en er is nog veel meer drama te beleven.

2 De show is al bekritiseerd vanwege gebrek aan diversiteit

Tampa Baes is nog niet eens op tv-schermen verschenen en het krijgt al kritiek vanwege de witheid van zijn cast. Persmateriaal van Amazon heeft de show als "divers" bestempeld, maar velen op sociale media hebben erop gewezen dat dat niet echt waar is. Een Twitter-gebruiker was scherp genoeg om erop te wijzen dat de titel van de show African American Enlglish Vernacular gebruikt (het woord "bae" komt van AAEV) maar heeft geen enkele zwarte persoon in de cast. Anderen hebben de show uitgeroepen voor het promoten van dunheid als een ideaal van aantrekkelijkheid, omdat alle castleden dun en conventioneel aantrekkelijk zijn. Het is ook onduidelijk of lesbiennes de enige queer-identiteit zullen zijn die wordt vertegenwoordigd, en velen hebben gevraagd of er niet-cisgender, biseksuele of panseksuele castleden zijn. We bevinden ons zeker in een nieuw tijdperk waarin het publiek een vertegenwoordiging verwacht over vele stratifiers in de shows die ze bekijken, en het zal interessant zijn om te zien of Tampa Baes dit zal waarmaken of dat het misschien gewoon hun ondergang is.

1 Mensen zijn al gek op de koppels

Velen zijn massaal naar de sociale media-accounts van de geprojecteerde castleden van de show gekomen en beginnen al een fandom te ontwikkelen voor de stellen in de show. Ali Myers en Nelly Ramirez zijn een koploper voor het favoriete koppel en lijken al minstens drie jaar samen te zijn. Marisa Gialousis en Summer Mitchell zijn een ander stel dat volgens fans rijp is voor reality-tv, omdat ze een perfecte romance lijken te hebben waar fans graag een kijkje in willen nemen.

Aanbevolen: