Rookt Ben Affleck nog steeds nu hij terug is met gezondheidsnoot Jennifer Lopez?

Inhoudsopgave:

Rookt Ben Affleck nog steeds nu hij terug is met gezondheidsnoot Jennifer Lopez?
Rookt Ben Affleck nog steeds nu hij terug is met gezondheidsnoot Jennifer Lopez?
Anonim

Ben Affleck en zijn rookgewoonte zijn al tientallen jaren een bron van roddels. De laatste tijd hebben de paparazzi hun uiterste best gedaan om een foto van de rokende acteur te vangen, waarschijnlijk vanwege zijn hernieuwde relatie met de door gezondheid en fitness gedreven Jennifer Lopez

Maar hoeveel de Gone Girl-ster ook van J. Lo houdt, het lijkt erop dat hij meer van zijn sigaretten houdt, aangezien hij ze nog niet heeft opgegeven.

Hoewel Ben verschillende spraakmakende en langdurige relaties heeft gehad, heeft geen van hen standgehouden. Wat heeft geduurd, is zijn relatie met zijn rookgewoonte.

Als zodanig houdt de gedachte dat iemand anders in zijn leven de ster van The Tender Bar dan hijzelf kan laten stoppen met roken zichzelf voor de gek. Zelfs een kracht zo formidabel als Jennifer Lopez.

Daarom, gebaseerd op eerdere pogingen om te stoppen en recente paparazzi-foto's die laten zien dat Ben nog steeds in de greep is van zijn rookgewoonte, heeft iedereen die denkt dat hij gaat stoppen met roken om in een romance te blijven, het ernstig mis.

Hier is de reden waarom het duidelijk is dat Ben Affleck nog steeds rookt, ook al is hij terug met gezondheidsnoot GF Jennifer Lopez.

Paparazzi betrapt Ben Affleck consequent met een brandende sigaret

Als het lijkt alsof de paparazzi Ben betrapt met een brandende sigaret in zijn mond elke keer dat hij naar buiten gaat, is dat omdat ze dat doen.

In zijn vroege dagen in Hollywood rookte Ben behoorlijk wat. Het gerucht ging echter dat toen The Town-ster erachter kwam dat hij vader zou worden, hij stopte met roken via hypnose.

Maar door de jaren van problemen met middelenmisbruik, kwam de rookgewoonte weer volledig terug, iets dat niet ongebruikelijk is voor degenen die alcohol- en verdovende middelen hebben overwonnen.

En toen dat gebeurde, stonden de paparazzi klaar om bijna elke keer dat hij in het openbaar was, spontane foto's te maken van Ben met een brandende sigaret in de hand.

Terwijl het werd gezien als een norm voor de Good Will Hunting-acteur toen de wereld op slot was vanwege de pandemie, nu hij en Jennifer weer bij elkaar zijn, harken de paparazzi Ben over de kolen voor zijn uiterlijk en rookgewoonte.

En als en/of totdat Ben eindelijk besluit te stoppen met roken, kan hij dit waarschijnlijk verwachten zolang de relatie met de ultragezonde Jenny From The Block-zanger duurt

Jennifer Lopez probeert Ben Affleck niet te veranderen

Een van de redenen dat Ben er misschien niet aan werkt om te stoppen met roken, is dat Jennifer hem geen ultimatums stelt om dat wel te doen. Waarom zou ze?

Toen ze begin jaren 2000 verloofd was met Ben, was ze zich terdege bewust van de gewoonten die hij ze had. En aangezien het erop lijkt dat ze niet zijn veranderd, wist de Hustlers-ster vanaf de eerste dag waar ze aan begon.

Dit zou de reden kunnen zijn waarom, toen de paparazzi foto's vingen van Ben die rookte op een balkon van het huurhuis van het stel tijdens een reis naar Miami in mei 2021, Jennifer er volkomen onbezorgd uitzag terwijl ze zich uitrekte en in de buurt mediteerde.

Er zijn meer recente foto's gemaakt van de Daredevil-acteur die rookt sinds die tijd, maar aangezien het paar nog steeds sterk is en hun kinderen bij hun dagelijkse activiteiten betrekt, zijn er geen aanwijzingen dat Jennifer Ben onder druk zet om te stoppen met roken.

Ben Affleck wordt mogelijk gezonder in de buurt van Jennifer Lopez

Hoewel hij misschien niet stopt met roken, lijkt het erop dat sommige van Jennifers goede gewoonten op Ben afslaan. In het bijzonder zijn tijd doorgebracht in de sportschool.

Jennifer is een bekende fitnessfanaat en werkt er hard aan om zichzelf zo goed mogelijk in vorm te houden. Hoewel ze blijkbaar ook sigaretten rookte. De tijden zijn echter duidelijk veranderd voor Lopez!

En misschien in een poging om zijn belangrijkste druk bij te houden, ging Ben sporten in de sportschool met Jennifer, personal trainer en zo.

Fans hoopten dat de gezonde levensstijl die de Marry Me-ster leeft, op Ben zou afstralen. Misschien zou hij consequent met Jennifer willen blijven trainen.

En als dit het geval was, zou hij geen andere keuze hebben dan de sigaretten voor eens en voor altijd te dumpen of het hoofd te bieden aan elke training die de twee samen doen.

Maar helaas, met de foto's die in recentere dagen zijn gemaakt van Ben die nog steeds een brandende sigaret draagt, lijkt dit niet te zijn gebeurd.

Ben Affleck lijkt geen plannen te hebben om te stoppen met roken

Ben rookt misschien niet twee pakjes per dag zoals een paar jaar geleden, maar dat betekent niet dat hij van plan is om nu van de gewoonte af te stappen. Als Jennifer niet klaagt over het roken of Ben pusht om te stoppen, dan heeft hij geen reden om dat te doen.

Als Ben dus echt ooit gaat stoppen, zal dat een reden zijn die hij belangrijk genoeg vindt om te stoppen. En zoals de zaken er nu voor staan, is er gewoon geen reden in Bens leven geweest die groot genoeg is om voor eens en voor altijd te stoppen met roken.

Aanbevolen: