Kon Jennifer Lopez terug met Ben Affleck terwijl ze nog verloofd was met Alex Rodriguez?

Inhoudsopgave:

Kon Jennifer Lopez terug met Ben Affleck terwijl ze nog verloofd was met Alex Rodriguez?
Kon Jennifer Lopez terug met Ben Affleck terwijl ze nog verloofd was met Alex Rodriguez?
Anonim

Toen het iconische koppel uit de jaren 2000 Jennifer Lopez en Ben Affleck begin 2021 hun romance nieuw leven inblies, waren fans dolblij dat de twee de weg naar elkaar terug vonden. Bennifer kreeg een nieuwe kans op liefde, iets wat bijna niemand zag aankomen. De twee sterren beëindigden hun eerste verloving in januari 2004, maar bijna 20 jaar later besloten ze hun relatie een tweede kans te geven!

In die tijd hadden zowel Lopez als Affleck echter net geen relatie meer. Ben Affleck en actrice Ana de Armas gingen in januari 2021 uit elkaar en Jennifer Lopez en Alex Rodriguez beëindigden officieel hun verloving in april 2021.

Een ding dat velen niet anders kunnen dan zich afvragen is of Lopez en Affleck hun romance opnieuw hebben aangewakkerd terwijl ze nog verloofd was met Rodriguez. Blijf scrollen om erachter te komen!

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez kondigden hun splitsing aan in april 2021

Jennifer Lopez ontmoette Alex Rodriguez voor het eerst in 1999 toen hij haar om een handtekening vroeg - een handtekening die hij twee decennia later op zijn Instagram deelde. De paden van de sterren kruisten elkaar opnieuw in 2005 tijdens een Yankees-wedstrijd in New York City, en in die tijd was Lopez getrouwd met muzikant March Anthony.

In maart 2017 bevestigden People dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez aan het daten zijn, en al snel bevestigden de twee hun relatie op Instagram. In maart 2019 verloofden de twee sterren zich.

Tijdens hun relatie lieten ze hun samengestelde gezinnen regelmatig zien op sociale media - Jennifer Lopez heeft twee kinderen met haar ex-man Marc Anthony, terwijl Alex Rodriguez twee dochters heeft met zijn ex-vrouw Cynthia Scurtis.

Hoewel de berichten over hun uiteenvallen in maart 2021 begonnen te circuleren, ontkende het paar aanvankelijk de splitsing. In april 2021 kondigden de twee sterren echter hun scheiding aan in de Today-show door middel van een gezamenlijke verklaring waarin stond:

"We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar blijven steunen in onze gezamenlijke bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd."

Wanneer hebben Ben Affleck en Jennifer Lopez weer contact opgenomen?

Volgens TMZ heeft Ben Affleck begin 2021 via e-mail contact opgenomen met Jennifer Lopez. De muzikant en actrice was toen nog verloofd met Alex Rodriguez - en ze was een film aan het opnemen in de Dominicaanse Republiek.

Naar verluidt schreef Affleck haar na het zien van paparazzi-foto's van haar: "Wat zag ze er mooi uit en hoe graag hij wilde dat hij daar beneden bij haar kon zijn." De bron voor TMZ voegde eraan toe dat "de toon van de e-mails niet alleen vriendelijk was… maar meer liefdevol en verlangend naar Jen."

Terwijl ze officieel nog verloofd was met Rodriguez, reageerde Lopez op de e-mails. De insider van TMZ beweert dat Lopez aan Affleck heeft geschreven dat hij met zijn pen "haar hart kan bezitten". De bron zei echter dat de twee sterren elkaar niet persoonlijk zagen totdat de verloving van Lopez en Rodriguez eindigde.

Hoogstwaarschijnlijk was het omdat de twee contact hadden voordat het nieuws over de verbroken verloving openbaar werd gemaakt, dat Jennifer Lopez en Ben Affleck zo snel aan de tweede ronde van hun romance konden beginnen. De twee sterren kondigden hun tweede verloving aan in april 2022 - slechts een jaar nadat hun relatie nieuw leven werd ingeblazen. In juli 2022 trouwden de twee sterren in Las Vegas.

In februari 2022 opende Jennifer Lopez tijdens een optreden op Today over hun relatie. "Ik denk dat wat we van de laatste keer hebben geleerd, is dat liefde, als je het geluk hebt om het te vinden, zo heilig en speciaal is en dat je dat een beetje privé moet houden en dat is wat we hebben geleerd," zei Lopez.."Maar we zijn erg blij, als je je dat afvraagt."

De in New York City geboren ster vertelde The New York Times ook dat de twee zich nu in een veel betere ruimte bevinden. "We zijn nu ouder, we zijn slimmer, we hebben meer ervaring, we bevinden ons op verschillende plaatsen in ons leven, we hebben nu kinderen en we moeten ons daar heel goed van bewust zijn. We zijn zo beschermend omdat het is zo'n mooie tijd voor ons allemaal, "zei Lopez.

"Ik voel me gewoon heel gelukkig en gelukkig met een relatie die gelukkig en liefdevol is, en ik wil er alles aan doen om dat te beschermen en veilig te houden. Dat verdient het, echt waar. … We houden vast het is heilig."

Aanbevolen: