Ben Affleck is terug voor Aquaman 2, maar zal hij ooit nog een Justice League-film maken?

Inhoudsopgave:

Ben Affleck is terug voor Aquaman 2, maar zal hij ooit nog een Justice League-film maken?
Ben Affleck is terug voor Aquaman 2, maar zal hij ooit nog een Justice League-film maken?
Anonim

Na het verrassende huwelijk van Ben Affleck met Jennifer Lopez in Vegas, liet de acteur fans opnieuw in shock achter nadat per ongeluk werd onthuld dat hij zal verschijnen in de langverwachte DC Comics Extended Universe (DCEU) film Aquaman and the Lost Kingdom.

Hoewel er veel is gerapporteerd over de film (inclusief de onthulling van Amber Heard dat haar schermtijd uit de film is ingekort), is dit kleine detail over het uiterlijk van Affleck uit het nieuws gehouden totdat Jason Momoa, Aquaman zelf, per ongeluk de bonen gemorst.

Affleck was voor het laatst te zien in de DCEU's Justice League, inclusief de meer recente Synder Cut van de film van regisseur Zack Snyder. Sindsdien heeft de acteur laten doorschemeren dat hij in toekomstige projecten niet langer de Caped Crusader zou spelen.

Maar nu hij zich weer aan het aanpassen is, betekent dit dan dat Affleck ook openstaat voor de mogelijkheid om een vervolg op Justice League te maken?

Onlangs werd Ben Affleck 'betrapt' bij The Aquaman And The Lost Kingdom Lot

Het team achter de film hield de betrokkenheid van Affleck misschien verborgen, maar Momoa moest uiteindelijk op de hoogte blijven nadat ze per ongeluk werden opgemerkt door fans die op tournee waren door de studio. "HERENIGDE Bruce en Arthur", schreef Momoa op Instagram.

“hou van je en mis je Ben WB studiotours hebben zojuist de backlot verkend. kapot op de set alle geweldige dingen komen eraan AQUAMAN 2 al mijn aloha j”

Dat gezegd hebbende, hebben noch de studio noch Momoa sindsdien verduidelijkt hoe Bruce Wayne van Affleck in het verhaal zou spelen. Tijdens de getuigenis van DC Films-president W alter Hamada tijdens het proces van Johnny Depp tegen Heard, onthulde hij ook dat de aanstaande film "opgevat was als een buddy-komedie tussen Momoa en Patrick Wilson" en dat Affleck zich misschien bij de halfbroers zal voegen op hun onderzeese en avonturen aan de oppervlakte.

Ben Affleck noemde Justice League ooit de 'slechtste ervaring'

Rond de tijd dat hij aan Justice League werkte, gaf Affleck toe dat hij niet echt op een goede plek zat.

"Het was echt Justice League dat het dieptepunt voor mij was", legde de acteur uit. "Dat was een slechte ervaring vanwege een samenloop van dingen: mijn eigen leven, mijn scheiding [van actrice Jennifer Garner], te veel weg zijn, de concurrerende agenda's, en dan Zacks persoonlijke tragedie [Snyder verloor zijn dochter in 2017] en de opnieuw opnemen. Het was gewoon de slechtste ervaring. Het was verschrikkelijk. Het was alles wat ik hier niet leuk aan vond. Dat werd het moment waarop ik zei: 'Ik doe dit niet meer.'”

Dat gezegd hebbende, was Affleck er ook snel bij om te verduidelijken dat de film zelf niet de schuldige was. "Het gaat er niet eens om dat Justice League zo slecht was", voegde hij eraan toe. "Omdat het van alles had kunnen zijn."

Ondertussen zou Affleck ook The Batman regisseren, maar hij verliet het project om in plaats daarvan een behandeling voor zijn alcoholverslaving te zoeken.

“Ik keek ernaar en dacht: ‘Ik ga hier niet blij mee zijn. De persoon die dit doet, moet er dol op zijn' , zei de acteur over de film.

“Je wordt verondersteld deze dingen altijd te willen, en ik had het waarschijnlijk graag gedaan toen ik 32 was of zoiets. Maar het was het punt waarop ik begon te beseffen dat het het niet waard was. Het is gewoon een geweldig voordeel van het heroriënteren en herijken van je prioriteiten, dat toen het meer om de ervaring ging, ik me meer op mijn gemak voelde.”

Robert Pattinson speelde in plaats daarvan in de film. Ondertussen leek Affleck verder te gaan met DC Comics en in plaats daarvan aan de film The Last Duel te werken met vriend Matt Damon.

Zou Ben Affleck ooit nog een Justice League-project doen?

Misschien moeten fans niet te opgewonden raken dat Affleck heeft ingestemd om terug te keren voor het Aquaman-vervolg. Het lijkt erop dat de acteur alleen maar zijn tijd in DCEU netjes met een buiging afsluit. Na Aquaman and the Lost Kingdom zien fans Affleck ook in The Flash, maar verder is zijn toekomst in de DCEU onbekend.

En met Michael Keaton die ook (opnieuw) de Caped Crusader speelt in The Flash, lijkt het bijna alsof de acteur een reden heeft om dit universum vaarwel te zeggen.

Aan de andere kant lijkt het er ook niet op dat DCEU binnenkort een vervolg op Justice League wil maken, aangezien de focus vooral lag op de solofilms van zijn superhelden. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Snyder al toekomstige afleveringen in gedachten had toen hij The Snyder Cut presenteerde met een "enorme cliffhanger".

“Nou, het was de bedoeling dat er nog twee films zouden komen. [Deze film] omvat niet echt een van de extra films, behalve weinig …, "legde de regisseur uit. “Het verwijst, zoals je zou doen, naar een mogelijke andere wereld. Ik zou de zaadjes planten zoals ik had gewild van wat er in de latere films zou komen.'

Snyder verduidelijkte echter ook dat voorlopig niets over een vervolg zeker is. "Dat zit erin, maar wat die verhalen betreft, dat zou nog komen als dat ooit zou gebeuren - wat er niet naar uitziet," voegde hij eraan toe.

Tot nu toe zijn er verschillende DCEU-titels in de maak, maar geen enkele lijkt erop te wijzen dat de Justice League-bende binnenkort weer bij elkaar zal komen. En misschien is een tijdje weg van dit universum ook goed voor Affleck.

Aanbevolen: