Rookt Brad Pitt?

Inhoudsopgave:

Rookt Brad Pitt?
Rookt Brad Pitt?
Anonim

Het is nogal interessant hoe de meeste beroemdheden in Hollywood - met name sterren op de A-lijst - de neiging hebben om hun verslaving aan sigaretten te verbergen. Lange tijd geloofden veel fans niet dat Justin Bieber rookte totdat er steeds meer foto's naar boven kwamen waarop hij zijn longen opblaast, wat ongetwijfeld veel mensen zal hebben verrast.

Maar horen dat Bieber rookt, is lang niet zo schokkend als het ontdekken van de voor een Oscar genomineerde acteur Brad Pitt die in het verleden ook zijn worsteling met sigaretten heeft gedeeld. Na zijn scheiding van Angelina Jolie in 2016 zou de ster van Mr. & Mrs. Smith zelfs zijn slechte gewoonten hervatten en naar verluidt tot twee pakjes per dag roken.

De 58-jarige ging later verder en gaf in een interview toe dat hij aan het vechten was tegen zijn alcoholverslaving, en deelde dat het hem uiteindelijk zijn relatie met Jolie kostte - maar het roken zou ook een probleem, vooral met zijn kinderen die naar verluidt niet blij waren met het feit dat hun vader zoveel sigaretten per dag rookte.

Maar hoe erg was Pitts rookgewoonte geworden? Hier is het dieptepunt …

Rookt Brad Pitt nog steeds?

Het is onduidelijk of Pitt nu nog steeds rookt, maar volgens een rapport van Radar Online in 2020 genoot het Hollywood-icoon nog steeds erg van zijn pakjes sigaretten.

Het jaar daarvoor onthulde hij publiekelijk dat hij in de jaren '90 met marihuana had geworsteld, maar het leek erop dat hij door één verslaving op te geven, uiteindelijk een andere werd, die alcohol werd en sigaretten rookte.

Volgens Radar Online was Pitt in de zomer van 2019 nog steeds niet over de nicotine heen, toen zijn kinderen zich zorgen maakten over de gezondheid van hun vader, die op dat moment naar verluidt tot twee sigaretten per dag rookte.

"Brad was een tijdje aan het dampen, maar de laatste tijd rookt hij weer maximaal twee pakjes sigaretten per dag, en niemand maakt zich hier meer zorgen over dan zijn kinderen", vertelde een insider.

"Ze zijn allemaal extreem gezondheidsbewust en hebben van jongs af aan geleerd dat roken verschrikkelijk is, ook al hebben hun beide ouders hun hele leven gerookt."

Wat zei Brad Pitt over roken?

Pitt maakte er in zijn interview met The New York Times in 2019 geen geheim van dat roken een van zijn favoriete bezigheden was in de jaren '90, voordat hij uiteindelijk "mezelf begon op te sluiten" omdat hij verslaafd was geraakt aan de plant.

"Ik heb het grootste deel van de jaren '90 doorgebracht met verstoppen en wiet roken", gaf de vader van zes toe.

In de jaren '90 was Pitt al een begrip dankzij hitfilms zoals Legends Of The Fall en Se7en uit 1995, Interview with the Vampire en Fight Club uit 1999.

Uiteindelijk kwam Pitt echter op een punt in zijn leven waarop hij wist dat het constante roken van wiet zijn aandachtsspanne en de doelen die hij voor zichzelf had gesteld, zowel in zijn persoonlijke als professionele leven, alleen maar vertraagde. hem om de broodnodige veranderingen in zijn leven aan te brengen.

Hij had een relatie met Gwyneth P altrow van 1994 tot 1997, voordat hij in 1998 halsoverkop verliefd werd op Jennifer Aniston, met wie hij in 2000 trouwde.

Het paar verbaasde de wereld na het nieuws over hun scheiding in 2005. Maar hun scheiding was niet zo schokkend als de ontdekking dat de getalenteerde acteur een nauwe band met Jolie had gekregen tijdens het opnemen van hun actievolle film Mr. & Mrs. Smith in 2005.

Wat zei Angelina over het uitmaken met Brad?

In september 2021, tijdens een interview met The Guardian, drong Jolie erop aan dat stoppen met Pitt buitengewoon moeilijk was, maar ze wist dat ze de stekker uit het huwelijk moest trekken omdat de chaos en wrijving tussen de twee begon te verminderen invloed op de kinderen.

"Ik ben niet het soort persoon dat beslissingen neemt zoals de beslissingen die ik lichtvaardig moest nemen", zei ze tijdens haar beslissing om eind 2016 een echtscheiding aan te vragen. in een positie waarin ik voelde dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen.”

"Het is niet dat ik echt ergens over wil praten, want ik wil gewoon dat mijn familie geneest", voegde ze eraan toe. “En ik wil dat iedereen vooruit gaat – wij allemaal, inclusief hun vader. Ik wil dat we genezen en vredig zijn. We zullen altijd een familie blijven.”

Aanbevolen: