Hoe begonnen Darcey en Stacey hun modellijn House Of Eleven?

Inhoudsopgave:

Hoe begonnen Darcey en Stacey hun modellijn House Of Eleven?
Hoe begonnen Darcey en Stacey hun modellijn House Of Eleven?
Anonim

90 Day Fiancé-fans ontmoetten Darcey Silva voor het eerst toen ze speelde in seizoen 1 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days in 2017. Maar ze was niet nieuw in bekendheid toen ze in de show begon te verschijnen. Zij en haar tweelingzus, Stacey, begonnen hun eigen bedrijf jaren voordat 90 Day Fiancé bestond. Ze creëerden hun eigen modelijn genaamd House of Eleven in 2010. Sindsdien is de modellijn zeer succesvol geworden en zijn Darcey en Stacey enorme beroemdheden geworden. En nu zijn ze nog bekender en succesvoller dankzij de 90 Day Fiancé-franchise.

Naast de hoofdrol in 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, hebben de tweelingzussen nu hun eigen show genaamd Darcey and Stacey. Alle publiciteit van de shows heeft hun modelijn succesvoller dan ooit gemaakt. Hier is alles wat we weten over House of Eleven en hoe de beroemde zussen ermee begonnen.

6 Hun overleden broer inspireerde de naam van het bedrijf

Voordat ze een beroemde tweeling waren, hadden Darcey en Stacey een oudere broer genaamd Michael, maar hij stierf toen ze in de twintig waren. Ze wilden zijn herinnering levend houden door hun modelijn naar hem te vernoemen. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, zei Darcey: We hebben House of Eleven gecreëerd ter ere van onze broer die in 1998 overleed aan Ewing's sarcoom, dus we zijn hier om, weet je, te leven voor ook onze passies… Want hij werd geboren op 11 mei en overleed op 11 juli, dus alles wat we doen is House of Eleven in zijn naam. Hij is de laatste Silva, dus toen we gingen scheiden, namen we onze achternaam terug, Silva.” Hoewel Michael misschien niet meer hier op aarde is, maakt hij nog steeds deel uit van het leven van zijn zussen.

5 House Of Eleven begon als een high-end merk in L. A

Darcey en Stacey creëerden voor het eerst House of Eleven in oktober 2010. Hun modelijn begon als een winkel in L. A. en de tweeling woonde daar ongeveer acht jaar om het bedrijf op gang te brengen. Darcey zei op 90 Day Fiancé: "Voor de 90 Days waren we in winkels en zo, we begonnen als een high-end tier-merk. Een beetje bekend om onze leggings en onze joggers. Veel beroemdheden droegen het, we deden veel hoofdartikelen toen we in L. A waren." Hoewel Darcey en Stacey nu in Connecticut wonen, is hun winkel nog steeds in L. A. en beheren ze hun bedrijf op afstand. En het is zeker nog steeds een high-end merk - de meeste van hun kleding kost bijna $ 100 of meer.

4 Beroemdheden hebben de kleding van het merk gedragen

De beroemde tweeling trok niet alleen de aandacht van mensen op de 90 Day Fiancé-franchise, ze trokken ook de aandacht van beroemdheden met hun modelijn. Volgens Monsters and Critics werd "House of Eleven gedragen door beroemdheden als Demi Lovato, Nicki Minaj, Jessica Alba en Jeannie Mai." Veel van de beroemdheden hebben hun leggings, joggers en jassen gedragen. Het is logisch waarom beroemdheden ervoor zouden kiezen om hun kleding te kopen bij de modellijn van Darcey en Stacey. Hoewel de kleding in de mode is, is ze meer geschikt voor mensen die zich hoge prijzen kunnen veroorloven.

3 Hun vader inspireerde hun werkethiek

De vader van Darcey en Stacey, Michael Silva, is een van de belangrijkste redenen waarom ze zo succesvol zijn geworden. Hoewel hij gescheiden is van hun moeder, Nancy, en veel weg was voor werk, heeft hij zijn dochters altijd geïnspireerd met zijn arbeidsethos. Tijdens een interview met YouTuber Lindsay Hoffman zei Darcey: "Onze vader heeft ons ook op die manier geholpen en ons veel geleerd." De modellijn van Darcey en Stacey zou nu niet bestaan als ze niet zo hard zouden werken als ze deden. En dat hebben ze aan hun vader te danken.

2 De '90 Day Fiancé'-franchise hielp hun bedrijf nog succesvoller te maken

Darcey verscheen voor het eerst in de 90 Day Fiancé-franchise in 2017 toen ze een relatie had met haar nu ex-vriend, Jesse Meester, die uit Amsterdam komt. Ze was in de eerste vier seizoenen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days. Helaas heeft ze de 90-dagen nooit gehaald omdat ze nooit met iemand uit een ander land is getrouwd. Ze is maar één keer eerder getrouwd geweest en hij was een Amerikaan. Maar een goed ding dat uit de show kwam, is dat de modellijn van haar en Stacey in de publiciteit kwam. De zussen droegen de hele tijd de kleding van hun merk tijdens de show. Dankzij de publiciteit hebben ze veel meer klanten gekregen en doet hun modelijn het beste dat het ooit is geweest.

1 House Of Eleven en de '90 Day Fiancé'-franchise maken hun nettowaarde van $ 6 miljoen goed

Voordat Darcey haar plek kreeg in de 90 Day Fiancé-franchise, verdienden zij en Stacey hun geld met hun modelijn. Maar ze hebben veel meer verdiend sinds ze in 2017 bij de franchise zijn gekomen. Naast het feit dat hun bedrijf meer publiciteit en klanten krijgt, krijgen ze ook behoorlijk hoge salarissen voor de show, die ongeveer $ 1.000 tot $ 1. 500 per aflevering is. “90 dagen verloofde sterren kregen naar verluidt een maximum van $ 19.500 totaal per castlid. Dat is een mooie verandering als, weet je, een reality-tv-ster zijn, is gewoon je bijzaak, volgens Women's He alth. Tussen de modellijn en de 90 Day Fiancé-franchise hebben Darcey en Stacey een nettowaarde van minstens $ 6 miljoen en het zal waarschijnlijk blijven groeien naarmate de franchise populairder wordt.

Aanbevolen: