Darcey & Stacey': wie was Georgi Rusev voordat hij Darcey Silva ontmoette?

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': wie was Georgi Rusev voordat hij Darcey Silva ontmoette?
Darcey & Stacey': wie was Georgi Rusev voordat hij Darcey Silva ontmoette?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Darcey & Stacey op maandag 2 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Oh, Georgi! De reality-tv-ster heeft zeker de veren verstoord sinds de première van Darcey & Stacey seizoen 2. Hoewel fans geschokt waren toen ze ontdekten dat Darcey verloofd was tijdens de pandemie, lijkt het alsof dat zo is. de minste van hun zorgen.

Tijdens de start van het seizoen kwamen kijkers erachter dat Georgi Rusev eigenlijk nog getrouwd was toen hij met Darcey begon te daten, een stukje informatie waar zelfs zij niets vanaf wist! Dit zorgde ervoor dat fans zich afvroegen waar de twee vandaag staan, en of ze het echt door het gangpad zullen halen.

Aangezien dit een patroon is geworden als het erop aankomt dat Georgi details over zijn persoonlijke leven voor zichzelf houdt, willen kijkers meer weten over Georgi's verleden, net als zijn verloofde, Darcey Silva! Dus, wie was Georgi voordat hij op onze schermen verscheen? Laten we het uitzoeken!

Een man vol mysterie: wie is Georgi Rusev?

Darcey Silva ontmoette Georgi voor het eerst in 2020 toen het duo voor het eerst rondhing bij de Super Bowl. Terwijl Darcey en Georgi erin slaagden om relatief snel een relatie aan te gaan, lijkt het alsof de twee die in dingen springen Darcey met veel vragen hebben achtergelaten.

Georgi verhuisde naar Connecticut om bij Darcey te gaan wonen, waar de twee in de loop van de pandemie bleven. Hoewel ze veel tijd samen doorbrachten, realiseerde Darcey zich dat ze niet veel wist over wie Georgi was, en dat weet ze nog steeds niet!

Na de aflevering van vanavond springen fans ook op de kar en eisen ze antwoorden over het leven dat Georgi leidde tot hij Darcey ontmoette. Hoewel we weten dat hij uit Bulgarije komt, nadat hij naar Arlington, Virginia is verhuisd en als spa- en fitnesstrainer heeft gewerkt, is er eigenlijk niet veel anders bekend over de 33-jarige.

Nou, Darcey & Stacey brachten zeker het drama vanavond toen Darcey en Georgi teruggingen naar Virginia om zijn leven in te pakken nadat zijn scheiding was afgerond. Bij aankomst in Virginia begon het duo te vertellen hoe privé Georgi is en hoeveel Darcey hem er niet voor vertrouwt.

Darcey en Stacey konden eindelijk een paar vrienden van Georgi ontmoeten, maar het liep niet goed af toen Stacey Georgi begon te grillen tijdens hun avondje uit. Hoewel dit voor een nogal ongemakkelijke situatie zorgde, aangezien zijn vrienden daar waren, en we bedoelen daar, hielp het niet om antwoorden te krijgen!

Hoewel Georgi zich meer wil openstellen, vindt hij het veel te moeilijk omdat hij denkt dat het een teken van zwakte is. 'Als je verloofde kun je me alles vertellen! Ook al is dat het ergste van de wereld. Ik wil deze dingen niet in twijfel trekken', zei Darcey tegen Georgi. Rusev reageerde snel en beweerde dat hij Darcey gewoon wil beschermen.

Gebruikt Georgi Darcey voor haar geld?

Terwijl hij redeneert waarom hij zijn privéleven, nou ja…privé houdt, denken fans nog steeds dat Georgi Rusev Darcey Silva gebruikt voor roem of geld, of misschien zelfs allebei!

Ondanks dat hij antwoorden wil krijgen over zijn verleden, lijkt Darcey nog steeds gefixeerd op het trouwen met Georgi. 'Als je de antwoorden die je nodig hebt niet kunt krijgen van de persoon met wie je wilt trouwen, dan zijn dat de antwoorden die je nodig hebt, Darcey!' een fan schreef op Twitter.

Nou, het lijkt erop dat we niet de enigen zijn die zich zorgen maken, aangezien Stacey Silva in de aflevering van vanavond ook haar gevoelens over Georgi tegen Darcey uitte.

"Er klopt iets niet! Ik zeg niet dat hij een slechterik is, maar misschien heeft hij een geheim leven en is hij niet klaar om het je te vertellen!" Stacey vertelde het aan Darcey, waardoor ze zich afvroeg wat zijn bijbedoelingen zouden kunnen zijn.

"Eerlijk gezegd hoop ik dat hij van je houdt, ik heb een beetje het gevoel dat je zijn suikermoeder bent! … Houd gewoon je ogen open, want wat ik zie, het zal niet goed aflopen", waarschuwde Stacey Darcey. Hoewel ze het belang van haar zus voor ogen heeft, lijkt het voor Darcey nog steeds niet genoeg te zijn om voorgoed weg te lopen.

Stacey vroeg Georgi later tijdens hun avondje uit wat zijn bedoelingen zijn, en liet de masseuse achter om te zeggen dat hij niet om Darcey's geld geeft, alleen om haar persoonlijkheid! Zeker, Georgi, zeker…

Aangezien het paar vandaag nog steeds erg veel samen is, is het duidelijk geworden dat ze ofwel te maken heeft gehad met het feit dat ze niet veel over hem weet of dat hij mogelijk later opengaat, maar alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: