Darcey & Stacey': waarom zijn de zonen van Stacey Silva niet in de show?

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': waarom zijn de zonen van Stacey Silva niet in de show?
Darcey & Stacey': waarom zijn de zonen van Stacey Silva niet in de show?
Anonim

Als het op twinning aankomt, hebben 90 Day Fiancé sterren Darcey en Stacey Silva hun act tot een wetenschap verheven! In feite hebben beide sterren elk twee kinderen, waarbij Darcey dochters heeft en Stacey zonen, en ze zijn allemaal van ongeveer dezelfde leeftijd.

In het tweede seizoen van de show krijgen kijkers een kijkje in Darcey's rotsachtige relatie met Georgi, en de zaken werden snel ontrafeld. Ondanks dat het duo de hitte voelde, waren alle ogen gericht op Stacey en Florian terwijl de twee bespraken hoe ze hun gezin wilden laten groeien.

In feite dachten fans op een gegeven moment dat Stacey en Florian "relatiedoelen" waren, ondanks de negatieve geruchten over de bedoelingen van Florian.

Familie lijkt een vrij groot probleem te zijn als het gaat om het duo, waardoor fans een beetje in de war raken omdat Stacey al twee zonen heeft, maar ze zijn nooit in de show. Hoewel Darcey Silva haar dochters aan heeft, vragen kijkers zich af waarom Stacey's jongens nergens te vinden zijn.

Bijgewerkt op 4 september 2022: Ondanks dat ze een reality-tv-ster is, lijkt het erop dat Stacey Silva wat privacy op prijs stelt. Haar Instagram-account, hoewel geverifieerd en gevolgd door duizenden mensen, is vergrendeld, wat betekent dat alleen volgers die ze goedkeurt haar berichten kunnen zien. En op de gedeelde Instagram van de zussen worden alleen professionele en promotionele berichten gedeeld; niets persoonlijks.

Wie zijn de zonen van Stacey Silva?

Sinds de tijd van het duo op 90 Day Fiancé, hebben ze strijd na strijd doorstaan als het gaat om hun keuze van mannen, en er lijkt niets te zijn veranderd als het gaat om Darcey's relatie met Georgi Rusev en Stacey's huwelijk met Florian Sukaj.

Terwijl Darcey en Georgi erachter kwamen wat hun liefdesproblemen waren, hadden Stacey en Florian het over het stichten van een gezin. Dit gesprek wekte interesse in Stacey's twee zonen, Parker en Mateo, die ze deelt met haar ex-man.

Wie zijn de twee zonen van Stacey Silva?

Terwijl de twee dochters van Darcey, Aniko en Aspen, de hele serie aanwezig zijn, vragen kijkers zich af waarom de jongens van Stacey dat niet zijn. Stacey was eerder getrouwd met Goran Vasic, een profvoetballer uit Servië.

Het blijkt dat Stacey en Goran liever hebben dat hun zonen een soort privéleven leiden, in tegenstelling tot het leven dat Stacey Silva leidt. De twee beschermen de privacy van hun kinderen behoorlijk.

In 2019 zei Stacey echter dat Mateo filmmaker wilde worden en geïnteresseerd was in schrijven.

Soap Dirt suggereerde ook dat Stacey's ex soms foto's van hun zonen op Facebook plaatst; dat is moeilijk te bevestigen, maar een geruchtenfoto van de jongens toonde hen als tieners in 2020.

Stacey onthulde in een aflevering dat haar beide jongens naar de universiteit gaan, vandaar haar wens om een gezin te stichten met haar man, Florian. Terwijl fans vermoeden dat dit misschien niet het beste idee is, aangezien zij en Florian veel werk te doen hebben, lijkt Stacey volhardend in haar pogingen om meer kinderen te krijgen.

Hoewel fans niet al te veel weten over haar kinderen, heeft Stacey een paar foto's van hen op haar sociale media gedeeld, voornamelijk verjaardagsberichten. Hoewel ze nu misschien niet voor de camera staan, kan dat veranderen als ze allebei 18 jaar oud zijn.

Zullen Stacey Silva en Florian Sukaj samen een kind krijgen?

Stacey Silva heeft eerder gezegd dat haar biologische klok snel tikt; ze wordt 48 in 2022. Maar is Florian aan boord om kinderen te krijgen?

De Albanese inwoner had een paar keuzewoorden over zijn reis naar het vaderschap, waaruit bleek dat wanneer de tijd rijp is, het zal gebeuren. "Nu we in ons nieuwe huis zijn, is het een goed moment om te praten over het krijgen van een baby!" zei Stacey, die werd gevolgd door een schijnbaar nerveuze slok van Florian.

"We hebben het gehad over een baai, maar nooit over timing! Het is belangrijk omdat ik graag een baai zou hebben met Florian en ik heb echt het gevoel dat hij diezelfde zegen verdient," ging Stacey verder.

Florian Sukaj ging verder met te zeggen dat hij er tevreden mee is dat hij en Stacey hun eigen familie zijn, en als God hen wil zegenen met een kind, dan is dat maar zo.

Maar in maart 2022, meldde Soap Dirt, had Stacey een controle die aan het licht bracht dat ze nog maar weinig eitjes had, waardoor de dokter suggereerde dat hun kans om op natuurlijke wijze zwanger te worden waarschijnlijk ongeveer één procent was.

In die tijd merkte Stacey echter op dat zij en Florian " altijd probeerden", dus wie weet wat de toekomst voor hen zou kunnen brengen.

Aanbevolen: