Amy Schumer sloeg voor ongevoelige Oekraïne-grap

Inhoudsopgave:

Amy Schumer sloeg voor ongevoelige Oekraïne-grap
Amy Schumer sloeg voor ongevoelige Oekraïne-grap
Anonim

De Academy Awards van 2022 zijn bekritiseerd vanwege de manier waarop ze de oorlog in Oekraïne hebben aangepakt nadat gastheren en genomineerden het onderwerp leken te mijden, waarbij Amy Schumer halverwege een link een bizarre opmerking maakte.

"Er is een genocide gaande in Oekraïne en vrouwen verliezen al hun rechten… en transgenders", zeiden de komiek en actrice snel voordat ze snel naar een ander segment gingen. Veel mensen hadden het gevoel dat deze wegwerpopmerking de verkeerde manier was om zo'n groot en serieus onderwerp aan te pakken.

Klachten Het duurde te lang voordat de Academie de oorlog in Oekraïne erkende

Tijdens de drie uur durende show werd de oorlog in Oekraïne onder het tapijt geveegd. Geen van de gastheren, noch de prijswinnaars deden hun best om een directe verklaring over de situatie af te leggen.

Actrice Mila Kunis, geboren in Oekraïne, betrad eindelijk het podium om de Russische invasie van haar thuisland subtiel toe te spreken, waarbij ze een moment van stilte leidde nadat ze "degenen die door ondoorgrondelijke duisternis blijven vechten" prees.

Rusland noch Oekraïne werden bij naam genoemd, in plaats daarvan verwees ze naar 'recente wereldwijde evenementen' voordat ze Reba McEntire introduceerde voor een live optreden. Gezien de vocale steun van Kunis voor haar vaderland, waarmee ze $ 35 ophaalde voor de natie, waren fans verrast door haar zachte eerbetoon.

Vervolgens riepen titelkaarten tijdens een moment van stilte het publiek op om de "bevolking van Oekraïne die momenteel wordt geconfronteerd met invasie, conflicten en vooroordelen binnen hun eigen grenzen" te steunen, voordat ze snel overgingen tot reclame. De crypto-commercial die op dit eerbetoon volgde, leidde ook tot veroordeling, waarbij velen verklaarden hoe onbereikbaar Hollywood is.

Schumer wilde Oekraïense president om in te zoomen

Vorige week beweerde mede-presentator Amy Schumer dat haar verzoek om de president van Oekraïne te laten spreken tijdens de ceremonie in de nasleep van de aanhoudende invasie van het land door Rusland, werd afgewezen door de producenten.

Wanda Sykes, die de ceremonie van dit jaar samen met Schumer en Regina Hall presenteerde, bekritiseerde het idee echter terwijl ze over de rode loper liep.

“Ik denk dat hij het momenteel erg druk heeft”, vertelde Sykes aan Variety. We bewonderen hem zo en ik denk wat ze laten zien - de veerkracht en de kracht van het Oekraïense volk… we houden van ze, we steunen ze. En ik denk dat we goed werk leveren door ze de wapens te sturen en alles wat ze nodig hebben.'

Schumer dacht dat het een goed idee zou zijn als president Zelensky zou spreken tijdens de ceremonie "omdat er zoveel ogen op de Oscars zijn gericht".

Aanbevolen: