20 foto's van de tienermoeders die MTV niet wil dat je ziet

Inhoudsopgave:

20 foto's van de tienermoeders die MTV niet wil dat je ziet
20 foto's van de tienermoeders die MTV niet wil dat je ziet
Anonim

De Teen Mom-franchise is oorspronkelijk gestart om kijkers een realistisch beeld te geven van de gevolgen van tienerzwangerschappen. Maar door de jaren heen heeft de show veel meer drama behandeld dan jong ouderschap. Veel van de sterren van de franchise zijn in de problemen gekomen vanwege hun wilde feesten, juridische problemen, twijfelachtige keuzes in partners en natuurlijk controverses over het ouderschap. Niets dat de sterren doen is immuun voor kritiek van het publiek, vooral wanneer het meeste voor de camera wordt vastgelegd. De volgende twintig afbeeldingen tonen incidenten waarvan we wedden dat de wensen van MTV nooit in de schijnwerpers zijn gekomen, vooral omdat het netwerk terugslag heeft ontvangen voor het uitzenden van clips die verband houden met deze schandalen. Ze schilderen niet alleen de moeders en vaders in een slecht daglicht, maar ze hebben veel van de sterren in de problemen gebracht met de wet. Onnodig te zeggen dat we betwijfelen of Teen Mom binnenkort uit de lucht zal gaan met de hoeveelheid drama die ze moeten bespreken.

20 Toen Jenelle een geval van Road Rage had

Afbeelding
Afbeelding

Vorig seizoen op Teen Mom kwam Jenelle Evans in een enge situatie terecht toen ze een chauffeur naar huis volgde die haar op de snelweg had afgesneden. Ze bedreigde de man en vertelde hem dat ze een wapen in het dashboardkastje had. De autoriteiten werden uiteindelijk gebeld, hoewel Jenelle niet werd aangeklaagd. Het hele incident werd op camera vastgelegd en tot overmaat van ramp zat haar zoon Jace de hele tijd op de voorbank.

19 Kailyn liet haar kind in een hondenkooi achter

Afbeelding
Afbeelding

Kailyn Lowry had absoluut niet de reactie verwacht die ze kreeg toen ze een foto plaatste van haar zoon Isaac die in een hondenkooi speelde. De moeder van drie verdedigde zichzelf later tegen haar volgelingen en legde uit dat het het idee van haar zoon was. Nou, ik ga geen nee zeggen. Hij heeft plezier en niemand raakt gewond”, schreef ze online.

18 Ryan had niet achter het stuur moeten zitten

Afbeelding
Afbeelding

MTV kreeg hevige reacties nadat een scène waarin Ryan Edwards in een twijfelachtige staat reed, in een aflevering was opgenomen. De vader van twee was op weg naar zijn jachtgeweerhuwelijk met Mackenzie Standifer en zelfs zij merkte dat hij weg was. Fans waren woedend dat de ster in zo'n toestand had mogen rijden, maar MTV zei dat ze het niet wisten totdat ze de beelden monteerden. Kort daarna ging Ryan naar een behandelcentrum.

17 Producenten hebben voorkomen dat Jenelle Jace ontvoerde

Afbeelding
Afbeelding

Teen Mom 2-producenten werden geconfronteerd met een hachelijke situatie toen Jenelle Evans probeerde een reünie-opname achter te laten met haar 9-jarige zoon op sleeptouw. Jenelle heeft de voogdij over de jongen niet meer gehad sinds hij een baby was, aangezien haar moeder zijn wettelijke voogd is. Jenelle had geen toestemming van Barbara om Jace mee te nemen, dus moesten de producenten tussenbeide komen en dreigen om 911 te bellen als Jenelle met hem zou vertrekken, omdat het technisch gezien als ontvoering zou worden beschouwd.

16 De tijd dat Farrah het bezoek van haar dokter live streamde

Afbeelding
Afbeelding

Voormalig Teen Mom-ster Farrah staat erom bekend te veel online te delen. Toen ze een procedure voor haar kreeg, ahem, beneden, kon de realityster het niet helpen, maar livestream het hele ding voor haar volgers. Het maakte het nog erger dat haar 10-jarige dochter ook bij haar in de kamer was. Uiteindelijk waren het dit soort capriolen waardoor Farrah uit de show werd ontslagen.

15 Deze foto's van Kaiser

Afbeelding
Afbeelding

Vorig jaar, Nathan Griffith- aka. Jenelle Evans' tweede baby-papa deelde een reeks foto's van hun zoon, Kaiser. De foto's werden geüpload in het midden van de voortdurende voogdijstrijd van de exen over de 4-jarige. Terwijl Nathan en zijn vriendin strijden om de volledige voogdij, hebben ze tot nu toe geen geluk gehad.

14 Amber werd hiervoor aangeklaagd

Afbeelding
Afbeelding

In het eerste seizoen van Teen Mom werd Amber gearresteerd na een geschil met haar baby-papa Gary voor de camera. De ster had naar verluidt op dat moment met slechte gewoonten geworsteld en ze koos ervoor om voor de gevangenis te gaan in plaats van een proeftijd om schoon te worden. Het afgelopen jaar werd Amber ook gearresteerd na een debacle met haar andere baby-papa, Andrew Glennon.

13 Adam schepte online op over zijn slechte gewoonten

Afbeelding
Afbeelding

Adam Lind- aka. Chelsea Houska's eerste baby-papa worstelt al lang met zijn slechte keuzes. We durven te wedden dat MTV dankbaar was dat de vader van twee kinderen de show al had verlaten toen hij online opschepte over hoe trots hij was op zijn gewoonten. Adam was dankbaar dat het hem hielp om in vorm te komen, maar hij lacht waarschijnlijk niet nu hij zo vaak in aanraking is gekomen met de wet.

12 Mackenzie nam haar peuter mee op jacht

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren woedend toen Mackenzie McKee een foto plaatste van zichzelf, haar man en hun 2-jarige zoon Gannon naast een ontdaan hert. De geplaatste foto was nogal grafisch van aard, waardoor veel fans zich afvroegen of dit een geschikte activiteit was voor een peuter. Mackenzie verdedigde zichzelf en zei dat ze zo was opgevoed.

11 Farrah gaf haar 7-jarige afslankthee

Afbeelding
Afbeelding

In 2016 ontving Farrah Abraham een golf van kritiek online nadat ze met haar toen 7-jarige dochter detox-thee had gepromoot. Haar bijschrift suggereerde dat zij en Sophia het laxeermiddel gebruikten, wat aanleiding gaf tot bezorgdheid onder haar volgelingen. "Teatime @flattummytea @sophialabraham & ik - na al dat snoep", schreef ze bij de controversiële post.

10 Leah liet twijfelachtig speelgoed in haar huis

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren verdeeld toen er foto's opdoken van de dochters van Leah Messer die met speelgoedwapens speelden. Aangezien zij en haar man allebei fan zijn van jagen, zeiden sommige fans dat het te verwachten was. Maar anderen beweerden dat het geen geschikte keuze was voor speelgoed. Hoe dan ook, de schijnbaar onschuldige foto's zorgden uiteindelijk voor veel opschudding.

9 David hield niet van hun hond

Afbeelding
Afbeelding

Eerder dit jaar, David Eason- aka. De enge echtgenoot van Jenelle kwam onder vuur te liggen nadat werd beweerd dat hij de hond van het gezin pijn had gedaan. Hoewel hij destijds al bij Teen Mom 2 was ontslagen, was het netwerk nog steeds radeloos en stuurde een verklaring uit waarin hij zijn acties veroordeelde. Jenelle en David verloren tijdelijk de voogdij over hun kinderen na het incident, hoewel ze het sindsdien hebben herwonnen.

8 Toen Briana zich niet inhield

Afbeelding
Afbeelding

Fans konden het niet geloven tijdens de reüniespecial van Teen Mom 2 in 2018 toen Briana DeJesus op het podium sprong terwijl ze probeerde te fysiek tegen Kailyn te vechten. In die tijd had Bri een relatie met Kail's ex-man Javi, die kwaad bloed had veroorzaakt tussen de twee moeders. De beveiliging moest Briana en haar zus Bretagne in bedwang houden, terwijl de andere moeders snel van het podium renden voor hun veiligheid.

7 Leah liet bijna haar nichtje vallen

Afbeelding
Afbeelding

In een van de eerdere afleveringen van Teen Mom waren fans geschokt door een scène waarin Leah Messer haar nichtje bijna liet vallen terwijl ze haar vasthield. Hoewel de moeder van drie op dat moment zat, begon ze in te dommelen met de baby in haar handen en liet ze bijna los. Haar zus kwam tussenbeide en nam de baby van haar over. Kort daarna ging Leah naar een behandelcentrum.

6 Toen Kaiser gewoon gevoed wilde worden

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel beschuldigingen geuit tegen Jenelle Evans en haar man David Eason over hun opvoedingsvaardigheden. Vorig seizoen maakten fans zich bijvoorbeeld zorgen nadat in een scène de 4-jarige Kaiser zijn moeder en stiefvader smeekte om hem te eten te geven. De peuter was shirtless, blootsvoets en rende door de achtertuin. De ouders waren op dat moment echter afgeleid en de scène eindigde voordat het kind een snack kon krijgen.

5 David vroeg fans om zijn wettelijke rekeningen te betalen

Afbeelding
Afbeelding

Eerder deze maand begon David Eason's tweede baby mama Olivia Leedham een GoFundMe-pagina om haar juridische kosten te helpen betalen te midden van hun voortdurende voogdijstrijd over hun zoon Kaden. David en Jenelle lanceerden als vergelding hun eigen online inzamelingsactie, hoewel fans ze beschaamd hadden gezien hoeveel geld Jenelle heeft verdiend via Teen Mom. Olivia's pagina overtrof uiteindelijk zijn doel, terwijl David uiteindelijk de zijne neerhaalde.

4 Toen Farrah een producer aanviel

Afbeelding
Afbeelding

Het is verrassend dat dit niet de reden was dat Farrah van Teen Mom werd losgelaten. In een van haar laatste seizoenen kreeg de beroemdheid een confrontatie met een van haar producers en duwde hem agressief weg terwijl ze ruzie maakten voor haar huis. Er is geen aanklacht ingediend tegen het incident, maar Farrah is sindsdien gearresteerd omdat ze haar handen niet thuis kan houden.

3 Jenelle kon haar handen niet thuishouden

Afbeelding
Afbeelding

Jenelle Evans is door de jaren heen in gevechten geraakt. Maar we weten zeker dat MTV zich in 2011 schaamde toen TMZ beelden lekte van de moeder die een vuistgevecht kreeg met een onbekende vrouw. Blijkbaar had het meisje Jenelle beledigd, waardoor ze uithaalde. Jenelle moest gemeenschapsdienst doen als gevolg van het debacle.

2 De reden waarom Lauren en Javi het stopten

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Javi Marroquin zijn ex-vrouw Kailyn Lowry en Teen Mom co-ster Briana DeJesus zag op hetzelfde moment dat hij zijn ex-Lauren Comeau aan het romantiseren was, kondigden de twee haar zwangerschap slechts een paar maanden later aan. Hoewel hij twee deze zomer verloofd is, zijn ze sindsdien gestopt omdat bronnen onthullen dat Javi gewoon niet kan stoppen een rokkenjager te zijn.

1 Toen Jenelle te hard feestte

Afbeelding
Afbeelding

Jenelle Evans stond altijd bekend om haar manier van feesten, dus het was niet echt een grote verrassing toen er onflatteuze foto's opdoken van de ster die deelnam aan allerlei verdachte dingen. Wat het incident echter echt headline-waardig maakte, was dat de ster onlangs de voogdij over haar oudste zoon aan haar moeder had overgedragen vanwege haar slechte gewoonten. Het was duidelijk dat ze niet veel moeite deed om de zaken om te draaien.

Aanbevolen: