20 Normale dingen MTV staat tienermoeders IRL niet toe

Inhoudsopgave:

20 Normale dingen MTV staat tienermoeders IRL niet toe
20 Normale dingen MTV staat tienermoeders IRL niet toe
Anonim

Hoewel MTV vertrouwt op de Teen Mom-cast om het drama te brengen, hebben ze een aantal rare regels voor de meiden (en jongens). Fans zouden kunnen verwachten dat MTV alle drama, roddels en catastrofale meltdowns zou verwelkomen voor hun opnames. Maar in feite hebben ze parameters waarbinnen hun sterren kunnen blijven.

En als de moeders zich niet aan de regels houden? Nou, MTV heeft al afscheid genomen van moeders die de beoordelingen of kleur niet binnen de lijntjes brengen.

Dat gezegd hebbende, er gebeurt heel veel voor de camera dat het publiek in het verleden heeft geschokt. Tussen castleden die geboeid worden weggesleept en bepaalde persoonlijkheden die botsen, zijn de regels blijkbaar niet te beperkend …

Dus wat voor alledaagse dingen wil MTV niet op zijn filmrol? Fans zullen misschien verrast zijn.

20 Deel hun leven in re altime

Catelynn's gezicht zegt het hier eigenlijk allemaal. Als je bedenkt hoeveel ze is gecensureerd over de adoptie van haar dochter Carly, is het logisch.

Maar van geboortes tot bruiloften tot de finale van het komende seizoen, de moeders kunnen vooraf niets delen wat MTV niet goed vindt. Wat betekent dat, hoewel sommige seizoenen de lucht maanden na het filmen zijn afgelopen, fans de 411 pas op de premièredatum krijgen.

19 Opheldering van misverstanden over hun uiterlijk

Blijkbaar was tienermoederveteraan Kailyn niet blij met hoe haar eerste seizoen van Teen Mom verliep. Maar hoewel de camerabeelden suggereerden dat ze niet openhartig was met haar toenmalige mooie Jo, liet Kailyn later merken dat het niet ging zoals MTV wilde dat fans dachten. Maar toen? Ze kon geen zip zeggen.

18 Spreek hun mening op sociale media

Of het nu een onderdeel is van hun contracten of de meisjes hebben gewoon hun mond gehouden (eh, hun vingers), ze spreken zich niet vaak uit op sociale media. Natuurlijk delen ze nieuwsartikelen en door MTV goedgekeurde updates. Maar wanneer heb je voor het laatst een eerlijke opmerking over MTV gelezen van een social media-account van een tienermoeder? Bovendien waren er op de dag dat de show begon, geen live-tweetevenementen of andere sociale media-ondersteuning van de meiden.

17 Maak slechte opvoedingskeuzes

Meerdere bronnen (inclusief anonieme Reddit-commentatoren) hebben gezegd dat van MTV-crewleden werd verwacht dat ze CPS bellen als dat nodig is tijdens het filmen. Hoewel slecht ouderschap niet werd aangepakt, moest de bemanning het kind bellen als een kind lichamelijk letsel zou oplopen. Fans speculeren zelfs dat dit ertoe heeft geleid dat Leah destijds de volledige voogdij over haar kinderen verloor.

16 Volg andere carrièremogelijkheden

TBH, bepaalde 'entertainment'-beroepen zijn niet bepaald 'normaal'. Maar als het op werkkeuzes aankomt, beperkt MTV de dames wel. Blijkbaar heeft Farrah's werk in sommige clubs haar op de zwarte lijst gezet van MTV. Natuurlijk ging haar werk verder dan traditionele eetgelegenheden en andere etablissementen in familiestijl. Maar MTV-managers lieten haar zitten en vertelden haar dat ze het niet goedkeurden, en Farrah besloot (dramatisch) om toch ander werk te gaan doen.

15 Openbaar maken… Bepaalde relaties

De meisjes hebben veel geruchten over hen gehad, maar een van de meeste fans geloven is die van Kailyn's eerdere relatie met een 'goede vriend' van haar. Dominique, iemand die vaak op de sociale media van Kailyn verscheen, maar niet op MTV-camera's, postte later publiekelijk op Twitter over hun relatieproblemen. Maar Kailyn besprak blijkbaar nooit andere relaties dan die met de vaders van haar baby's in het bijzijn van MTV's crew, waardoor we ons afvragen of dat ook deel uitmaakt van hun contract.

14 Ga naar de rechtbank zonder camera's

De camera's zijn er voor alles, inclusief rechtszaken en elk beetje drama eromheen. Meest recentelijk is tienermama Amber tegen een aantal juridische problemen aangelopen, en de camera's waren daar om het drama op te vangen. Hoewel het gerucht ging dat Amber de MTV-crew verwelkomde voor haar hoorzitting, zijn we er vrij zeker van dat het toch niet aan haar lag. Je moet die filmuren binnen krijgen!

13 Wegkomen met een misdaad

Toen tienermoeder Amber Portwood fysiek werd met haar toenmalige BF Gary, bleven de camera's draaien. En in feite waren het die beelden die achteraf bijdroegen aan Ambers juridische problemen. Het punt is dat als MTV beelden in handen heeft van iemand die minder dan legale dingen doet, ze het niet echt kunnen verbergen. Dat betekent natuurlijk dat de bemanning de hulp krijgt die ze nodig hebben wanneer duidelijk wordt dat ze die nodig hebben.

12 Woon privé-evenementen bij, privé

Farrah, een van de meest vooraanstaande voormalige tienermoeders, schreef een boek over haar leven. In het 'vertel alles'-boek zei ze dat ze loog over het gaan naar de begrafenis van haar dochters vader. Het bleek dat ze de leugen vertelde zodat ze zonder cameraploeg naar de begrafenis kon gaan. Blijkbaar zou MTV haar zijn gevolgd als ze het hadden geweten. Laat maar zien dat niets verboden is als MTV je contract heeft!

11 Rijden zonder publiek

MTV houdt camera's in de auto's van de Teen Mom-sterren. Hoe zouden ze anders aan zoveel beeldmateriaal kunnen komen van de meiden en hun families die aan het rijden zijn? Het is een vrij normale activiteit, maar als je bedenkt hoe vaak die beelden problemen hebben veroorzaakt in het leven van de meisjes, zie je waar het een probleem zou kunnen zijn. Herinner je je de problemen met de camera van Bentley's vader Ryan terwijl hij aan het rijden was? Of het bovenstaande shot van Jenelle die op het punt staat iets te doen dat niet helemaal legaal is? Ja, punt gemaakt.

10 Verbreek voogdijovereenkomsten op camera

Een van de recentere stukken drama uit het kamp van Kailyn Lowry was dat ze een voogdijovereenkomst met de vader van haar zoon Isaac, Jo, schond. Tijdens de vakantie van 4 juli wilde Kailyn op vakantie gaan met haar drie jongens, maar Jo gaf nooit formeel toestemming. Kail ging toch, maar de camera's mochten haar kinderen niet laten zien omdat ze in strijd was met een door de rechtbank bevolen voogdijovereenkomst.

9 Beheer hun eigen gezondheidsproblemen

Hoewel veel van de tienermoeders worstelen met psychische problemen, heeft MTV altijd ondersteuning geboden. En als het ging om andere soorten controlekwesties? MTV stapte op en stuurde de meisjes weg voor behandeling. Wat niet helemaal duidelijk is, is of de behandeling volgens de eisen van MTV was, of dat ze gewoon diensten aanboden aan elke moeder die het nodig had. We willen er min of meer van uitgaan dat MTV de dames hun eigen keuzes laat maken… Maar contracten bestaan met een reden.

8 Heb vrienden zonder contract

Meerdere bronnen suggereren dat het optreden van Teen Mom strikt wordt geregeld door contracten. Als het gaat om de vrienden van de moeders, is dit blijkbaar ook het geval. Hun vrienden moeten overeenkomsten ondertekenen voordat ze gaan filmen, waarschijnlijk met de afspraak dat ze de deets van komende afleveringen niet zullen weggeven. Bovendien heb je nog nooit een van Maci's vrienden live hun hangout zien tweeten of een vriend van Leah hun avonturen zien vertellen.

7 Praat over hun salaris

Hoewel het nieuws tegenwoordig naar buiten komt, was het vroeger zo dat de Teen Mom-meisjes niet konden praten over hun loon. Geen van de dames heeft ronduit een jaarloon genoemd, maar op een gegeven moment suggereerde Adam Lind dat zijn ex Chelsea (nu DeBoer) 250k per seizoen van Teen Mom OG verdiende. Aangezien de geruchten blijven ronddraaien, kunnen we alleen maar aannemen dat de meisjes behoorlijk geld verdienen met het werken met de MTV-camera's.

6 Houd grote evenementen privé

Hoewel er in de loop der jaren geruchten zijn geweest, kunnen we vrijwel bevestigen dat Teen Mom niet altijd van de wijs is. Net als elke andere realityshow, vertrouwt de serie soms op het "herscheppen" van belangrijke plotmomenten. Wat betekent dat zelfs een privé-evenement dat niet voor de camera komt, daar terecht kan komen, zij het nagespeeld in plaats van legitiem. En die privé-evenementen? Meestal niet privé om mee te beginnen.

5 Nemen hun eigen beslissingen over met wie ze omgaan

Herinner je je al die ongemakkelijke momenten toen Maci samenkwam met de ouders van haar ex Ryan? Of de keren dat Chelsea urenlang klaagde bij haar vader over Adams slechte gedrag? We zijn er vrij zeker van dat MTV de meisjes tot veel van die interacties aanzet om meer "sappige" momenten voor de show vast te leggen. Begrijpelijk, ja, maar kun je je voorstellen dat je vastzit in een kamer met iemand die je haat, alleen vanwege de camerabeelden?

4 Krijg hulp van de bemanning

Voor alle kijkers die klaagden over het gebrek aan betrokkenheid van MTV toen de Teen Moms voor het eerst hun baby's onveilig in hun autostoeltjes begonnen vast te maken of zich zorgen maakten over wat de tienerouders hun baby's te eten gaven, dit bericht is voor jou. Blijkbaar was het de MTV-crew vanaf de begindagen van het filmen verboden om de moeders op wat voor manier dan ook te helpen. Wat betekende dat ze verschrikkelijke opvoedingskeuzes moesten maken, zoals een kind van zes maanden naar voren in een autostoeltje zonder gesp.

3 Zeg hun baan op (met kennisgeving)

Volgens meerdere bronnen (zoals People mag), kunnen de Teen Moms niet zomaar opstaan en stoppen met MTV. Terwijl het stoppen van Farrah veel bekendheid kreeg, nam het "ontslaan" van Jenelle van MTV een andere vorm aan, waarbij de ene helft van een Teen Mom-stel de boot kreeg. Blijkbaar zat Jenelle nog steeds vast aan haar contract, zelfs nadat MTV haar man, David Eason, had ontslagen. Ze twitterde zelfs hoe moeilijk het was om aan de klauwen van MTV te ontsnappen.

2 Praat slecht over hun bazen

Ondanks de onrust tussen de meiden en MTV, lijkt het alsof hun contracten dicteren dat ze de grote baas niet mogen kwaadspreken. Natuurlijk, Farrah en Jenelle hadden allebei keuzewoorden na het verlaten van de Teen Mom-franchise. Maar terwijl ze daar waren? Ja, hun lippen waren verzegeld. Zelfs daarna zijn ze voorzichtig met wat ze onthullen. En er is waarschijnlijk een legitieme juridische reden voor!

1 Accepteer andere optredens buiten MTV

Veel van de Teen Mom-clan hebben hun eigen boeken geschreven (Farrah, Kailyn, Catelynn, Maci, Jenelle, Amber) en velen hebben andere ondernemingen onderzocht, zoals kledinglijnen (Catelynn, Maci). Maar MTV weerhoudt de meisjes ervan om voor andere merken gefilmd te worden, tenminste tijdens hun tijd in een actief contract met de realityshow-mogul. Dus terwijl Jenelle beweerde dat Netflix haar wilde hebben (via Twitter), bleek dat hoe dan ook onmogelijk.

Bron: Mensen

Aanbevolen: