17 BTS-foto's van het volgende topmodel van Amerika (Tyra Banks wil niet dat je het ziet)

Inhoudsopgave:

17 BTS-foto's van het volgende topmodel van Amerika (Tyra Banks wil niet dat je het ziet)
17 BTS-foto's van het volgende topmodel van Amerika (Tyra Banks wil niet dat je het ziet)
Anonim

America's Next Top Model is een reality tv-hit. De show draait helemaal om mode, focus en plezier, en de deelnemers strijden om de 'kroon' die Tyra Banks graag wil doorgeven aan de volgende opkomende ster.

De show is al jaren op tv en elk seizoen brengt nieuwe mooie gezichten op de voorgrond. De juryleden en zelfs de gastheren zijn in de loop van de tijd veranderd, maar het uitgangspunt is nog steeds in wezen hetzelfde. Het is zo interessant om de schoonheid en passie te zien die elke persoon met zich meebrengt, en de stress en strijd zijn net zo belangrijk.

Hoewel het meeste van wat we zien fantastisch is, zijn er momenten waarop zelfs de modellen (evenals de gastheren en juryleden) vreemde dingen doen. Mensen kunnen niet 24/7 op hun best zijn, dus deze shots zijn gewoon onderdeel van de dagelijkse routine. Hoewel Tyra misschien zou willen dat deze afbeeldingen niet bestonden, krijgen we ze gelukkig te zien. Geniet van deze foto's en heb geen medelijden met Tyra!

17 Te laat blijven voor selfies

Tyra en het team lijken gewoon niet weg te kunnen blijven van de camera's. Ze poseren voor een selfie als de rest van de crew naar huis is gegaan. Tyra wil relevant blijven op sociale media, dus ze zal deze foto zeker delen met haar fans. Zeg "Kaas!"

16 De glamourkamer is niet zo glamoureus

Achter de schermen is het make-upgebied niet zo geweldig als we zouden verwachten. Het is een vrij eenvoudige plek, en deze kerel verdrinkt in make-upborstels en -tassen. De modellen zien er uiteindelijk prachtig uit, maar om daar te komen, moet je urenlang in deze benauwde kamer vastzitten.

15 Wie wist dat mode zo grappig was?

Tyra lijkt haar kalmte niet te kunnen bewaren terwijl ze haar kalmte verliest en lacht als een gek. Misschien heeft iemand haar een grap verteld of is ze gewoon dom. Het model naast haar doet mee met de vreugde, dus we weten in ieder geval dat Tyra niet gek is geworden.

14 De hemelhoge spleet

Waarom zou je met zo'n spleet een jurk dragen? Ashley Graham is prachtig, maar dit is nogal een onthullend moment voor het model. Ze is niet verlegen om te pronken met haar lichaam, en deze vloeiende jurk helpt haar bij haar missie. Of ze nu op de catwalk staat of in deze kamer, de meid staat klaar om haar look te rocken.

13 Van "Smize" naar zijoog

Tyra's gezichtsuitdrukking laat zien dat ze niet onder de indruk is van wat er gaande is. De blik op haar gezicht is niet tevreden, dus misschien is er een probleem op de set dat niet gaat zoals gepland. Bij Tyra gaat het erom een statement te maken, maar dit zijoog heeft geen verdere uitleg nodig.

12 De last-minute manicure

Ashley moet haar nagels laten doen, dus ze poetst haar voordat de camera's beginnen te draaien. Waarom naar een salon gaan als ze alleen backstage nodig heeft? Glamoureus worden maakt deel uit van het programma, dus ze zouden nooit willen dat ze op tv komt met nagels die aan het werk moeten.

11 Het team gaat naar buiten

De bemanning is op pad en maakt een wandeling voordat ze aan het seizoen beginnen. Ashley en Rita zien er fantastisch uit in hun zwarte outfits, en de rest van het team lijkt hun werk serieus te nemen. Er is veel te doen dat we niet op tv zien, maar de cast en crew weten dat er een lange dag voor hen ligt.

10 Privé jet, geen broek

Privévervoer betekent dat Rita in stijl van plaats naar plaats kan komen. Ze glinstert in haar mini-jurkje en laat haar benen bloot aan het universum. Laten we hopen dat ze strategisch stapt, zodat ze niemand voor haar flitst. Een "kledingkaststoring" zou slecht zijn voor het bedrijfsleven.

9 Modellen die gezichten maken

De meeste modellen zouden geen extra rimpels willen creëren, maar Tyra en Ashley wagen hun kans. Ze lijken te dollen op de set en bewijzen dat ze zowel vrienden als collega's kunnen zijn. Deze grappige gezichten zijn super dwaas, maar ze slagen er nog steeds in om er prachtig uit te zien. Blijkbaar hebben ze Botox geboycot.

8 Voorspelbare poses

We weten allemaal dat een deel van het model zijn het poseren is, maar deze kerel ziet er een beetje belachelijk uit als hij overboord gaat met de bewegingen. Hij is zeker een knappe kerel, maar deze pose is een beetje te veel. Als hij wil winnen, kan hij zich maar beter op zijn gemak voelen door er cool uit te zien.

7 Judge grappen rond

Deze twee jongens kunnen het duidelijk met elkaar vinden, anders zou deze situatie nog lastiger zijn dan het lijkt. Het lijkt erop dat deze twee plezier hebben op de set, zich losmaken en ravotten. Tyra wil misschien niet dat ze zo dom zijn, maar iedereen heeft zo nu en dan een pauze nodig.

6 The Girls Go Gaga

De mannelijke modellen zorgen ervoor dat de dames hun kalmte verliezen terwijl ze op het podium staan en pronken met hun knappe uiterlijk. De realityshow bevatte vroeger alleen de vrouwtjes, dus het is leuk om te zien dat sommige mannelijke modellen voor de verandering hun ding doen. De meisjes vinden het zeker leuk wat ze zien.

5 Tyra raakt op

Het zijn niet alleen de deelnemers die er op hun best uit moeten zien. Tyra heeft ook een opknapbeurt nodig, en ze is niet bang om dat toe te geven. Hoewel ze een natuurlijke schoonheid is, betekent dit niet dat ze geen make-up wil dragen als ze voor de camera staat. Anders zou elke fout uitvergroot worden.

4 Model Mania

Modellen veroorzaken chaos omdat ze allemaal in een groep zijn verzameld. Met zoveel mooie mensen die rond paraderen, lijken de dingen chaotisch en druk. Deze specifieke dame lijkt een beetje verloren, maar hopelijk zal de bemanning iedereen verzamelen zodat er wat coördinatie kan zijn. Tyra zou niet willen dat iemand denkt dat ze de situatie op de set niet onder controle heeft.

3 Tyra kan het amper aan

Zelfs de gastheer kan de schoonheid niet overwinnen. Deze mannelijke deelnemer is super cool en duidelijk hot. Tyra heeft een koude douche nodig om de hitte aan te kunnen. Ze zou de leiding hebben en beheerst zijn, maar deze kerel zorgt ervoor dat ze in de war raakt. Ze kent een knappe jongen als ze er een ziet.

2 In afwachting van eliminatie

Verveling lijkt het sentiment te zijn onder deze drie deelnemers. Ze zitten op de trap en het lijkt alsof ze niet in orde zijn. Misschien heeft te veel concurrentie de overhand gekregen, dus nu zijn ze te moe om iets anders te doen. Laten we hopen dat Tyra ze niet in deze toestand vangt.

1 Pizza Pig Out

Tyra stopt met haar dieet en gaat voor de kaaspizza. De meeste modellen kunnen niet genieten van dergelijke snacks, maar Tyra heeft wel trek in koolhydraten. Een vrouw kan niet alleen van salades leven, dus een paar plakjes zal niet al te veel schade aanrichten. Ze kan altijd haar broek losknopen als haar buik opzwelt.

Aanbevolen: