Hoe de Baywatch-badmeesters er vandaag uitzien

Inhoudsopgave:

Hoe de Baywatch-badmeesters er vandaag uitzien
Hoe de Baywatch-badmeesters er vandaag uitzien
Anonim

Als je in de jaren 90 een tiener of jongvolwassene was, dan moet 'Baywatch' je schuldige plezier zijn geweest. Wat is er tenslotte niet leuk aan? Het is een show over strandwachten die hun spullen laten zien en het water op gaan om levens te redden. Het deed ook geen pijn dat deze langlopende serie veel eye-candy had voor zowel mannen als vrouwen.

"Baywatch" was in de lucht van 1989 tot 2001. En in die jaren zagen we hoe onze favoriete strandwachten voorover (soms letterlijk) in de problemen doken om een slachtoffer te hulp te komen. Het succes van de show resulteerde ook in de spin-off "Baywatch Nights" en de reüniefilm "Baywatch: Hawaiian Wedding". De show inspireerde later ook tot een remake.

In de loop van de tijd is het steeds moeilijker geworden om erachter te komen wat sommige van onze favoriete 'Baywatch'-sterren hebben uitgespookt. En dus besloten we iedereen een plezier te doen en uit te zoeken:

20 Gena Lee Nolin

Actrice Gena Lee Nolin speelde de rol van badmeester Neely Capshaw. Na aan de show te hebben gewerkt, speelde Nolin de titelrol in de tv-serie 'Sheena'. Ondertussen speelde ze ook in de tv-film "Sharknado 4: The 4th Awakens". De afgelopen jaren is Nolin niet actief geweest in film of televisie. Nadat ze haar dochter in 2008 had verwelkomd met derde echtgenoot Cale Hulse, werd ook bij haar de ziekte van Hashimoto vastgesteld.

19 Kelly Packard

In de show speelde Kelly Packard de rol van April Giminski. Nadat hij op "Baywatch" was verschenen, verwierf hij bekendheid als veldcorrespondent in de tv-serie documentaire "Ripley's Believe It or Not!" Ondertussen nam ze ook deel als een beroemdheidsdeelnemer aan de tv-series "Pyramid" en "Search Party". In 2014 verscheen ze ook met haar man en vier kinderen op "Celebrity Wife Swap", aldus E! Nieuws.

18 Traci Bingham

Op Baywatch speelde actrice Traci Bingham de rol van Jordan Tate. Na aan de show te hebben gewerkt, speelde Bingham verder in de tv-serie "The Dream Team" uit 1999. Ze speelde ook enkele kleine rollen in sitcoms. Ondertussen was ze ook te zien in 'Celebrity Big Brother', 'Celebrity Paranormal Project', 'Fear Factor', 'The Surreal Life: Fame Games' en 'Gimme My Reality Show!'

17 Yasmine Bleeth

Zoals je wellicht weet, speelde Yasmine Bleeth de rol van badmeester Caroline Holden in de tv-serie. Na aan de show te hebben gewerkt, verscheen Bleeth in films als 'BASEketball', 'Coming Soon', 'Undercover Angel' en 'Goodbye, Casanova'. Ze speelde ook in tv-series, zoals “Nash Bridges” en Titans.” Bleeth is de afgelopen jaren niet echt gezien of gehoord. Hoewel de Daily Mail in 2015 meldde dat Bleeth werd gezien tijdens een wandeling met haar man, Paul Cerrito, in Hollywood.

16 Nicole Eggert

In "Baywatch" speelde Nicole Eggert de schattige badmeester Summer Quinn. Voorafgaand aan deze rol stond Eggert bekend om het spelen van de rol van Jamie Powell in de populaire tv-komedie 'Charles in Charge'. Ondertussen, na haar werk aan "Baywatch", speelde Eggert verder in een aantal kleinere films en tv-films. Op basis van de IMDb-database was haar meest recente project de tv-film "Where's the Love" in 2014.

15 Alexandra Paul

Op de show was Alexandra Paul badmeester Stephanie Holden die uiteindelijk Mitch's liefdesbelang werd. Na de show pakte Paul andere tv-rollen op voor series als "Melrose Place" en "L. A. Brandweerlieden.” Door de jaren heen speelde Paul ook in verschillende tv-films, waaronder "Born and Missing" in 2017.

14 Carmen Electra

Op "Baywatch" portretteerde Carmen Electra de rol van badmeester Lani McKenzie. In tegenstelling tot de meeste cast van de show, verscheen Electra's personage slechts voor 22 afleveringen, volgens IMDb. Daarna ging ze films maken, zoals 'Scary Movie 4', 'I Want Candy', 'Disaster Movie', 'Book of Fire' en 'Chocolate City'.” In 2016 verscheen ze ook als zichzelf in een aflevering van “Jane the Virgin.”

13 Brooke Burns

Op de show speelde Brooke Burns de rol van badmeester Jessie Owens. En volgens de IMDb-database verscheen haar personage voor 46 afleveringen. Na de show verscheen Burns in verschillende films, waaronder 'Shallow Hal', 'The Art of Travel', 'I'll Come Running' en 'Where Hope Goes'. De afgelopen jaren speelde ze ook in de mysterieuze filmreeks 'Gourmet Detective'.

12 Mila Kunis

Geloof het of niet, een van de eerste rollen van actrice Mila Kunis was een gast op Baywatch. Ze verscheen in een aflevering getiteld 'Aftershock'. Hier speelde Kunis de rol van een strandgaande student met de naam Annie. En volgens Hello Giggles wist haar personage 'veel over de oceaan'.

11 Nogmaals, Mila Kunis

Blijkbaar was Kunis zo'n hit in de show dat ze voor een nieuwe aflevering verscheen. Deze keer was haar rol ingewikkelder omdat ze een blinde jonge vrouw speelde met de naam Bonnie. Tijdens een aflevering met de titel 'Hotstuff' raken Kunis' personage en haar vrienden verdwaald in het bos als er een bosbrand om hen heen uitbreekt. Zoals Kunis zich herinnerde, werd de aflevering kort daarna ook raar. Ze vertelde New York Daily News: Het was absurd. Er is brand, ik word gered en dan ga ik boogieboarden. Ik weet nog dat ik dacht: Nou, als ik blind ben, hoe kan ik dan boogieboarden?”

10 David Chokachi

Op 'Baywatch' speelde acteur David Chokachi de rol van badmeester Cody Madison. Toen hij na 1999 stopte met werken aan de show, speelde Chokachi verder in de tv-series "Witchblade" en "Beyond the Break". Hij speelde in de loop der jaren ook in een aantal films. Deze omvatten 'Murder Dot Com', 'Costa Rican Summer', 'The Ascent', 'Devour' en 'Soul Surfer'. Volgens IMDb-records is hij dit jaar tot nu toe in twee films verschenen, 'Sensory Perception' en 'Emerald Run'.

9 Jason Simmons

Op "Baywatch", speelde acteur Jason Simmons als Logan Fowler. Nadat hij aan de show had gewerkt, verscheen Simmons in films als "Frankenstein Reborn!", "The Devil's Tattoo", "Mad Cowgirl", "Bloody Mary" en de tv-film "Sharknado".

8 Parker Stevenson

Parker Stevenson's Hollywood-carrière duurde lang voordat hij de rol van Craig Pomeroy op zich nam in 'Baywatch'. Daarvoor speelde hij al in tv-series zoals 'Probe' en 'Melrose Place'. Door de jaren heen speelde hij ook in tv-films zoals "Terror Peak", "Win, Lose or Love", "A Christmas Reunion" en "The Perfect Daughter". De laatste jaren speelt hij ook de rol van Louis Osmond in de Netflix tv-serie "Greenhouse Academy".

7 Michael Bergin

In de show speelde acteur Michael Bergin de rol van badmeester J. D. Darius. Hierna speelde hij in de tv-serie "Passions" als Nick Bozman. Door de jaren heen vond Bergin ook rollen in verschillende tv-films, waaronder 'The Wrong Stepmother', 'A Husband for Christmas', 'His Double Life' en '12 Wishes of Christmas'.” Vandaag de dag overkomt Bergin ook een succesvolle makelaar en is nu de Luxury Estate Director van The Bergin Group.

6 Michael Newman

Michael Newman speelde de hele show als Michael "Newmie" Newman. Hij was niet zomaar een acteur. Hij was ook de enige echte badmeester in de serie. Tijdens een interview met MailOnline herinnerde hij zich: "Ik zou ze leren rennen met het blikje van de badmeester en hoe je moet zwemmen met je hoofd omhoog en de basis onder de knie krijgt, zodat wanneer Pamela Anderson met het blikje rende, het er niet uitzag. alsof ze een portemonnee vasthield!” In 2011 onthulde Newman dat hij vocht tegen de ziekte van Parkinson.

5 Jeremy Jackson

Gedurende de hele show speelde Jeremy Jackson de zoon van Mitch Buchannon, Hobie. Na aan de show te hebben gewerkt, verscheen Jackson ook in de films "Blood Effects" en "Dreams". Naarmate hij ouder werd, merkte Jackson dat hij ook steeds meer in de problemen kwam. Volgens een rapport van People werd Jackson uiteindelijk gearresteerd toen hij 19 was. Zoals Jackson zich herinnerde: "Ik verliet een woning met twee plunjezakken vol met alles wat je nodig hebt om crystal meth te koken."

4 David Charvet

Acteur David Charvet speelde de rol van badmeester Matt Brody. En tijdens zijn laatste jaar bij de show speelde Charvet in de populaire tv-serie "Melrose Place". Kort daarna deed Charvet nog maar een paar tv- en filmprojecten. Zijn meest recente optreden was in de realityshow "The Apprentice" in 2017. Ondertussen, in 2018, kwamen er berichten naar voren dat Charvet ging scheiden van zijn vrouw, Brooke Burke.

3 Jason Momoa

Op 'Baywatch' speelde acteur Jason Momoa de rol van badmeester Jason Ione. Volgens de IMDb-database verscheen Momoa's personage uiteindelijk voor maar liefst 44 afleveringen. Het gebeurt ook met de allereerste credit die hij als acteur kreeg. In 2003 hernam Momoa zijn personage ook in de film "Baywatch: Hawaiian Wedding."

2 Pamela Anderson

Zoals je je misschien herinnert, speelde actrice Pamela Anderson de beroemde rol van badmeester CJ Parker in de show. Haar karakter was zo iconisch geworden dat velen Anderson zelfs vandaag nog associëren met de rol. Na 'Baywatch' speelde Anderson in de tv-series 'V. I. P.', 'Stripperella', '8 Simple Rules', 'Stacked', 'Package Deal' en 'Sur-Vie'. Ze verscheen ook in een aantal films, waaronder 'Blonde and Blonder', 'Superhero Movie', 'Jackhammer', 'Scary Movie 3' en natuurlijk 'Barb Wire'. Anderson verscheen ook in de filmremake van “Baywatch.”

1 David Hasselhoff

Van alle personages in "Baywatch", is Mitch Buchannon van David Hasselhoff misschien wel het meest populaire personage in de serie. Rond deze tijd was Hasselhoff ook een vrij populaire acteur sinds hij in de jaren 80 schitterde in de al even beroemde tv-serie Knight Rider. Na 'Baywatch' ging Hasselhoff verschillende films maken, waaronder 'Fugitives Run', 'Click' en 'Piranha 3DD.” Hij maakte ook een cameo in de film “Baywatch” uit 2017.

Bronnen - Hallo Giggles, IMDb, Daily Mail, Mail Online & E! Nieuws

Aanbevolen: