The Witcher: 20 weinig bekende feiten over de cast

Inhoudsopgave:

The Witcher: 20 weinig bekende feiten over de cast
The Witcher: 20 weinig bekende feiten over de cast
Anonim

Hoewel Netflix' The Witcher-serie nog geen grote hit is bij critici, zijn fans dol op het duistere fantasie-avontuur en het antiheldenthema. The Witcher is misschien geen Game of Thrones, maar het biedt zeker het escapisme, de wezens en de magie waar fantasieliefhebbers naar hunkeren.

Hoewel fans misschien weten dat Henry Cavill praktisch voor de rol is geboren, weten ze misschien niet een paar details over uitvoerend producent en showrunner, Lauren S. Hissrich, en haar castingbeslissingen met betrekking tot de show. Ook weten fans misschien niet hoe weinig of hoeveel interesse in The Witcher de acteurs hadden voordat ze hun optredens kregen. of wat veel van de acteurs buiten het scherm doen, in hun eigen tijd.

Lees voor meer informatie over The Witcher: 20 Little Known Facts About The Cast.

20 Lauren S. Hissrich castte mensen van kleur met opzet

Afbeelding
Afbeelding

De showrunner en uitvoerend producent van de serie, Lauren S. Hissrich, ligt onder vuur van fans vanwege haar 'controversiële' castingbeslissingen, zoals haar beslissing om gekleurde mensen te casten. Hissrich, die ook meewerkte aan Netflix's The Defenders, Daredevil en Umbrella Academy, wist precies wat ze deed. De castingoproepen waren inclusief gekleurde mensen, dus de show zou inclusief zijn.

19 Henry Cavill is een grote gamer

Afbeelding
Afbeelding

Grote fans van Superman's Henry Cavill weten misschien al dat hij een enorme gamer is, maar wist je dat hij heel graag de rol van Ger alt wilde? Cavill is een grote fan van The Witcher-franchise. Hij heeft alle spellen gespeeld en zelfs de boeken gelezen. Hij is ook zo'n grote gamer dat hij zijn oproep om Superman te spelen miste terwijl hij World of Warcraft aan het spelen was!

18 Freya Allan en Emma Watson gingen naar dezelfde school

Afbeelding
Afbeelding

Freya Allan zegt dat ze een grote fan is van escapisme in de media en gelooft dat The Witcher kijkers in staat stelt zich te verhouden tot de personages terwijl ze verschillende plaatsen en wezens tegenkomen. Het is interessant dat een andere actrice, Emma Watson, die ook meewerkte aan een serie vol avontuur en monsters, op dezelfde school zat als Allan.

17 Joey Batey leende een luit om auditie te doen

Afbeelding
Afbeelding

Joey Batey heeft een paar harten gestolen als Jaskier, de luitspelende minstreel-dichter van de serie, maar hij werd gevraagd om auditie te doen nadat verschillende andere acteurs waren overwogen. De anderen waren niet helemaal geschikt voor de rol. Batey leende een luit, leerde spelen in 24 uur… en de rest is geschiedenis.

16 MyAnna Buring sprak een personage uit in de Blood and Wine Expansion

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel The Witcher een nieuw programma op Netflix is, bestaan er binnen de serie verschillende games. Actrice, MyAnna Buring, is een castlid in de tv-serie die ook deel uitmaakte van de videogameserie. De actrice uit The Twilight: Breaking Dawn en Ripper Street sprak het personage Anna Henrietta uit in The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine uit 2016.

15 Freya Allan werd aanvankelijk gecast als Marilka

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Freya Allan perfect lijkt voor de rol van de naïeve, jonge prinses Cirilla van Cintra, was ze oorspronkelijk niet gecast voor de rol. Ze had oorspronkelijk een kleinere rol, als Marilka. Toen er meer acteurs binnenkwamen om de rol van de prinses uit te proberen, werd het duidelijk dat de eerder gecaste actrice echt de juiste persoon voor de baan was.

14 Henry Cavill onder vuur voor MeToo Comments

Afbeelding
Afbeelding

Fans hebben misschien gemist dat Henry Cavill onder vuur kwam te liggen vanwege het maken van enkele ongevoelige opmerkingen over de belangrijke metoo-beweging, wat aangeeft dat hij bang was om met vrouwen te daten omdat hij van iets beschuldigd zou kunnen worden. Hij verontschuldigde zich later voor zijn gedrag en zei dat hij vrouwen respecteerde… maar de actie liet een zure smaak achter in de mond van sommige fans.

13 Lars Mikkelsen is een ambassadeur voor Red Barnet

Afbeelding
Afbeelding

Lars Mikkelsen staat erom bekend groot liefdadigheidswerk te doen als hij niet Stregobor speelt in The Witcher. Een van de meest indrukwekkende manieren waarop hij in zijn thuisland iets teruggeeft, is door te dienen als Goodwill-ambassadeur voor de Deense tak van 'Save the Children', bekend als 'Red Barnet'."

12 Anya Chalotra wist niets over The Witcher

nya Chalotra yennefer van vengerberg the witcher netflix
nya Chalotra yennefer van vengerberg the witcher netflix

Soms zijn fans verbaasd te horen dat een favoriete acteur niet eens heeft gehoord van de fandom waarin ze zo vaak voorkomen; Michael Gambon staat hierom bekend onder de Harry Potter-fans. Anya Chaotra heeft verklaard dat ze niets over The Witcher wist voordat ze bij het project betrokken raakte.

11 Theo James steunt Syrië

Afbeelding
Afbeelding

Veel sterren van The Witcher zijn behoorlijk privémensen, maar op basis van wat we wel weten, zijn verschillende van hen behoorlijk zorgzaam. Uiteenlopende ster Theo James is er een van: de acteur, die Young Vesemir speelt in The Witcher, steunt Syrische vluchtelingen via de UNHCR. Dat leerde hij van zijn eigen grootvader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog Griekenland verliet en de VN hielp bij de bestrijding van tyfus en tuberculose onder vluchtelingen.

10 Henry Cavill dehydrateerde zichzelf voor de rol

Afbeelding
Afbeelding

Henry Cavills shirtloze scènes hebben op internet voor opschudding gezorgd, maar de acteur zegt dat hij zichzelf dagenlang moest uitdrogen om de look te krijgen. Hij beperkte zijn water om het watergewicht te verminderen en zijn spieren meer gedefinieerd te maken, en het was zo moeilijk dat hij zou merken dat hij water in de buurt zou "ruiken".

9 Lauren S. Hissrich is beschuldigd van bekwaamheid

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Lauren S. Hissrich wat onnodig verdriet had omdat hij de show inclusiever had gemaakt, kunnen sommige fans terecht boos zijn dat de show een capabele inslag heeft, in termen van Yennefer die "heet" moet zijn om succesvol te zijn.

Sommigen zeggen dat er een gemiste kans was. Het personage had bijvoorbeeld haar oorspronkelijke uiterlijk vanaf de geboorte kunnen behouden, inclusief haar gebogen rug, en toch krachtig kunnen worden.

8 Henry Cavill was een shoo-in voor de rol

Afbeelding
Afbeelding

Henry Cavill wilde de rol omdat hij van het spel hield, maar honderden acteurs werden overwogen voordat een definitieve beslissing werd genomen. Geen van hen paste precies en de agent van Cavill belde en zei dat hij van de rol hield en hem echt wilde. Toen hij zijn mond opendeed tijdens zijn ontmoeting met de castingcrew, wisten ze dat hij de ware was.

7 Anya Chalotra werd als eerste gecast

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Henry Cavill een shoo-in was voor Ger alt, was het Yennefer die als eerste werd gecast. Casting director Sophie Holland wilde haar onmiddellijk voor de show en maakte zich zorgen over hoe ze de actrice zou 'verkopen' omdat ze onbekend was. Ze was zo'n hit met Holland, ze werd gecast voor Cavill. Ze kon niet eens met hem lezen om de chemie van het paar te beoordelen, aangezien ze al gecast was!

6 Björn Hlynur Haraldsson komt uit IJsland

Afbeelding
Afbeelding

Björn Hlynur Haraldssons IJslandse afkomst is heel belangrijk voor de acteur, en hij promoot regelmatig IJslands theater. De acteur, die Eist speelt in The Witcher, is ook een regisseur die Vesturport, een IJslands theatergezelschap, in 2001 oprichtte… hetzelfde jaar dat hij afstudeerde aan de Icelandic Arts Academy.

5 Joey Batey is een zanger IRL

Afbeelding
Afbeelding

Jaskier moest vrijwel worden gespeeld door een acteur met een set pijpen, en het blijkt dat acteur Joey Batey, die het personage speelt, een zanger is in zijn echte leven. Hij is de zanger van The Amazing Devil. Fans kunnen zijn "Toss a Coin to Your Witcher" in hun hoofd hebben na het bekijken van de show.

4 Jodhi May wil geen superster zijn

Afbeelding
Afbeelding

Jodhi May is een van de grootste rijzende sterren in The Witcher. De jongste acteur die de prijs voor beste actrice op het filmfestival van Cannes ontving, wordt waarschijnlijk erkend door fans van Game of Thrones en Gentleman Jack, maar ze is duidelijk dat ze geen superster wil worden, en vertelt een interviewer dat ze wacht tot de paparazzi dood zijn naar beneden wanneer ze wordt uitgekozen.

3 Henry Cavill kan zijn ogen beschadigen met zijn contacten

Afbeelding
Afbeelding

Henry Cavill onderging een volledige transformatie om Ger alt te spelen, tot het punt waarop zijn lichaam pijn en mogelijke schade moest doorstaan. Naast vasten kwam zijn ooggezondheid in gevaar vanwege zijn gele contacten. Hij kreeg te horen dat hij ze na drie uur dragen eruit moest halen om niet blind te worden.

2 Anya Chalotra weigerde een lichaamsdubbel

Afbeelding
Afbeelding

Anya Chalotra werd zo veel haar personage tijdens het filmen dat ze besloot dat ze zich niet op haar gemak voelde bij iemand anders die Yennefer uitbeeldde. Daarom koos ze ervoor om een body double te weigeren, zelfs tijdens de naaktscènes van het personage. Ze gebruikte een dubbel voor één scène voordat ze van gedachten veranderde over de beslissing, en gaf er de voorkeur aan de scènes zelf te doen.

1 Eamon Farren gebruikte een liniaal als zwaard tijdens zijn auditie

Afbeelding
Afbeelding

Eamon Farren bracht de dingen naar een intens niveau tijdens zijn auditie. De acteur, die werd gecast als Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallach, gebruikte een liniaal (in plaats van een zwaard tegen zijn keel) en gaf een aangrijpende uitvoering die hem hielp de rol te bemachtigen. Hij gaf het personage donkere lagen, volgens castingdirector Sophie Holland.

Aanbevolen: