15 Geheimen van achter de schermen van het moderne gezin

Inhoudsopgave:

15 Geheimen van achter de schermen van het moderne gezin
15 Geheimen van achter de schermen van het moderne gezin
Anonim

10 seizoenen later is "Modern Family" een show die ons keer op keer aan het lachen hield. Toen het zijn pilot in 2009 uitzond, maakten we onmiddellijk kennis met een grote familiedynamiek, een bestaande uit drie individuele gezinnen die allemaal proberen kinderen op te voeden en het leven op de best mogelijke manier te leven.

Gecreëerd door Steven Levitan en Christopher Lloyd, bestaat de cast van de show uit Julie Bowen, Sofia Vergara, Ty Burrell, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter en Jesse Tyler Ferguson. Samen vormen ze een waanzinnige familieband waar niemand genoeg van kan krijgen. Helaas komt er echter een einde aan de show.

En om het te vieren, willen we graag 15 geheimen presenteren die je nog nooit wist over de hitshow:

15 Aanvankelijk wilden de producenten dat Jesse Tyler Ferguson auditie deed voor de rol van Cameron

Ferguson vertelde Out magazine, "Ik voelde me meteen aangetrokken tot Mitchell, maar ze wilden me eigenlijk alleen zien voor Cameron [Mitchell's partner]. Dus ik ging naar binnen en las voor Cameron, en halverwege hielden ze me tegen en zeiden: 'Je zou eigenlijk een heel goede Mitchell zijn.'” Gelukkig slaagde Ferguson erin hen te overtuigen.

14 Steve Levitan en Christopher Lloyd creëerden het personage Gloria met Sofia Vergara in gedachten

Vergara onthulde: Ze hadden in het begin ontmoetingen met mij en ze vroegen me dingen, omdat het personage veel overeenkomsten heeft met mijn echte leven. Ik ben een immigrant in dit land, ik heb een accent, ik ben Colombiaan, ik heb een kind uit een eerder huwelijk. Dus het is om mij heen gecreëerd.”

13 Julie Bowen is bijna overleden omdat ze zwanger was en niet dacht dat ze een kans maakte

Bowen legde uit: Ze brachten me gewoon naar binnen en staarden naar mijn buik. Ik denk dat ze wettelijk gezien misschien niet konden zeggen: 'Waar gaat dat over…' Dus ik zou naar huis gaan en huilen en denken dat ik dit nooit zal krijgen -- de beste baan ter wereld -- dus ik haalde mezelf uit de de eerste plaats ervoor…”

12 Sofia Vergara riep ooit de schrijvers van de show op omdat ze haar personage te Mexicaans had gemaakt

Vergara vertelde TIME: Ik ging naar de schrijvers en zei: 'We zouden dit niet doen, Colombianen kleden zich niet zo. Ik kan het de schrijvers niet kwalijk nemen. Je schrijft wat je weet, en je kunt een Amerikaanse schrijver niet vertellen dat hij over een andere cultuur moet schrijven en verwachten dat het net zo natuurlijk zal zijn als schrijven over een Amerikaan.”

11 De rennende grap over Jay die vergeet dat Michelle homo is, werd geïnspireerd door het echte leven van Jesse Tyler Ferguson

Hij herinnerde zich: "Op een gegeven moment vroeg hij me of ik een vriendin had nadat ik al met hem uit de kast was gekomen, en ik moest herhalen: 'Nee, pap, ik ben homo.'" Ondertussen, zei hij ook: "Mijn vader en ik hebben een relatie die lijkt op die van Ed en ik in de show."

10 De maker noemde het documentaireformaat een 'prachtig apparaat'

Levitan noemde het een "prachtig apparaat", en zei: "De documentaire vorm zelf is zo'n prachtig apparaat om tot de kern van een verhaal te komen, om de achtervolging van wat een personage denkt. Je hoeft niet in een funky, ongemakkelijke expositie te werken. Je snijdt eraan, en je bent daar.'

9 Oorspronkelijk was het netwerk niet gek op alle Aziatische grappen in de pilot

Levitan onthulde: Toen we de pilot deden, kregen we een paar opmerkingen over een aantal specifieke grappen waar ze erg bezorgd over waren - we hadden drie Aziatische grappen in de pilot en ze wilden dat we ze allemaal zouden schrappen. We eindigden met het snijden van een van hen en hielden er twee. We zeiden net: het is belangrijk.'

8 In het begin mompelde Rico Rodriguez veel terwijl hij probeerde in zijn personage te kruipen

Rodriguez, die Manny Delgado speelt, onthulde: "Ik heb nu echt contact met mijn personage. Toen we begonnen, was ik niet zo goed. Ik zou veel mompelen in de show, maar dat heb ik gecorrigeerd. Ik heb meer (van een mentaliteit van) wat Manny zou doen in de situatie en dan zou ik meer zoals hij denken, en nu ben ik helemaal hem."

7 Ariel Winters moeder was zo onuitstaanbaar dat de producers haar van de set wilden weren

Volgens een rapport van TMZ: Er is ons specifiek verteld dat Chrystal op de set zou zitten en naar Ariel zou kijken als een havik - en haar vervolgens zou uitschelden voor haar fysieke uiterlijk, door te zeggen dat haar oren te groot waren en dat ze er lelijk uitzag in haar kleren. Ze weerhield Ariel er ook van om iets anders te eten dan eiwitten en rauwe groenten.'

6 Cast-leden krijgen geen kopieën van scripts die hun personage niet bevatten

Op een gegeven moment ging Hyland naar Instagram met een bericht dat luidde: "Dus ik lees geen scripts van de afleveringen van Modern Family waar ik niet in zit, dus ik kwam er net achter dat mijn opa dood is met jullie allemaal." Ze voegde er ook aan toe: "Als zijn kleindochter zou je denken dat ik zou worden uitgenodigd voor de begrafenis."

5 Jesse Tyler Ferguson en Ty Burrell hebben de neiging om te ruïneren omdat ze veel kapot maken

Bowen onthulde: Hij en Ty samen zijn verschrikkelijk omdat ze niet kunnen stoppen met elkaar te kraken. Die twee genieten zo van elkaar. Ze hebben dit kleine gezichtje dat ze naar elkaar trekken, en dat is het dan. Ze zullen gewoon barsten, voor de rest van de dag. Dus die twee verpesten waarschijnlijk de meeste takes voor elkaar.”

4 Ariel Winter haatte het jaar dat ze de show filmde met beugels

Terwijl hij verscheen op de ABC 2020 Winter TCA-conferentie, merkte Winter op: "Ik denk dat Rico, Nolan en ik veel veranderd zijn in 11 jaar … Ik haatte vooral het jaar dat ik een beugel had. Ik moet zeggen, het was een heel ongemakkelijk jaar voor mij omdat ik die zomer ook door de puberteit ging… toen we eenmaal ingepakt waren, had ik andere dingen."

3 De show vermijdt met opzet hot-button-problemen om het tijdloos te houden

Levitan legde uit: "We proberen daar heel subtiel mee te zijn." Hij voegde eraan toe: "We proberen gewoon een beetje universeler, een beetje meer tijdloos en een beetje subtieler te zijn. Het zou leuk zijn als mensen de show over 20 jaar kunnen zien en ze niet zeggen: 'Oh mijn god, er is een Trump-grap.'

2 Shelley hoorde al lang van de dood van haar personage door een telefoontje

Levitan legde uit: "Onze casting director, Jeff Greenberg, kent Shelley sinds Cheers. Hij belde en vertelde haar wat het verhaal was. We stelden ons beschikbaar voor haar als ze vervolgvragen had. Ze was er heel lief voor.” Later voegde hij eraan toe: "Dit was een goede manier om een geweldig afscheid te krijgen."

1 Sarah Hyland is teleurgesteld over de laatste verhaallijn van Haley tijdens de show

Hyland vertelde Cosmopolitan dat de show had kunnen laten zien dat Haley 'haar badassery in de modewereld bezit'. Ze voegde eraan toe: Er zijn zoveel geweldige moeders die ook harde werkers zijn en uitblinken in hun werk en het elke dag doden in beide aspecten. Dat zou heel gaaf zijn geweest om te zien, vooral van iemand als Haley.'

Aanbevolen: