20 Verrassende feiten over de cast van de moderne familie

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over de cast van de moderne familie
20 Verrassende feiten over de cast van de moderne familie
Anonim

De show Modern Family verscheen in 2009 en maakt kijkers al meer dan tien jaar aan het lachen. De show werd verlengd voor een 11e seizoen en er werd aangekondigd dat dit ook het laatste seizoen van Modern Family zal zijn. De show heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder 21 Primetime Emmy Awards, 6 Writers Guild of America Awards, verschillende Emmy Awards voor Outstanding Comedy Series en een Golden Globe Award voor Best Television Series - Musical of Comedy.

Dat is nog niet eens inclusief de prijzen gewonnen door de individuele cast. De cast besloot af te zien van het kiezen van hoofdcastleden en werd in plaats daarvan vrijwillig ondersteunende castleden om ze allemaal op hetzelfde niveau te brengen. Een aantal van de castleden won de Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series.

Hoewel zou kunnen worden aangenomen dat de cast een glamoureus en gelukkig leven leidt, zul je, als je beter kijkt, ontdekken dat alle leden van de Modern Family-cast hun deel van de ontberingen hebben gehad. Elk van deze castleden heeft extreem hard gewerkt om te komen waar ze nu zijn en sommigen blijven elke dag bergen overwinnen.

Hier zijn 20 weinig bekende feiten over de Modern Family celebs.

20 Julie Bowen was erg zwanger in de eerste aflevering

Toen ze auditie deed voor Modern Family, was Julie Bowen, die Claire Dunphy speelt, zwanger van een tweeling. Ze vertelde Mensen, "Ze bleven me keer op keer binnenhalen en staren naar mijn gigantische buik, en ik dacht: 'Ik krijg deze baan nooit.'"

Hoewel het mogelijk was dat ze zou afleveren voordat ze iets filmde, gebeurde dat uiteindelijk niet. Bowen was nog 8,5 maand zwanger toen hij de piloot fotografeerde. Als je teruggaat en kijkt, kun je zien hoe ze op creatieve wijze haar buik verstopten achter graandozen, kussens of wasmanden.

19 Sarah Hyland heeft 16 operaties ondergaan

Sarah Hyland, die Haley Dunphy speelt, werd geboren met een ziekte die nierdysplasie wordt genoemd. Ze had haar eerste niertransplantatie van haar vader in 2012, toen ze 12 jaar oud was. Helaas mislukte die transplantatie in 2016 en moest ze opnieuw een niertransplantatie ondergaan, dit keer van haar broer.

In totaal heeft Hyland 16 verschillende operaties ondergaan, de meeste voordat ze vier jaar oud was. Ze vertelde Good Morning America hoe ondersteunend haar Modern Family-cast was en zei: "Ze kunnen altijd zien of ik me niet goed voel, zelfs onze rekwisietenman."

18 Ty Burrell heeft twee geadopteerde dochters

Ty Burrell en zijn vrouw Holly hebben twee geadopteerde dochters. Burrell speelt Phil Dunphy die bekend staat als een liefhebbende, maar toch geen idee en enigszins ongelukkige vader op Modern Family. Burrell vertelde E! Nieuws, Ik denk dat als Phil kinderen kan opvoeden, ik dat ook kan! … Ik hoop dat ik het net zo hard kan proberen als Phil.”

Ze adopteerden hun eerste dochter, Frances, in 2010 en hun tweede dochter, Greta, in 2012. Het paar is uiterst privé gebleven over alle details met betrekking tot de adopties, maar als we kunnen beoordelen aan de hand van de foto's, lijkt het erop dat de Burrell familie heeft veel plezier!

17 Ariel Winter was legaal geëmancipeerd

Ariel Winter speelt de nerdy en Alex Dunphy in Modern Family. Helaas kon haar echte familie niet verder verwijderd zijn van haar familie op het scherm. Winter heeft een tumultueuze opvoeding gehad en een ongezonde relatie met haar moeder.

Terwijl haar zus haar wettelijke voogd werd toen ze 14 was, werd ze uiteindelijk legaal geëmancipeerd toen ze 17 jaar oud was. Winter vertelde Seventeen: "Het is heel verdrietig voor me geweest, maar tegelijkertijd is het emotioneel en fysiek veel beter voor me geweest om alleen te zijn en een beter, veiliger huishouden en ondersteuningssysteem te hebben."

16 Ed O'Neill werd ondertekend door de Pittsburgh Steelers

Voordat Ed O'Neill Jay Pritchett was in Modern Family of Al Bundy in Married With Children, was hij gewoon een voetballer bij Youngstown State. In 1969 werd hij getekend bij de Pittsburgh Steelers als defensieve lijnwachter. Helaas was zijn periode in de NFL van korte duur omdat de Steelers hem tijdens het trainingskamp sneden en geen ander team hem tekende.

Het zou nog ongeveer 10 jaar duren voordat hij begon te acteren. Voor die tijd volgde hij het onderwijs. O'Neill verhuisde uiteindelijk in 1977 naar New York en begon zijn acteercarrière toen hij 30 jaar oud was.

15 Nolan Gould is een genie

Nolan Gould speelt Luke Dunphy in Modern Family, die bekend staat als onwetend en speels, wat ironisch is aangezien Gould een beetje een genie is. Op slechts 13 jaar oud, vlak voordat hij voor de derde keer naar de Emmy's ging, studeerde Gould af van de middelbare school.

Met een IQ van 150 is hij ook lid van Mensa, de grootste hoge IQ-vereniging ter wereld. Gould vertelde Ellen hoe dankbaar hij was en zei: Het is alsof, wat moet ik met de rest van mijn leven doen? Vanaf nu gaat het een beetje bergafwaarts.”

14 Sofia Vergara werd aangeklaagd voor haar embryo's

Sofia Vergara speelt de mooie en zelfverzekerde Gloria Pritchett in Modern Family. Vergara had twee jaar een relatie met Nick Loeb voordat ze zich verloofde. Na vier jaar samen te zijn geweest, verbrak het koppel hun verloving. Tijdens hun tijd samen creëerden ze twee embryo's en bewaarden ze in cryopreservatie voor later gebruik.

Loeb wilde ze echter gebruiken, zelfs nadat ze uit elkaar waren gegaan, en spande een rechtszaak aan. Na een ingewikkelde en lange strijd liet Loeb de rechtszaak vallen voordat de rechter klaar was om de zaak te seponeren.

13 Eric Stonestreet studeerde strafrecht voordat hij acteur werd

Soms lijken beroemdheden zo heel anders dan de gemiddelde persoon, maar ze zijn net als jij. Ze hebben dromen en ambities als ze opgroeien, en vaak zijn die dromen geen acteur!

Eric Stonestreet speelt Cameron in Modern Family, maar hij wilde niet altijd acteur worden. Stonestreet vertelde Hollywood Reporter: Mijn carrièrepad was dat ik bewaker wilde worden in een gevangenis van niveau vijf … Ik wist niet dat ik acteur wilde worden totdat ik op de universiteit zat en een toneelstuk deed en mensen zeiden dat ik goed was.”

12 Tweelingen die oorspronkelijk Baby Lily speelden, hadden een hekel aan de show

We zien altijd de glitter en glamour van een acteur, maar er is altijd een keerzijde aan elke carrière. Baby Lily werd oorspronkelijk gespeeld door een tweeling, Ella en Jaden Hiller. Halverwege seizoen twee realiseerden hun ouders zich echter dat ze niet van hun werk genoten.

Ze vertelden Vrouwendag: Dus we hebben de producenten verteld dat de meisjes niet terug zouden komen. Ze probeerden ons van gedachten te doen veranderen en boden ons steeds betere voorwaarden aan.” Ze boden zelfs aan om hun salaris te verhogen van $ 200 naar $ 34.000 per aflevering, maar het zou niet van gedachten veranderen.

11 Ty Burrell woonde in een busje

Een ander deel van het leven van een acteur dat we niet vaak te zien krijgen, is wat ze hebben doorstaan voordat ze het groot maakten. Ty Burrell woonde tijdens zijn afstuderen in een busje. Hij vertelde USA Today: "Eerlijk gezegd, sommige van mijn beste herinneringen zijn uit die periode."

Hoewel het een goede tijd in zijn leven was, gaf Burrell toe dat het zijn datingleven een beetje verpestte. "Eigenlijk, toen mijn date erachter kwam dat ik in mijn busje woonde, hoorde ik niets meer van haar… Ik realiseerde me niet dat ik de enge man in een busje was," zei hij.

10 Sofia Vergara dacht dat Ed O'Neill Spaans sprak

Sofia Vergara gaf toe dat Ed O'Neill, die haar echtgenoot op het scherm speelt, al heel lang deel uitmaakt van haar leven. Sofia groeide op in Colombia en keek naar Married…With Children. Alle stemmen waren echter nagesynchroniseerd met Spaanse stemmen, waardoor Sofia dacht dat O'Neill Spaans sprak!

Vergara vertelde Jimmy Kimmel: "Ik dacht altijd dat Ed Spaans sprak. Hij had een zeer [aantrekkelijke] stem zoals Antonio Banderas, maar toen ik hem ontmoette, deed hij dat niet."

9 Ed O'Neill heeft een zwarte band in Jiu-Jitsu

Ed O'Neill staat al meer dan 30 jaar in de schijnwerpers, dus er is veel dat we over hem weten. Ik wed echter dat je niet wist dat hij een zwarte band heeft in Braziliaans Jiu-Jitsu. Hij volgt al meer dan 20 jaar BJJ-lessen.

O'Neill traint wekelijks met Rorion Gracie, een Braziliaanse Jiu Jitsu Grand Master en ook de mede-oprichter van het Ultimate Fighting Championship. Hoewel het een tijdje heeft geduurd voordat O'Neill eindelijk die BJJ-zwarte band had, lijkt het erop dat hij ervan geniet en van plan is het nog veel langer te doen.

8 Julie Bowen heeft een pacemaker

Julie Bowen heeft een pacemaker, maar ze laat zich daar niet door afremmen. Ze is in veel bekende tv-shows en films geweest, zoals Dawson's Creek, Happy Gilmore en meest recentelijk in Modern Family.

Bowen heeft een cardiovasculaire aandoening die bradycardie wordt genoemd, wat betekent dat haar hartslag tot extreem lage niveaus kan dalen. De pacemaker, die ze kreeg toen ze begin twintig was, geeft geen problemen en treedt eigenlijk alleen in werking als ze wat extra hulp nodig heeft. En elke zeven jaar vervangen ze de batterij zoals je zou doen in speelgoed!

7 Jesse Tyler Ferguson had een operatie aan zijn gezicht veroorzaakt door huidkanker

In 2015 ging Jesse Tyler Ferguson naar IG om een foto van zichzelf te delen met een verband op zijn wang en een bijschrift met de tekst: Bedankt aan Dr. Bennett en zijn hele team voor het wegnemen van de kanker uit mijn gezicht. Veel succes met het verbergen van de hechtingen morgen @modernfamily_makeuphair!”

Ferguson moest een operatie ondergaan om huidkanker van zijn gezicht te verwijderen, en hoewel hij niet veel meer informatie heeft gegeven, lijkt het erop dat het allemaal goed is gegaan. Kort na de ervaring tweette hij: "Ik voel me geweldig en blij dat ik vrij van huidkanker ben."

6 Ariel Winter heeft een paarse riem in Taekwondo

Ariel Winter speelt misschien een nerdy meisje in Modern Family, maar we zouden IRL niet aan haar slechte kant willen staan. Winteroefeningen bijna elke dag, met trainingen zoals toning, cardio, gewichtheffen, krachttraining en zelfs Taekwondo. Ze heeft een paarse band in de Koreaanse krijgskunst. Dit zou haar op een gemiddeld niveau binnen de sport brengen.

Winter traint echter niet alleen. Ze heeft hulp van haar trainer, Coach Gunnar Peterson, die toezicht houdt op trainingen met veel beroemdheden, waaronder de Kardashians.

5 Nolan Gould speelt de banjo

Nolan Gould is zo'n beetje een genie en heeft een IQ van 150, maar hij is ook een genie met instrumenten. Hij speelt verschillende instrumenten, waaronder contrabas, banjo, piano, sitar, mandoline en zelfs de theremin.

Gould vertelde The Wall Street Journal: "Mijn huis is als een gigantische muziekwinkel, we hebben zo'n 17 of 18 verschillende instrumenten omdat iedereen in mijn huis een instrument bespeelt." Hij speelde zowel de banjo als de sitar voor Ellen in haar show. Hij zei zelfs dat hij in de toekomst misschien wat muziekalbums uit zou brengen!

4 Eric Stonestreet is eigenlijk Fizbo

Eric Stonestreet heeft gezegd dat hij als kind een clown in het circus wilde zijn. Hij was zelfs meerdere keren te zien in The Kansas City Star en de Kansas City Kansan als clown. Kansas City meldt dat hij zegt: "Als je naar die Fizbo-aflevering van het eerste seizoen kijkt, wanneer ze het artikel laten zien waarnaar ze terugflitsen, is dat het eigenlijke artikel dat over mij is geschreven en dat ben ik echt op die foto's."

Stonestreet nam zijn optreden als clown serieus en liet zelfs visitekaartjes bedrukken met 'Fizbo' erop!

3 Sofia Vergara werd gediagnosticeerd met schildklierkanker

Sofia Vergara werd in 2000 gediagnosticeerd met schildklierkanker, maar koos ervoor om de informatie in die tijd privé te houden. Uiteindelijk vertelde ze over haar ervaring.

Sofia had geen symptomen en was aanvankelijk sceptisch over het verwijderen van haar schildklier. Ze moest ook jodiumstraling ondergaan omdat de operatie niet alle kanker verwijderde. Vergara vertelde He alth dat kanker haar veranderde door te zeggen: Als je zoiets meemaakt, is het moeilijk, maar je leert er veel van. Je prioriteiten veranderen. Je zweet de kleine dingen niet.”

2 Ed O'Neill leest maar één krant

Toen Ed O'Neill van 1987-1997 in Married…With Children was, las zijn personage vaak de krant. Het personage van O'Neill in Modern Family leest ook de krant, en een fan merkte op dat het dezelfde krant is die hij 20 jaar eerder las!

Hoewel het hilarisch is, is de verklaring hiervoor eigenlijk vrij eenvoudig. Alles in het tv-programma moet wettelijk worden goedgekeurd, inclusief illustraties, muziek en zelfs kranten. Deze krant is waarschijnlijk een propkrant van een bedrijf dat is goedgekeurd voor televisie en steeds wordt herdrukt. Het zorgt zeker voor een geweldig verhaal!

1 Jesse Tyler Ferguson spreekt een personage uit in de ijstijd

Hoewel je Jesse Tyler Ferguson misschien niet in een heleboel films en tv-shows buiten Modern Family ziet, betekent dit niet dat hij niet werkt. Ferguson voegde zich bij de met sterren bezaaide cast die Ice Age: Collision Course uitsprak. Andere stemmen in de film zijn onder meer Ray Romano, John Leguizamo, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck en zelfs Jennifer Lopez.

Ferguson sprak het Shangri Llama-personage uit dat een hippie-lama was. Dit was zijn eerste geanimeerde rol en film, maar zal waarschijnlijk niet zijn laatste zijn, vooral omdat Ice Age films blijft maken!

Aanbevolen: