Alles wat Sofia Vergara heeft gezegd over het moderne gezin

Inhoudsopgave:

Alles wat Sofia Vergara heeft gezegd over het moderne gezin
Alles wat Sofia Vergara heeft gezegd over het moderne gezin
Anonim

Modern Family eindigde de 11-seizoenenloop in april 2020 als een enorm succes, niet in de laatste plaats gedreven door het charisma van Sofia Vergara in de rol van Gloria Delgado-Pritchett. Op een gegeven moment de best betaalde actrice op tv in de Verenigde Staten, ging haar aantrekkingskracht de wereld over. Sofia's eigen verhaal is een interessant verhaal met veel verborgen ups en downs. Ze studeerde tandheelkunde in haar geboorteland Colombia toen een fotograaf haar op een dag op het strand ontdekte. Ze maakte een snelle opkomst in de modellenwereld en werd een tv-persoonlijkheid in Colombia.

Op Modern Family verlichtte ze het scherm en kwam achter de schermen dicht bij mede-ster Ed O'Neil en de rest van de cast. Sommigen, zoals Sarah Hyland, hebben veel te zeggen gehad over hoe de show eindigde. Sofia is door de jaren heen altijd positief geweest over de ervaring en nu gaan zij en de rest van de cast door naar nieuwe projecten.

10 Modern gezin leidde tot het soort goedkeuringsdeals waar ze altijd van had gedroomd

Sofia heeft naam gemaakt als zakenvrouw en als actrice. “Het is leuk, het maakt allemaal deel uit van dit avontuur. Ik heb het geluk gehad te leven sinds ik Modern Family raakte en ik kon alle andere dingen doen die ik altijd al wilde doen in mijn carrière: goedkeuringen en het creëren van een parfum, een meubellijn, een kledinglijn, alle bedrijven die ik altijd in mijn hoofd had en waarom ik in de entertainmentindustrie wilde werken, ook al had ik nooit gedacht dat ik zou kunnen acteren, vertelde ze aan The Independent.

9 Ze zou blij zijn geweest met wat het einde van de show haar karakter ook gaf

Sofia sprak met Buzzfeed over het einde van de serie in 2019, toen de details nog ongeschreven waren en de contouren zelfs nog verborgen waren. Uiteindelijk kan Gloria haar carrière voortzetten terwijl Jay thuis blijft, maar ze maakte zich geen zorgen over het lot van haar personage in de finale van de show. "Gloria heeft zo'n geweldig leven en zo'n mooi gezin dat ik denk dat ik blij zal zijn met alles wat de schrijvers voor haar hebben voorbereid", vertelde ze aan Buzzfeed.

8 Ze vindt dat ze het platform moet gebruiken dat de show haar gaf om te pleiten voor LantinX-vrouwen

“Ik was een alleenstaande moeder. Ik ben een vrouw en ik ben begonnen in een bedrijf', vertelde Vergara begin 2019 aan een interviewer van het tijdschrift DuJour. Sofia werkte hard om zakelijke kansen te creëren, maar voelde dat ze ook een verantwoordelijkheid had om iets terug te geven. Het leidde tot haar werk als pleitbezorger voor andere LatinX-vrouwen. "Ik begon geld te verdienen, en werk en kansen kwamen naar me toe," zei ze, "en je zou ondankbaar zijn als het leven je al deze kansen biedt en je bent als, 'Oh nee, ik ga het niet doen.'”

7 Sofia genoot van al die prijsuitreikingen

Tijdens de Golden Globe Awards-show in februari 2020 sprak Sofia met EOnline over het einde van de show en waarom ze ervoor zorgde dat ze opdook voor alle awardshows gedurende de 11 seizoenen.

“Elf seizoenen van perfectie – super triest,” begon ze. De verslaggever sprak over het vertegenwoordigen van de show. "Vanaf de eerste keer dat ik op die show stapte en ik me realiseerde hoe speciaal het was, maakte ik het alsof ik van elke awardshow, elke uitnodiging zou genieten."

6 Ondanks haar enorme succes met MF, is Sofia realistisch over de acteerwereld

Nu de show voorbij is, zoekt Sofia naar filmrollen in plaats van naar een andere tv-serie. "Ik weet dat de kans dat ik nog een Modern Family vind erg klein zal zijn, dus ik denk dat het beter voor me is om me te concentreren op het maken van meer films als ik klaar ben. Nu zijn er meer opties op tv, omdat er Netflix, HBO en al die miniseries zijn", vertelde ze aan DuJour. “Maar ik ben best wel blij dat ik gedurende deze negen jaar heel hard heb gewerkt, dus financieel hoef ik niet gek te worden nadat het klaar is.”

5 Ze wilde dat de ervaring voor altijd zou duren

In 2018 verscheen Sofia op de Jimmy Kimmel Show. Het zou nog twee seizoenen duren voordat het echt gebeurde, maar al in 2018 werd er gesproken over het einde van de serie en Kimmel vroeg haar ernaar. "Ik wil niet dat het zo is - ik wil dat het als Law and Order is!" ze zei. “Ik wil dat het wordt zoals CSI Miami! Het is zo'n geweldige baan. Het is zo leuk om met Ed O'Neil en de rest van de cast samen te werken. Ik ga ze echt missen.”

4 Sofia is dankbaar dat ze geluk heeft gehad met het moderne gezin

Sofia sprak met DuJour magazine over het einde van de show toen deze in 2019 werd aangekondigd. Het zal heel triest zijn voor ons allemaal om een show af te maken die zo goed voor ons is geweest. We hebben het beste schema gehad, we hebben de beste mensen aan de show gehad, het is een droombaan geweest, denk ik, voor ons allemaal, 'zei ze. “Het is soms maar een keer in je leven voor een acteur om een show te vinden die zo geweldig is als Modern Family.”

3 Ze zei dat het geweldig voelde om succesvoller te zijn dan de koningin

In 2014 eindigde Sofia hoger op de Forbes 'World's Most Powerful Women List dan koningin Elizabeth. Ze sprak in 2015 met The Independent over haar carrière en schreef haar succes toe aan een connectie met vrouwelijke kijkers - en de blootstelling die Modern Family haar had gegeven.

“.. Ik zou het nooit zo goed hebben gedaan als ik niet het geluk had gehad om een rol als Modern Family te krijgen die me zo populair en een begrip maakte. Maar het voelt geweldig om voor koningin Elizabeth te staan, het is geweldig.”

2 Sofia zegt dat ze, behalve een LatinX-achtergrond, niet veel op Gloria lijkt

Hoewel Gloria Mexicaans is voor Sofia's Colombiaan, heeft ze een deel van haar afkomst en achtergrond gebruikt om de pittige vrouw van Ed O'Neills Jay Pritchett te portretteren. Maar Sofia benadrukt dat ze helemaal niet op Gloria lijkt. Net voor de première van seizoen 9 in 2017, verscheen Sofia op Good Morning America om te praten over de aflevering, die was gefilmd bij Lake Tahoe - een aflevering waarin ze Manny in verlegenheid brengt.'Dat is Gloria! Zoiets zou ik mijn zoon nooit aandoen! Nooit! ze lachte.

1 Ze is verrassend bescheiden over haar acteerwerk

Al het harde werk dat haar naar de top heeft gebracht, heeft Sofia behoorlijk nuchter gemaakt, zo lijkt het. “Ik kan niet zo kieskeurig zijn, want de waarheid is dat ik heel nieuw ben in acteren, ik heb nog nooit een acteerles gehad in mijn leven. Ik voel me altijd zeer vereerd als een regisseur of mijn agenten me bellen om me een rol aan te bieden", vertelde ze aan DuJour. “Tenzij het iets is waarvan ik weet dat ik het niet kan, bijvoorbeeld als ze [op zoek naar] zangers, ga ik natuurlijk niet naar die auditie! Als het een rol is waarvan ik denk dat ik het kan, zal ik het doen, want voor mij is het allemaal een leerervaring.”

Aanbevolen: