10 Netflix-projecten om enthousiast over te worden in 2020 (en 10 die kunnen stinken)

Inhoudsopgave:

10 Netflix-projecten om enthousiast over te worden in 2020 (en 10 die kunnen stinken)
10 Netflix-projecten om enthousiast over te worden in 2020 (en 10 die kunnen stinken)
Anonim

Terwijl streamingdiensten nu domineren, wordt Netflix nog steeds beschouwd als de leider van het pakket. Natuurlijk, Amazon, Apple TV en Disney+ hebben allemaal enorme bibliotheken, maar Netflix staat nog steeds hoog in termen van hoeveel films en tv-programma's ze per jaar produceren. Hun originele bibliotheek kan wedijveren met veel standaardnetwerken en heeft een uitstekend gamma. Ze bieden wilde actiefilms, diepe sci-fi-shows, horror, komedie en de rest. Terwijl ze zich voorheen uitsluitend op tv-programma's richtten, heeft Netflix veel originele films gescoord. Nu 2020 begint, verhoogt Netflix zijn lei om gezond te blijven tussen alle concurrentie.

Het is duidelijk dat hun originele series aandacht krijgen, waarbij Netflix elke maand een aantal nieuwe shows uitbrengt. Er komen ook enkele grote films uit, van vervolgfilms tot eerdere hits, tot enkele beroemde Hollywood-talenten uit de A-lijst. Maar sommige projecten lijken wat zorgwekkender dan andere. Voor elke geweldige Netflix-film of tv-show is er een andere die een totale blindganger is.

20 KAN STINKEN: Space Force kan een vroegtijdige komedie zijn

Afbeelding
Afbeelding

Het is een tijdje geleden dat Steve Carell zijn hand op comedy heeft uitgeprobeerd, en dit kan een ruwe terugkeer zijn. Geript van de krantenkoppen, speelt hij het hoofd van een nieuwe tak van het leger die bedoeld is om de aarde te beschermen tegen ruimtegevaren.

De komedie komt van hoe niemand helemaal zeker weet wat deze branche zou moeten doen en hoe ze met hun rare problemen omgaan. Gezien ons huidige lastige politieke klimaat, kan deze show al gedateerd raken voordat hij zelfs maar in première gaat.

19 GEWELDIG: Spenser Confidential doet een geweldige held herleven

Afbeelding
Afbeelding

Wijlen auteur Robert B. Parker was vooral bekend om zijn boeken over Spenser, een agent uit Boston die privédetective werd. Het was een populair tv-programma uit de jaren 80 en het krijgt eindelijk een opleving. Mark Wahlberg is Spenser, die terugkeert naar zijn huis in Boston om een dodelijk mysterie op te lossen.

Winston Duke speelt straatboef Hawk, die de onwaarschijnlijke bondgenoot van Spenser wordt. De film is opgenomen op locatie in Boston en belooft dit beroemde personage tot leven te brengen voor een nieuwe generatie.

18 KAN STINKEN: Hollywood van Ryan Murphy kan niet klikken

Afbeelding
Afbeelding

Ryan Murphy staat bekend om een aantal geweldige shows zoals American Horror Story en Glee, maar hij heeft geen perfecte staat van dienst. Zijn eerste Netflix-serie, The Politician, kreeg gemengde recensies en er zijn zorgen over zijn nieuwe Hollywood-serie, die zich afspeelt in de jaren 40..

Hoewel de cast veelbelovend is, weten AHS-fans hoe gemakkelijk die show kan ontsporen met te veel plots en personages. Hoewel het zou kunnen werken, is het mogelijk dat de serie zijn potentieel niet waarmaakt.

17 OPGEWELD: Selena vertelt een geweldig levensverhaal

Afbeelding
Afbeelding

In 1995 was Selena Quintanilla-Pérez de grootste zangeres in Mexico en stond ze op het punt om uit te breken in de VS. Haar moord schokte de natie terwijl ze van haar een legende maakte. Jennifer Lopez werd beroemd door haar te spelen in een film uit 1997, maar er v alt nog meer te vertellen over haar verhaal.

Vijfentwintig jaar na haar overlijden krijgt Selena haar eigen biografische serie waarin Christian Serratos haar speelt. Het onderzoekt haar opkomst van een rustig leven naar het sterrendom en zou een eerbetoon moeten zijn aan een talent dat veel te vroeg is genomen.

16 KAN STINKEN: Eurovisie kan een andere zijn Will Ferrell Dud

Afbeelding
Afbeelding

Voor elke grappige Will Ferrell-komedie zijn er minstens twee verschrikkelijke geweest. Dit past misschien in de laatste categorie, aangezien Ferrell en Rachel McAdams IJslandse zangers spelen die in 1972 deelnemen aan het beroemde Europese songfestival.

Aangezien IJsland nog 16 jaar niet echt meedeed aan het Eurovisie Songfestival, is dat een rode vlag. De cast bestond uit Pierce Brosnan en Demi Lovato, maar zal zich waarschijnlijk concentreren op Ferrell die een gek accent en andere capriolen doet voor een andere blindganger.

15 GEWELDIG: Away Is A Hilary Swank Space Drama

Afbeelding
Afbeelding

Netflix heeft geweldig werk geleverd door een aantal A-lijsttalent naar hun shows te halen. Away heeft tweevoudig Oscar-winnares Hilary Swank als astronaut die een langdurige missie naar de ruimte leidt.

Het drama belooft sci-fi te combineren met menselijke emotie terwijl deze astronauten de lange reis afhandelen. Het is lang geleden dat Swank een tv-serie heeft gemaakt, dus dit moet een groot probleem zijn en Netflix meer aanzien geven.

14 KAN STINKEN: Army Of The Dead May Be A Snyder Mess

Afbeelding
Afbeelding

Zack Snyder is niet de meest… populaire regisseur die er is. Zijn nieuwe originele Netflix-actiefilm wint dus niet echt aan populariteit. Om eerlijk te zijn, de plot is uniek omdat een stel huurlingen wordt ingehuurd om in te breken in een door zombies geteisterd Las Vegas om een kluis te bemachtigen.

Dave Bautista staat aan het hoofd van de cast, maar gezien het trackrecord van Snyder kan het een lelijke actiefilm worden in plaats van een leuke genrefilm.

13 OPGEWONDEN: Locke & Key is lang gewacht

Afbeelding
Afbeelding

Jarenlang zijn er pogingen gedaan om het cult-hitstripboek aan te passen en het is eindelijk zover. Een drietal weeskinderen gaat terug naar hun oude landhuis, waar ze een set sleutels ontdekken die krachten en deuren naar andere werelden openen. Het stelt ook een demonische kracht in staat om onze wereld te bedreigen.

De trailers laten een geweldige mix van horror en drama zien die past bij de toon van de strip. Dit wordt waarschijnlijk een grote hit bij horror- en genrefans.

12 KAN STINKEN: Hubie Halloween kan weer een Sandler Fail zijn

Adam Sandler aan de Academie voor Film
Adam Sandler aan de Academie voor Film

Adam Sandler krijgt veel lovende kritieken voor zijn beurt in Uncut Gems. Het is jammer dat hij nog steeds de behoefte voelt om domme komedies te maken. Sandler speelt de titelrol in deze film, een goedaardige man in Salem, Massachusetts, die vaak wordt bespot vanwege zijn rare manieren. Als er een moord plaatsvindt, onderzoekt hij die om een echte bovennatuurlijke dreiging te vinden.

Kevin James, Steve Buscemi en Julie Bowen behoren tot de andere sterren. Het is waarschijnlijk weer zo'n hersenloze Sandler-film die niet kan worden gelachen.

11 GEWELDIG: Mank kan nog een Fincher-klassieker zijn

Afbeelding
Afbeelding

David Fincher staat bekend om zijn fantastische drama's, zoals The Social Network en Mindhunter, die hij produceerde. In zijn Netflix-exclusieve drama speelt Oscar-winnaar Gary Oldman de rol van Herman J. Mankiewicz, de schrijver van Citizen Kane.

De film concentreert zich op de botsingen van Mankiewicz met regisseur/ster Orson Welles en hoe het voelde om te zien hoe Welles alle eer kreeg voor het meesterwerk van de film. Met Oldman en Fincher erbij, zou dit een serieuze kanshebber voor Netflix kunnen zijn.

10 KAN STINKEN: Ratched is een vreemde prequel

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest angstaanjagende schurken in de filmgeschiedenis was geen slasher-monster. Het was verpleegster Ratched, de gemene verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo's Nest. Louise Fletcher won een Oscar voor het polariserende personage. Maar haar de ster maken van haar eigen Ryan Murphy-serie is een vreemde keuze.

Sarah Paulson speelt de jongere Ratched terwijl de show onderzoekt hoe ze van een slimme jonge vrouw naar de harde verpleegster ging die we kennen. Van alle schurken die schreeuwden om een origineel verhaal, was Ratched niet een van hen.

9 GEWELDIG: The Princess Switch: Switched Again geeft ons drie Vanessa Hudgens

Afbeelding
Afbeelding

The Princess Switch was een van de recentere vakantiehits van Netflix. Vanessa Hudgens speelde de dubbele rol van een bakker en een hertogin die van plaats ruilen en uiteindelijk verliefd worden op de schoonheid van de ander.

Dus hoe zal het vervolg de lat hoger leggen? Door Hudgens een derde lookalike te laten spelen, een feestmeisje wiens aanwezigheid een enorme puinhoop veroorzaakt. Het belooft een heerlijke stoeipartij te worden om in drie rollen te pronken met Hudgens’ grote charmes.

8 KAN STINKEN: The Kissing Booth 2 is een vervolg dat niemand wilde

Afbeelding
Afbeelding

Netflix is meestal goed met zijn originele romantische komedies, maar The Kissing Booth was een mislukking. De film werd door critici bestempeld als een puinhoop die probeerde een romance op een zeer controlerende relatie te draaien.

Om de een of andere reden krijgt het een vervolg, maar het is de vraag wie het in de eerste plaats wilde. De plot betreft het centrale romantische paar dat door de universiteit is getest, wat tot nog ergere plannen zou kunnen leiden. Kiezen om een vervolg op deze film te maken is verbijsterend.

7 GEWELDIG: de oude garde heeft een onsterfelijke Charlize Theron

Afbeelding
Afbeelding

Gebaseerd op een cult-stripboek, schittert Charlize Theron in The Old Guard als de leider van een groep ervaren huursoldaten. En door "veteraan" is elk eeuwenoud en in staat om elke strijd te overleven. Ze ontdekken dat een andere onsterfelijke is "ontwaakt" en nemen haar in hun team.

Als een missie mislukt, realiseren ze zich dat iemand hun geheim heeft ontdekt en moeten ze ervoor zorgen dat ze niet worden ontmaskerd. Het concept alleen al is geweldig, terwijl de altijd fantastische Theron, zoals de ster zou moeten zorgen voor een opvallende actiehit.

6 KAN STINKEN: Bridgerton mag Shonda Rhimes-fans niet aanspreken

Afbeelding
Afbeelding

Netflix scoorde een aanzienlijke staatsgreep door Shonda Rhimes te ondertekenen. Van de producer van hits als Grey's Anatomy en Scandal werd verwacht dat ze haar gebruikelijke leuke moderne flair naar het netwerk zou brengen. In plaats daarvan bewerkt ze Bridgerton, een serie romantische romans die zich afspeelt in het Engeland van de 19e eeuw.

Het past niet goed bij Rhimes, aangezien periodedrama's niet haar gebruikelijke genre zijn. Er zijn zorgen over haar 'modernisering' van het verhaal, wat de aantrekkingskracht van de romans zou kunnen verpesten. Het kan slagen, maar het kan ook een spraakmakende misser zijn.

5 GEWELDIG: To All The Boys: PS I Still Love You zal een goed vervolg zijn

Afbeelding
Afbeelding

To All The Boys I've Loved was een van de grootste originele filmhits van Netflix. De leuke tienerkomedie was geliefd om zijn humor en hart, en het is geen wonder dat er een vervolg komt. Het zal in februari plaatsvinden en laat zien dat Lara Jean (Laura Condor) en Peter (Noah Centineo) hun neprelatie in een echte veranderen.

Als echter een van haar oude vlammen in beeld komt, vraagt Lara zich af waar haar hart ligt. De film moet de grote romantiek voortzetten om kijkers van alle leeftijden voor zich te winnen.

4 KAN STINKEN: 13 redenen waarom het eindigt met een gejammer

13 redenen waarom
13 redenen waarom

Toen 13 Reasons Why in première ging, was het meteen een hit dankzij het aangrijpende verhaal van een getroebleerde tiener die een hard einde ontmoette. Maar het tweede seizoen was een enorme teleurstelling met waardeloos schrijven, zwakke karakters en opgevoerd melodrama.

Seizoen drie was nog erger met een onnodig moordmysterie en de kritieke score daalde tot verbluffende dieptepunten. De serie eindigt met zijn vierde seizoen, maar je kunt je afvragen hoeveel fans er nog moeten zorgen.

3 GEWELDIG: Lucifer heeft een duivelse finale

Afbeelding
Afbeelding

Fans van de bovennatuurlijke procedure waren opgewonden toen Netflix het redde van annulering door Fox. Hoewel het triest is dat het eindigt met zijn vijfde seizoen, zou de show de zaken goed moeten kunnen afronden. Het gaat verder met Lucifer die gedwongen wordt politieliefde Chloe achter te laten om de troon van de hel terug te nemen. Nu probeert hij een manier te vinden om bij haar terug te komen.

Een grote beurt is dat Dennis Haysbert zal verschijnen als de vader van Lucifer, God zelf. Verwacht de gebruikelijke donkere humor als de cultserie van plan is om in stijl uit te gaan.

2 KAN STINKEN: Het bal zou de volgende "katten" kunnen zijn

Afbeelding
Afbeelding

Na de epische ramp van Cats zijn mensen op hun hoede voor een nieuwe filmmusical. Dit heeft Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden en Andrew Rannells als Broadway-acteurs wiens carrière op de helling is geraakt (vooral omdat ze een stel zelfingenomen narcisten zijn).

Ze besluiten hun imago te herstellen door een tiener uit Indiana te helpen die haar vriendin niet naar het bal mag brengen. Hoewel de cast uitstekend is, kan het uiteindelijk prekerig worden om weer een vreselijke filmmusical te maken.

1 GEWELDIG: The Crown ha alt Gillian Anderson binnen

Afbeelding
Afbeelding

Netflix' Emmy-winnende hit maakte een gewaagde zet in zijn derde seizoen door de hele cast te veranderen. Dat omvatte Oscar-winnaar Olivia Colman die bekwaam instapte als koningin Elizabeth II. Het komende vierde seizoen zal nog meer drama bieden door te focussen op het huwelijk van Charles en Diana (Emma Corrin) en hoe Elizabeth over de relatie dacht.

Groter is dat Gillian Anderson de nieuwe premier, Margaret Thatcher, zal spelen, wiens botsingen met de koningin zeker zullen sissen. Het is een belangrijke periode om de show te verkennen.

Aanbevolen: