10 redenen om in 2021 weer enthousiast te worden over de MCU

Inhoudsopgave:

10 redenen om in 2021 weer enthousiast te worden over de MCU
10 redenen om in 2021 weer enthousiast te worden over de MCU
Anonim

De nieuwste Marvel Cinematic Universe miniserie WandaVision is zo populair geworden dat het zijn streamingdienst Disney + crashte toen het in februari zijn zevende aflevering uitzond. WandaVision is slechts een van de nieuwste shows die in 2021 voor de MCU wordt aangekondigd, maar er is zoveel meer om naar uit te kijken na een onderbreking van 18 maanden vanwege het coronavirus.

2021 heeft veel in petto voor de MCU en het wordt een van de grootste jaren voor Marvel Studios. Van series na Loki en The Falcon and the Winter Soldier tot films als Black Widow en Spider-Man: No Way Home, het begin van Phase Four zal net zo indrukwekkend zijn als de eerste drie.

10 'WandaVision'

wandavision van marvel
wandavision van marvel

Actrice Elizabeth Olsen en Paul Bettany keerden terug als Wanda Maximoff en Vision voor de eerste Disney+ sitcom WandaVision toen deze op 15 januari 2021 in première ging. Vision is schijnbaar terug in de serie terwijl ze een op sitcom geïnspireerd leven leiden -up stad Westview.

Het gerucht gaat dat de serie op de een of andere manier verbonden is met de Doctor Strange-vervolgset die in 2022 wordt uitgebracht, en fans zullen ondersteunende castleden uit andere Marvel-films zien deelnemen aan de serie. De laatste aflevering wordt uitgezonden op 5 maart 2021.

9 'The Falcon And The Winter Soldier'

de valk en de wintersoldaat
de valk en de wintersoldaat

Acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan keren terug als Falcon en de Winter Soldier in deze Disney+ serie die op 19 maart 2021 in première gaat. Het zal ook acteur Wyatt Russell introduceren als John Walker / U. S. Agent als de keuze van de regering om de Captain America-mantel over te nemen, ondanks het feit dat Steve Rogers zijn schild aan Sam Wilson overhandigde.

Zal de serie eindigen als Sam de rol van Captain America overneemt? Fans zullen moeten afwachten wanneer het in maart in première gaat.

8 'Loki'

loki disney + serie
loki disney + serie

Tom Hiddleston is terug als Loki in de Disney+-serie Loki, die op 11 juni 2021 in première gaat. Ondanks dat zijn personage een aantal keren sterft, lijkt het erop dat Loki terug is en samenwerkt met de TVA (Time Variance Agency).

Met deze alternatieve tijdlijnversie zullen fans vermoedelijk meer te weten komen over de TVA-organisatie, zoals we leerden over S. W. O. R. D. in WandaVision, evenals hoe enorm het MCU-multiversum zou kunnen zijn, zoals The Wrap meldde.

7 'Black Widow'

zwarte weduwe film 2021
zwarte weduwe film 2021

Black Widow met Scarlett Johansson in de hoofdrol als Natasha Romanoff zou Marvel Cinematic Universe: Phase Four beginnen, maar het werd uitgesteld vanwege het coronavirus. Het heeft echter een filmpremièredatum van 7 mei 2021 en zal de gebeurtenissen van Captain America: Civil War volgen met Romanoff op de vlucht terwijl ze met haar verleden omgaat.

Terwijl fans het lot van Romanoff al kennen, zal de film waarschijnlijk verder ingaan op het Black Widow-programma en de geschiedenis van Romanoff.

6 'Shang-Chi en de legende van de tien ringen'

'Shang-Chi-legende van de tien ringen&39
'Shang-Chi-legende van de tien ringen&39

Acteur Simu Liu zal zijn debuut maken als Shang-Chi in Marvel's nieuwe film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, die op 9 juli 2021 wordt uitgebracht. Volgens The Wrap zullen fans meer te weten komen over de bekwame krijgskunstenaars, de Mandarijn, die wordt gespeeld door Tony Chiu-Wai Leung, en meer over de mysterieuze Ten Rings-organisatie.

5 'Wat als…?'

wat als…? van wonder
wat als…? van wonder

Wat als…? zal de eerste animatieserie in de MCU zijn die onderzoekt wat er zou gebeuren als de grote gebeurtenissen in de films anders zouden plaatsvinden. Jeffrey Wright speelt de hoofdrol als de Watcher, die de Disney+-serie vertelt, en zal uit 10 afleveringen bestaan.

Er is geen vaste releasedatum, maar het zal naar verwachting medio 2021 in première gaan op de streamingdienst.

4 'Eternals'

Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek en Kumail Nanjiani uit de Marvel's 'Eternals' cast
Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek en Kumail Nanjiani uit de Marvel's 'Eternals' cast

Fans weten al dat Marvel's Eternals een met sterren bezaaide cast zal hebben bestaande uit Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden, Salma Hayek en Kumail Nanjiani, om er maar een paar te noemen.

De film volgt de 'Eternals' - een onsterfelijk buitenaards ras dat zich zal herenigen nadat ze uit hun schuilplaats zijn gekomen om de strijd aan te gaan met hun kwaadaardige tegenhanger, de Deviants. De release staat gepland voor later dit jaar, op 5 november 2021.

3 'Spider-Man: No Way Home'

nieuwe spiderman-film van marvel
nieuwe spiderman-film van marvel

Onlangs werd onthuld dat de aankomende Spider-Man-film Spider-Man: No Way Home zal heten en dat Tom Holland voor de laatste keer zal terugkeren in zijn spideypak, tenminste als Marvel Studios en Sony kan opnieuw samenwerken en nog een film uitbrengen.

Doctor Strange zal in de film verschijnen als mentor van Spider-Man, die voorheen in handen was van Tony Stark, gespeeld door Robert Downey Jr., het zal ook op de een of andere manier mogelijk aansluiten bij het vervolg op Doctor Strange komt uit in 2022. De film heeft een releasedatum van 17 december 2021.

2 'Hawkeye'

hawkeye miniserie ingesteld voor 2021
hawkeye miniserie ingesteld voor 2021

Hawkeye krijgt ook zijn eigen miniserie op Disney+, maar zonder een vaste releasedatum in 2021. De show volgt de originele Avenger, gespeeld door acteur Jeremy Renner, terwijl hij Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld, traint om wees de nieuwe Hawkeye.

De show vindt plaats na de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame en zal fans kennis laten maken met het nieuwste Hawkeye-personage.

1 'Mevr. Marvel'

ms marvel miniserie ingesteld voor 2021
ms marvel miniserie ingesteld voor 2021

Disney+ zal ook Ms. Marvel van Marvel Studios streamen, waarin Iman Velani de 16-jarige superheld speelt, Kamala Khan, Ms. Marvel, een Pakistaans-Amerikaans meisje dat de eerste moslimsuperheld in de strips.

Volgens The Wrap zal Velani haar rol hernemen in de film, Captain Marvel 2, die in 2022 uitkomt. Er is nog geen exacte releasedatum voor mevrouw Marvel, maar het zal waarschijnlijk een premièredatum zien eind 2021.

Aanbevolen: