Peter Cullen niet enthousiast over Netflix' Transformers-serie 2020

Inhoudsopgave:

Peter Cullen niet enthousiast over Netflix' Transformers-serie 2020
Peter Cullen niet enthousiast over Netflix' Transformers-serie 2020
Anonim

Of je nu opgroeide met het kijken naar de klassieke Transformers-tekenfilms of op de kar van de Bayformers sprong, op een of ander moment hoorde je de iconische stem van Peter Cullen klinken. De legendarische acteur heeft franchise-lead Optimus Prime talloze keren geportretteerd en is de enige persoon die we in de rol kunnen zien. Dat gezegd hebbende, was het nogal een schok om te horen dat Netflix een heel andere acteur cast in Transformers: War For Cybertron.

In plaats van veteraan Peter Cullen te rekruteren voor de Autobot-leider, koos Netflix ervoor om met Jake Foushee in zee te gaan. De beslissing is niet zo verrassend, aangezien Foushee in het verleden Prime heeft geportretteerd, hoewel het lijkt alsof Cullen de eerste in de rij had moeten zijn. Zijn naam zou natuurlijk een grote aantrekkingskracht zijn geweest voor fans, zo liep het natuurlijk niet.

Wat Peter Cullen te zeggen had over de Netflix-serie

Afbeelding
Afbeelding

Cullen had zelf sterke woorden over Netflix die niet-vakbondspersoneel inhuurde om zijn rol over te nemen. Hij sprak in maart op GalaxyCon, waar hij zijn afkeuring uitte over wat de streaminggigant hem en zijn medesterren heeft aangedaan. Men kan stellen dat Cullen geen juridisch eigendom heeft over Optimus Prime, dus wie Netflix wil inhuren, hoeft zich weinig zorgen te maken.

Cullen wijst er echter op dat het gebruik van niet-vakbondspersoneel "de bescherming ondermijnt die de vakbonden van de acteurs hen bieden". Het is ook een onuitgesproken regel in de entertainmentindustrie dat je de rol van een andere acteur niet zonder hun goedkeuring overneemt, vooral als de genoemde acteur nog steeds in staat is om zijn werk te doen.

Naast het negeren van Cullen uit het project, ging Netflix ook met een andere acteur om de favoriete schurk Megatron uit te spreken. Frank Welker speelt de rol al zolang we ons kunnen herinneren, en het was net zo schokkend om te horen dat Jason Marnocha hem zou vervangen als de Decepticon-leider. Welker zat ook in het panel op GalaxyCon om zijn zorgen te uiten, wat bijdroeg aan Cullens aanvankelijke gevoelens.

Met zowel de Autobot- als Decepticon-leiders ingesproken door nieuwe acteurs, zal de weg die voor ons ligt voor Transformers: War For Cybertron moeilijk zijn. De nieuwste aflevering heeft een waardige premisse, maar zoals we eerder vermeldden, heeft Netflix een geheel nieuwe groep acteurs geworven - die in niets lijken op de originelen - een nadeel voor de anime.

Er is echter één optie die Netflix kan overwegen als seizoen 3 zo slecht blijkt te zijn als we denken: herschikking van de War For Cybertron-personages. Een kleine verandering zoals een nieuwe cast maakt op het eerste gezicht misschien geen groot verschil, maar het terugbrengen van iconische stemmen als Peter Cullen en Frank Welker zou de status-quo kunnen verhogen. Het enige probleem is dat de ervaren acteurs zo'n aanbod misschien niet accepteren.

Zoals eerder vermeld, zijn Welker en Cullen niet blij met de manier waarop Netflix acteurs voor Transformers: War For Cybertron heeft geworven, en het is niet waarschijnlijk dat ze hun standpunt zullen veranderen. Een aanzienlijk salaris zou een goede stimulans kunnen zijn om aan te bieden, hoewel het onwaarschijnlijk is dat Cullen of Welker op dit moment zullen accepteren. Er kan van alles gebeuren, maar fans moeten er niet op rekenen dat een van hen in de toekomst met Netflix gaat werken.

Aanbevolen: