15 Dingen die Mila Kunis en de cast hebben gezegd over die show uit de jaren 70

Inhoudsopgave:

15 Dingen die Mila Kunis en de cast hebben gezegd over die show uit de jaren 70
15 Dingen die Mila Kunis en de cast hebben gezegd over die show uit de jaren 70
Anonim

That '70s Show is een geweldige tv-show om naar te kijken uit de late jaren '90 en vroege jaren 2000. De show gaat over een groep tieners die in de jaren 70 leven, samen in een kelder rondhangen en de hoogte- en dieptepunten van het opgroeien ervaren. In de show spelen Mila Kunis als Jackie Burkhart, Laura Prepon als Donna Pinciotti en Ashton Kutcher als Michael Kelso. Het bevat ook Danny Masterson als Steven Hyde, Topher Grace als Eric Foreman en Wilmer Valderrama als Fez. Dit team van acteurs werkte zo perfect samen en we kunnen het ons niet anders voorstellen!

That '70s Show liep acht succesvolle seizoenen, beginnend op 23 augustus 1998 en eindigend op 18 mei 2006. Lees verder om erachter te komen wat Mila Kunis en de rest van de cast te zeggen hadden over de show, over het leven na de show, en over elkaar!

15 Mila Kunis reflecteerde op haar tijd tijdens het filmen van de show met Ashton Kutcher

Mila Kunis verscheen op NBC's Sunday Sitdown With Willie Geist en zei: "Ik zeg dit niet als een grap, maar [hij] deed letterlijk mijn scheikunde-huiswerk. Ik dacht dat hij in orde was, hij was een aardige vent, we werkte samen en soms viel hij thuis af." Ze verduidelijkte het feit dat ze toen gewoon platonische vrienden waren.

14 Wilmer Valderrama had er spijt van dat hij niet op de bank zat

Wilmer Valderrama zei: "Mijn grootste spijt is dat ik de kelderbank van That '70s Show niet heb meegenomen." Die bank is waar de personages bij elkaar zaten wanneer ze rondhingen, illegale middelen gebruikten, en diepgaande gesprekken met elkaar voeren in elke aflevering.

13 Laura Prepon zei dat de show uit de jaren 70 haar voorbereidde op het einde van Orange Is The New Black

Op de vraag hoe ze zich voelde over het filmen van het laatste seizoen van Orange is the New Black, zei Laura Prepon: "Die show uit de jaren 70 duurde acht jaar en ik ben opgegroeid met die show. Ik begon met die show toen ik 18 was. Dus ik was voorbereid en wist wat ik kon verwachten. Ik wist van het verdriet, en bij gebrek aan een beter woord, de postpartumervaring die plaatsvindt nadat een langlopende show is afgelopen, dus ik was erg voorbereid op wat zou komen."

12 Topher Grace sprak over de relatie van Mila Kunis en Ashton Kutcher

Topher Grace sprak over de verbintenis van Mila en Ashton toen hij zei: "Het was verrassend voor ons allemaal, ja, alleen omdat dat toen niets was [tijdens de show]. Als je erover nadenkt, het is allemaal zoals de middelbare school. We speelden eigenlijk middelbare scholieren, en het zou zijn alsof twee van je geweldige vrienden van de middelbare school opgroeiden, naar de universiteit gingen, een baan hadden en dan echt bij elkaar kwamen. Het is zo cool."

11 Wilmer Valderrama sprak over een showfilm uit de jaren 70

In een interview met Entertainment Tonight zei hij: We hebben een gesprek gehad over een That's '70s-film. En we hebben een gesprek gehad over: 'Kan dit echt zijn? Kan het gebeuren?’ We zijn er klaar voor. Er is op dit moment niets in de maak en ik geloof dat we het allemaal een beetje te druk hebben om het voor elkaar te krijgen.”

10 Laura Prepon hield er niet van om polyester te dragen op de set van de show

In een interview met Hollywood zei Laura Prepon: "Ik hou gewoon niet van al het polyester. En de wijde broeken - de groten - zijn behoorlijk slecht. Sommige dingen die Wilmer draagt, zijn slecht. En Debra Jo [Rupp, die Kitty Forman speelt]." Ze waren gekleed om ons te laten geloven dat ze leefden in de jaren 70!

9 Ashton Kutcher sprak over zijn leeftijdsverschil met Mila Kunis

Ashton Kutcher zei: Het was echt raar. Ik dacht: 'Is dit niet illegaal? Mag ik-mag ik?' Het was heel ongemakkelijk, want ik ben net een 19-jarig kind. Ze was 14! Ze was net mijn kleine zusje. Ik wilde zeker weten dat ze in orde was.' Naarmate ze ouder werden, deed hun leeftijdsverschil er niet zoveel toe!

8 Topher Grace zei dat hij nooit auditie deed voor die show uit de jaren 70

In een interview met Vice zei Topher Grace: "Ik heb 20 jaar geleden nooit auditie gedaan voor That '70s Show. Ik ging gewoon naar binnen met alleen een schooltheaterachtergrond. Toen ze me voor het eerst belden, boden ze niet aan me de rol, ze vroegen gewoon of ik iets wilde uitproberen. Ik denk dat ik me voorstelde dat ik zou falen, maar ik deed het toch."

7 Ashton Kutcher sprak over zijn eerste kus met Mila Kunis

In een interview op The Howard Stern Show zei Ashton Kutcher: "Ik denk dat ik haar eerste kus was, zoals in de show. We hebben onze eerste kus herdacht in een tv-show." Het feit dat hun eerste kus is opgenomen zodat de wereld ze kan zien, is eigenlijk best romantisch en buitengewoon schattig!

6 Mila Kunis gaf toe dat ze over haar leeftijd loog om de rol te krijgen

Mila Kunis was pas veertien jaar oud toen ze begon te acteren in That '70s Show als Jackie Burkhart. Alle anderen in de show waren jaren ouder dan zij. Het goede nieuws is dat ze goed bij de rest van de cast past. Ze heeft de persoonlijkheid van Jackie Burkhart helemaal geperfectioneerd!

5 Wilmer Valderrama dacht na over het spelen van Fez, een buitenlander

Wilmer Valderrama zei: "Ik heb daar in de loop der jaren veel over nagedacht en ik denk dat we veel gelijk hebben. De viering van vriendschap en hoe Fez als gelijke werd behandeld. Hij was een van de bende." Het is geweldig dat de schrijvers van de show hun best hebben gedaan om ervoor te zorgen dat elk personage werd opgenomen.

4 Mila Kunis beschreef het moment waarop ze Ashton Kutcher aantrekkelijk vond

Tijdens haar NBC's Sunday Sitdown With Willie Geist-interview, zei Mila Kunis: "Ik had een moment waarop ik dacht: 'Nou, hij is knap.' En voor het eerst in mijn leven dacht ik dat Ashton echt knap was." Ze moest wel een beetje verliefd op hem zijn geweest om nu haar man te zijn!

3 Laura Prepon zei dat zij en haar castmates feedback over het script boden

In een interview met Hollywood zei Laura Prepon: "In onze scriptdoorlopen geven we wat feedback, maar we blijven redelijk dicht bij wat ons wordt gegeven. Het is gewoon zo'n goed spul. Ik bedoel, er kijken zoveel meer mensen naar deze show dan toen het begon - er wordt veel meer aandacht aan besteed." De dialoog was altijd geestig!

2 Topher Grace voelde zich gelukkig door die show uit de jaren 70

In een interview met Vice zei Topher Grace: "Ik had echt geluk dat ik niet alleen met al die getalenteerde mensen meedeed aan That '70s Show, maar ook in een show terechtkwam die het zo goed deed voor ons allemaal. moeten kiezen wat we wilden doen vanaf daar. Je moet weten dat acteurs dat niet vaak kunnen doen of dat soort privileges hebben."

1 Mila Kunis zei "misschien" voor een reboot

Op Comic-Con in 2018 werd Mila Kunis gevraagd of ze interesse had om deel te nemen aan een reboot van That '70s Show. Ze reageerde door te zeggen: "Weet je misschien? Ik kan geen 'nee' zeggen, want we zijn allemaal nog steeds erg goede vrienden, maar we bevinden ons allemaal op zulke verschillende plaatsen in ons leven." We zouden graag een reboot zien!

Aanbevolen: