20 tv-programma's om naar te kijken als je de oerkn altheorie mist

Inhoudsopgave:

20 tv-programma's om naar te kijken als je de oerkn altheorie mist
20 tv-programma's om naar te kijken als je de oerkn altheorie mist
Anonim

12 seizoenen lang was "The Big Bang Theory" een sitcom die lovende kritieken en indrukwekkende beoordelingen ontving. Afgezien daarvan oogstte de CBS-show ook 55 Emmy-nominaties en 10 Emmy Awards.

En dus waren veel mensen verdrietig toen ze hoorden dat de show ten einde liep. Onder de cast werd het vrij snel emotioneel voor serie-stamgasten Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Simon Helberg en Kunal Nayyar. Zoals Bialik tegen Variety had gezegd: "Het is als een lange, uitgesponnen dood. Het is één ding om een persoonlijke ervaring te hebben waar een baan van negen jaar - of 12, voor sommige van de cast - eindigt, maar we hebben het heel publiekelijk gedaan."

The "Big Bang Theory" zond zijn laatste aflevering uit in 2019. En nu we geen nieuwe afleveringen meer kunnen verwachten, is het misschien tijd om andere tv-programma's te bekijken die behoorlijk lijken op de hitshow. Bekijk onze lijst:

20 "Sheldon" geeft je meer inzicht in de jeugd van Sheldon Cooper

Sheldon
Sheldon

In de show "Young Sheldon" is de enige focus Sheldon Cooper terwijl hij opgroeit in Texas. Parsons, die Sheldon speelde in "The Big Bang Theory", zei dat hij al uitgebreid werk heeft verricht aan deze nieuwere show. De Emmy-winnaar vertelde TV Line: "In feite heb ik al voice-overs [op Young Sheldon] gedaan van leeftijden die ouder zijn dan ik ooit heb gekregen met Sheldon [op Big Bang]."

19 "Silicon Valley" brengt een groep IT-professionals samen die proberen succes te behalen

Siliconen vallei
Siliconen vallei

In de show 'Silicon Valley' ontmoet je een programmeur genaamd Richard die een app maakt die bekend staat als Pied Piper, terwijl vijf andere programmeurs ook proberen een succesvolle carrière na te streven. De cast van de show bestaat uit Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani en Martin Starr. Je kunt de show online bekijken op HBO.

18 "The Orville" is een moderne ode aan 'Star Trek'

De Orville
De Orville

Zoals je je misschien herinnert, verwijzen de jongens van "The Big Bang Theory" tijdens de hele show meestal naar 'Star Trek'. En zoals je weet, is de held van Sheldon Mr. Spock. Nou, "The Orville" is toevallig Seth MacFarlane's manier om 'Star Trek' te eren. Je kunt de afleveringen van seizoen twee online bekijken op Fox. Ondertussen verhuist de show naar Hulu voor het derde seizoen.

17 "3rd Rock From The Sun" is de perfecte sciencefictionshow voor je innerlijke nerd

3e rots van de zon
3e rots van de zon

In de show '3rd Rock from the Sun' kom je oog in oog te staan met een groep buitenaardse wezens die zich voordoen als een menselijke familie. De cast van de show bestaat uit John Lithgow, Kristen Johnston, Jane Curtin en Joseph Gordon-Levitt. Volgens Decider is de show beschikbaar op Amazon Prime, YouTube en VUDU.

16 Volg het leven van drie Britse IT-professionals op "The IT Crowd"

De IT-menigte
De IT-menigte

De Britse sitcom "The IT Crowd" geeft een kijkje in het leven van mensen op de IT-afdeling van een groot bedrijf. De cast bestaat uit Chris O'Dowd, Graham Linehan, Katherine Parkinson, Richard Ayoade en Matt Berry. De show heeft misschien zijn laatste aflevering uitgezonden in 2013, maar je kunt hem vandaag nog steeds streamen op Netflix.

15 "Community" is een sitcom over een stel mensen die samenkomen in Community College

Gemeenschap
Gemeenschap

In "Community" smeden mensen met verschillende achtergronden een vriendschap na een ontmoeting op een Community College. In de show spelen Donald Glover, Alison Brie, Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, John Oliver, Chevy Chase, Yvette Nicole Brown en Chevy Chase. Volgens Decider kun je de show streamen op Hulu, VUDU en YouTube.

14 In "Breaking Bad" is het hoofdpersonage ook een man van de wetenschap… Soort van

Breaking Bad
Breaking Bad

De show "Breaking Bad" draait om een personage met de naam W alter White. Hij is geen wetenschapper zoals Sheldon, maar hij is een scheikundeleraar. Op een gegeven moment ontdekt W alter dat hij kanker heeft en besluit hij meth te gaan koken om zijn medische kosten te betalen. In de show spelen Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul en Bryan Cranston als W alter White. Je kunt het streamen op Netflix.

13 "How I Met Your Mother" draait ook om een hechte groep vrienden

Hoe ik je moeder heb ontmoet
Hoe ik je moeder heb ontmoet

Natuurlijk, het verhaal wordt achterstevoren verteld. Maar op de show "How I Met Your Mother" ontmoeten we een groep van vijf vrienden die praktisch alles samen doormaken, net als op "The Big Bang Theory". De show met Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan en Neil Patrick Harris. Je kunt de show streamen op Netflix.

12 "Futurama" is een geanimeerde sitcom waar interplanetaire levering mogelijk is

Futurama
Futurama

Waarom krijgen we het gevoel dat de jongens van "The Big Bang Theory" graag de wereld van "Futurama" willen verkennen? In deze geanimeerde sitcom ontmoeten we Philip J. Fry, een pizzajongen die naar de verre toekomst wordt gestraald. Maar maak je geen zorgen, hij vindt weer een andere baan als bezorger. Bekijk deze show op Hulu, Comedy Central en Syfy.

11 "Lost In Space" is een futuristisch avontuur dat je nu kunt bekijken

Verdwaald in de ruimte
Verdwaald in de ruimte

We kunnen niet anders dan denken dat ruimtereizen iets is dat jongens van "The Big Bang Theory" graag zouden willen ontdekken. Howard was tenslotte al naar de ruimte gegaan. In deze show stort een familie neer op een onbekende planeet vanwege een scheur in het ruimte-tijd continuüm. De show is al geannuleerd, maar je kunt de eerste twee seizoenen bekijken op Netflix.

10 "The Flash" viert een van Sheldons favoriete personages

De flits
De flits

Sheldon Cooper is misschien verliefd op Amy, maar hij houdt nog steeds erg veel van Flash. Gelukkig voor jou geeft deze CW-serie je een beter inzicht in wie Flash is en wat hij kan. Grant Gustin schittert als Barry Allen, een.ka Flash. Hij wordt vergezeld door Danielle Panabaker, Candice Patton, Carlos Valdes en Tom Cavanagh.

9 "Black Mirror" biedt een grimmige kijk op hoe technologie ons leven kan beïnvloeden

Zwarte spiegel
Zwarte spiegel

In de Netflix-show 'Black Mirror' ontmoeten we allerlei soorten individuen die uiteindelijk door technologie worden gemanipuleerd. Zoals Netflix uitlegde: "Deze sci-fi anthologiereeks verkent een verwrongen, hightech nabije toekomst waar de grootste innovaties van de mensheid en de donkerste instincten botsen." Enkele van de sterren die in de show zijn verschenen, zijn Hayley Atwell, Bryce Dallas Howard, Jon Hamm, Daniel Kaluuya en Letitia Wright.

8 "Rick And Morty" is een geanimeerde show over een gekke wetenschapper

Rick en Morty
Rick en Morty

In de show 'Rick and Morty' ontmoet je meteen Rick Sanchez, een gekke wetenschapper die ook graag drank drinkt. Ondertussen wordt hij vaak vergezeld door zijn kleinzoon, Morty Smith. En samen zouden de twee naar verschillende realiteiten en dimensies reizen met behulp van Rick's vliegende auto. Je kunt de show bekijken op Netflix.

7 In de show "Chuck" worden overheidsgeheimen gedownload in iemands brein

Chuck
Chuck

Voor een man die Chuck heet, wordt het gek als hij verschillende regeringsgeheimen in zijn brein downloadt. Voor het geval je het je afvraagt, hij had toegang tot de CIA en de NSA. De show sterren Zachary Levi als Chuck. Hij wordt vergezeld door Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Yvonne Strahovski en Joshua Gomez. Volgens Decider kun je "Chuck" bekijken op Microsoft en VUDU.

6 "Altered Carbon" omvat alles wat met sciencefiction te maken heeft

Gewijzigde koolstof
Gewijzigde koolstof

In de Netflix-serie 'Altered Carbon' herwint een gevangene een nieuw leven na 250 jaar op ijs te hebben doorgebracht. En om vrijheid te krijgen, hoeft hij alleen maar een moord op te lossen. De cast van de show bestaat uit Chris Conner, Joel Kinnaman, Martha Higareda, Dichen Lachman en Renee Elise Goldsberry. Het tweede seizoen zal beschikbaar zijn op 27 februari.

5 "The Tomorrow People" onderzoekt de mogelijkheid van geëvolueerde mensen

De mensen van morgen
De mensen van morgen

In de show 'The Tomorrow People' maak je kennis met Stephen Jameson, een tiener die in zijn slaap begint te teleporteren. Hij hoort ook stemmen, die hem uiteindelijk naar The Tomorrow People leidden. Deze CW-show met Luku Mitchell, Robbie Amell, Peyton List, Aaron Yoo en Mark Pellegrino. Je kunt de show streamen op CW Seed.

4 "Stranger Things" combineert sci-fi met fantasie en horror

Vreemde dingen
Vreemde dingen

In de Netflix-serie 'Stranger Things' begint het verhaal met een jongetje dat verdwijnt uit een klein stadje. Dit leidt op zijn beurt tot de ontdekking van 'angstaanjagende bovennatuurlijke krachten' en 'geheime experimenten'. De cast bestaat uit David Harbour, Winona Ryder en Finn Wolfhard. Bekijk vandaag nog alle drie de seizoenen van de show.

3 "Mom" is Chuck Lorre's andere zeer succesvolle sitcom

Mama
Mama

Na het creëren van "The Big Bang Theory", kan niemand ontkennen dat Chuck Lorre een genie is. En dus zouden we het volkomen begrijpen als je zijn andere CBS-sitcom, 'Mam', wilt bekijken. Deze sterren Allison Janney, Anna Faris, Jaime Pressly, Beth Hall en Mimi Kennedy. Vorig jaar werd de show verlengd voor het zevende en achtste seizoen.

2 Op de "Scorpion" redt een groep nerds altijd de dag

Schorpioen
Schorpioen

De jongens van "The Big Bang Theory" zijn misschien blij om te horen dat nerds de neiging hebben om alles te redden en iedereen te redden in de show "Scorpion. In dit CBS-drama zijn Elyes Gabel, Katharine McPhee, Jadyn Wong, Robert Patrick en Eddie Kaye Thomas te zien. Tegenwoordig kun je afleveringen streamen op CBS All Access, iTunes en YouTube.

1 Vang Kaley Cuoco in de komende serie "The Flight Attendant"

De stewardess
De stewardess

Als je Kaley Cuoco op je tv-scherm mist, maak je geen zorgen. Deze actrice speelt de hoofdrol in de aankomende HBO Max-serie 'The Flight Attendant'. Er wordt gezegd dat deze show draait om het personage van Cuoco, Cassandra Bowden. Ze wordt wakker in een hotelkamer en ziet naast haar een lijk. De show zal naar verwachting dit jaar in première gaan.

Aanbevolen: