20 shows om te kijken als je Pretty Little Liars mist

Inhoudsopgave:

20 shows om te kijken als je Pretty Little Liars mist
20 shows om te kijken als je Pretty Little Liars mist
Anonim

Pretty Little Liars was een van die mysterieuze tv-shows die altijd nieuwe cliffhangers en talloze dramatische momenten beloofde. Zelfs als ze soms verwend werden (hey, het is moeilijk om van het internet af te blijven…), we zouden nog steeds dol zijn op elke nieuwe aflevering, en we waren nog steeds op zoek naar de vijf hoofdpersonen en hun partners.

De show is sinds juni 2017 uit de lucht en in het tijdperk van spin-offs en voortzettingen zou het best geweldig zijn om een revival van Pretty Little Liars te zien. Maar aangezien ons dat helemaal niet is beloofd, is het tijd om wat andere tv-programma's te zoeken om net zo enthousiast over te worden. Er is veel geweldige tv-content die wacht op ons om te binge.

Blijf lezen voor een aantal tv-series waar fans van Pretty Little Liars zeker van zullen genieten.

20 Pretty Little Liars: The Perfectionists is een mysterieuze spin-off

de perfectionisten
de perfectionisten

Als we The Perfectionists nog niet hebben gezien, is dit zeker het moment. Het is een mysterieuze spin-off van Pretty Little Liars over een moord op een universiteitscampus.

Zoals de titel al doet vermoeden, zijn de personages allemaal totaal geobsedeerd door perfect te zijn, wat er ook gebeurt, en als we het gat moeten vullen dat PLL heeft achtergelaten, zou dit een heel goede keuze zijn.

19 BH90210 heeft sappige momenten plus een donkere verhaallijn

BH90210
BH90210

BH90210 is de reboot van Beverly Hills, 90210 die in de zomer van 2019 werd uitgezonden, en het is perfect voor PLL-fans omdat het sappige momenten en een donkere verhaallijn heeft. De acteurs spelen zichzelf terwijl ze een reboot filmen (dus het is meta) en ze worden ook gevolgd. Het is erg leuk om naar te kijken.

18 American Horror Story: 1984 heeft jeugddrama

Amerikaans horrorverhaal 1984
Amerikaans horrorverhaal 1984

Zelfs als we niet elk seizoen van American Horror Story hebben gezien, kunnen we waarderen dat het laatste seizoen, 1984, jeugddrama bevat en een kijk is op horrorfilms uit de jaren 80.

Het is geweldig als we van Pretty Little Liars houden, omdat beide tv-programma's jongere personages hebben die vriendschappen sluiten en omgaan met verliefdheden.

17 PLL-fans kunnen de nieuwe serie van Lucy Hale, Katy Keene, bekijken

katy keeke
katy keeke

Fans herinneren zich Lucy Hale's Pretty Little Liars-personage, Aria Montgomery, die een stijlvolle dressoir is, een goed persoon en de liefde van het leven van Ezra Fitz.

Tegenwoordig speelt Lucy Hale de hoofdrol in een nieuwe show, en het is er een die we moeten bekijken. Katy Keene is een spin-off van Riverdale en aangezien er tot nu toe maar een paar afleveringen zijn geweest, kunnen we snel bijpraten.

16 Sharp Objects biedt een mysterie dat fans kunnen uitpakken

Scherpe voorwerpen
Scherpe voorwerpen

Als fans ervan hielden het mysterie van Pretty Little Liars uit te pakken, of het nu gaat om de piloot wanneer Ali's vrienden zich afvragen waarom ze verdween of later wanneer ze terugkomt in Rosewood, ze zullen dol zijn op Sharp Objects. Het was een miniserie met in de hoofdrol Amy Adams die in 2018 voor acht afleveringen werd uitgezonden.

15 Nancy Drew zit vol met groot mysterie

Nancy drew
Nancy drew

Zijn we op zoek naar een grote mysterieshow om naar te kijken als we PLL missen ?

Onze wensen zijn beantwoord met het CW-drama Nancy Drew. Een nieuwe bewerking van het beroemde verhaal over een tienermeisje dat werkt als een onofficiële detective, de show is momenteel in zijn eerste seizoen en bevat vriendschap, liefdesverhalen en drama.

14 Bekijk huiveringwekkende avonturen van Sabrina voor klassieke tieners en bovennatuurlijke elementen

huiveringwekkende avonturen van sabrina
huiveringwekkende avonturen van sabrina

Of we nu in Chilling Adventures of Sabrina gaan voor de klassieke tienerelementen (zoals de schattige romance van Sabrina en haar vriend Harvey) of bovennatuurlijke verhalen, het is veilig om te zeggen dat we alles willen binge. Gelukkig zijn er nu drie hele seizoenen op Netflix voor ons kijkplezier, dus we kunnen er meteen in springen.

13 De Society gaat ook over populariteit en vriendschap

de gemeenschap
de gemeenschap

Populariteit en vriendschap zijn twee grote thema's op Pretty Little Liars. Tussen Ali's heerschappij over haar vriendengroep en de leugenaars die samenwerken over een gemeenschappelijk doel (het verslaan van de mysterieuze figuur die bekend staat als 'A'), denken we constant aan deze twee dingen. We zouden The Society van Netflix eens moeten bekijken, waarin dezelfde elementen worden onderzocht.

12 Riverdale biedt altijd veel verslavende plotlijnen

rivierdal
rivierdal

De verslavende verhaallijnen blijven maar komen in tienerdrama Riverdale. Nu in zijn vierde seizoen, is de serie een aanpassing van de Archie-stripboekenreeks, en het is echt mooi gedaan.

We zullen geboeid zijn door Betty, Veronica, Archie en Jughead en alles wat ze ontdekken over hun kleine stad in elke aflevering.

11 Bedriegers zullen kijkers ook super geïnteresseerd houden

bedriegers
bedriegers

Imposters zullen kijkers super geïnteresseerd houden, dus het is een goede serie om te beginnen met kijken.

Als we de ervaring van het kijken naar Pretty Little Liars missen waar we niet konden wachten op de volgende aflevering, dan is dit iets om te bekijken. Deze show heeft twee seizoenen en we zouden zeker wensen dat er meer waren.

10 Jane By Design is een charmante serie over een stijlvol tienermeisje (zoals Hanna van PLL)

Jane door ontwerp
Jane door ontwerp

We hebben misschien nog nooit van Jane By Design gehoord omdat het niet meer dan één seizoen heeft gekregen, maar dat betekent gewoon dat we het vrij snel kunnen binge.

Het is een charmante tv-serie over een stijlvol tienermeisje, net als Hanna van PLL, dus we gaan er helemaal van houden (hoewel we Hanna misschien nog meer gaan missen).

9 Een miljoen kleine dingen heeft oudere karakters dan PLL, maar dezelfde solide vriendengroep

een miljoen kleine dingen
een miljoen kleine dingen

A Million Little Things is een ander goed tv-drama om naar te kijken als we van PLL houden. Het kan oudere personages hebben die geen middelbare scholieren meer zijn, maar het heeft dezelfde solide vriendengroep.

En beide shows gaan over personages die een van hun beste vrienden verliezen (in dit geval is het de dood van Ron Livingstons personage, Jon).

8 Good Trouble en zijn slimme karakters zijn zeker de moeite waard om in te stappen

goede problemen
goede problemen

Good Trouble is een spin-off van The Fosters (nog een geweldige show die we moeten zien als we dat nog niet hebben gedaan). Mariana en Callie zijn jonge volwassenen die het allemaal uitzoeken, en de hoofdpersonen zijn zo slim dat we het heel leuk zullen vinden om te zien hoe ze proberen op te groeien. Ze zullen PLL-fans herinneren aan de intelligente vriendengroep.

7 Degrassi: The Next Class is een solide serie die het tienerleven verkent

degrassi de volgende les
degrassi de volgende les

Degrassi: The Next Class is weer een inzending in deze ongelooflijk populaire franchise en het is geweldig.

Het is een solide serie die het tienerleven verkent, dus het is goed voor fans van Pretty Little Liars die meer tienerinhoud willen om naar te kijken. Er zijn vier seizoenen en de show werd geannuleerd voordat het een vijfde mocht worden.

6 The Carrie Diaries verdient wat liefde om modieus te zijn

The Carrie Diaries
The Carrie Diaries

The Carrie Diaries is een prequel van Sex and the City en die reden alleen is al genoeg om ons te laten kijken.

Het is echt een modieuze show en het is superleuk om een jonge Carrie op de middelbare school te zien. Het kijken naar elke coole outfit die ze draagt, kan degenen onder ons ook helpen bij het terugtrekken van PLL.

5 Locke & Key van Netflix zal kijkers boeien op zijn dating- en vriendschapsdrama

slot en sleutel
slot en sleutel

Hebben we Locke & Key van Netflix al bekeken? Zo niet, dan moeten we niet veel langer wachten, want we zullen er dol op zijn.

De show zal kijkers boeien met zijn dating- en vriendschapsdrama, plus de magische verhaallijn die door het hele ding weeft. Er zijn 10 afleveringen in het eerste seizoen en hopelijk komen er nog meer.

4 Veronica Mars is een goede ouderwetse tienerklassieker

veronica mars
veronica mars

Willen we een goed ouderwets klassiek tienerdrama?

Als het antwoord ja is (en dat is het natuurlijk ook?) Dan kunnen we zeker beginnen met bingewatchen Veronica Mars. Met drie seizoenen plus een reboot, zijn er veel afleveringen om op af te stemmen, en dat is het beste nieuws ooit voor mensen die gewoon echt van tv houden.

3 Kijk Awkward vanwege zijn slimme, grappige scènes

Ashley Rickards op Awkward
Ashley Rickards op Awkward

PLL-fans kunnen ook naar Awkward kijken, een tv-show die vijf seizoenen op MTV werd uitgezonden.

Het is grappig en slim en het maakt zijn titel zeker waar. In de hoofdrol Ashley Rickards als een tienermeisje genaamd Jenna Hamilton, die behoorlijk gek is op jongens en zich in gênante situaties bevindt.

2 Grieks heeft het romantische drama dat PLL-fans willen

cast van het grieks
cast van het grieks

Grieks is een andere show die we zouden moeten overwegen toe te voegen aan onze lijsten.

Het heeft al het romantische drama dat we zouden willen als we fans zijn van Pretty Little Liars. Vier seizoenen van de show werden uitgezonden van 2007 tot 2011 en de show volgt personages die het Griekse leven ervaren op een universiteitscampus.

1 Bunheads heeft ballet- en vrouwelijke vriendschappen

bunheads
bunheads

Eindelijk hebben we Bunheads, met ballet- en vrouwelijke vriendschappen en sterren Sutton Foster (die ook in de geweldige show Younger zit).

De serie is perfect voor fans van Pretty Little Liars, omdat we hierdoor meer om de vriendengroep gaan geven. Natuurlijk, net zoals we "nieuwe vrienden moeten maken maar de oude behouden", zullen we altijd van PLL houden. Maar het helpt wel om wat andere shows te hebben om uit te checken.

Aanbevolen: